Srebrenik, Banovici, Zivinice - sve TM i HZ gradovi. U Gračanici ogroman HZ grafit. Cak ni u Tuzli ne možes reci 90% da ljudi navija za Slobodu.
Kakva blamaža, pljus šamarčina ajsti

Moderator/ica: GracanicaAA
Nisu moje slike, sve sa googlea, al ne mogu se nagledati ove ljepotice od stadiona!!Iz pouzdani izvora, UEFA planira odrzavati finale konferencijske lige na tusnju, u cast najbolji m navijacima u ovom dijelu evrope! Ajmoooo sviiiii , ko ne skace tuzlak nije hej hej hej!!!!!!VivaLaStella je napisao/la: ↑26 okt 2023, 07:15Strijelac gledao vise slobodinih utakmica od ajstija![]()
Bolje da si slike Bilinog poskidao pa postavio, možda bi vam neko povjerovao da idete na utakmice. Tu svetu oranicu koju vam je izgradio savez svakako da je odvratno vidjeti pa čak i na forumu. Ali bilo kako bilo, dobro nam je došla za nastupe u Evropi.sagitarius je napisao/la: ↑26 okt 2023, 10:45Nisu moje slike, sve sa googlea, al ne mogu se nagledati ove ljepotice od stadiona!!Iz pouzdani izvora, UEFA planira odrzavati finale konferencijske lige na tusnju, u cast najbolji m navijacima u ovom dijelu evrope! Ajmoooo sviiiii , ko ne skace tuzlak nije hej hej hej!!!!!!VivaLaStella je napisao/la: ↑26 okt 2023, 07:15Strijelac gledao vise slobodinih utakmica od ajstija![]()
Arhitektonski masterpiece!![]()
Mentolu jedan citaj sta pisem, slike s googlea skinute, da svi forumasi vise kakva je ovo ljepotica!IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 10:52Grohotom se smijem.![]()
Kako ćeš poznavati kad si iz nekog sela oko Gradačca, iz neke pećine, šta već.Ja poznajem barem 10 likova koji dođu da prate Slobodu kad gostujemo tamo. Ako ne vjeruješ mogu ti dati imena pa se raspitaj. Ako imaš sa čime doći do Gradačca.
![]()
Za Želju navija samo određena raja iz Živinica, za Sarajevo rijetko ko. Dosta ljudi iz Olova rekao bih gotivi HZ. Ova ostala manja mjesta, Banovići, Lukavac, Gračanica imaju svoje klubove. Ali isto tako ima i onih koji navijaju za veliku Slobodu i ne kriju to.![]()
Primjera radi, na utakmici sa Stupčanicom došla raja iz okolnih mjesta da prate taj kvaziderbi i svi se izjasnili kao simpatizeri Slobode. Protiv Gradine momci iz Srebrenika i oko Srebrenika došli, da prate utakmicu. Sve do jednog se izjasnili kao zaljubljenici u tuzlanski tim, vole taj klub zbog historije i renomea. Svi su kod nas dobrodošli u čaršiju. Kad može brat @sagitarius doći iz Zenice i pratit Slobodu sa Sjevera, zašto ne bi mogao ti iz Gradačca, neko iz Gračanice, Kalesije, Lukavca itd. Idući put se bolje informiši Zvijezdo, tanak si mi.![]()
Živim na Vidari, gdje ste sjedili sa nama nedavno. A da... ti nisi, ti si bio zauzet tipkanjem po forumuIceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 10:52Grohotom se smijem.![]()
Kako ćeš poznavati kad si iz nekog sela oko Gradačca, iz neke pećine, šta već.Ja poznajem barem 10 likova koji dođu da prate Slobodu kad gostujemo tamo. Ako ne vjeruješ mogu ti dati imena pa se raspitaj. Ako imaš sa čime doći do Gradačca.
![]()
Za Želju navija samo određena raja iz Živinica, za Sarajevo rijetko ko. Dosta ljudi iz Olova rekao bih gotivi HZ. Ova ostala manja mjesta, Banovići, Lukavac, Gračanica imaju svoje klubove. Ali isto tako ima i onih koji navijaju za veliku Slobodu i ne kriju to.![]()
Primjera radi, na utakmici sa Stupčanicom došla raja iz okolnih mjesta da prate taj kvaziderbi i svi se izjasnili kao simpatizeri Slobode. Protiv Gradine momci iz Srebrenika i oko Srebrenika došli, da prate utakmicu. Sve do jednog se izjasnili kao zaljubljenici u tuzlanski tim, vole taj klub zbog historije i renomea. Svi su kod nas dobrodošli u čaršiju. Kad može brat @sagitarius doći iz Zenice i pratit Slobodu sa Sjevera, zašto ne bi mogao ti iz Gradačca, neko iz Gračanice, Kalesije, Lukavca itd. Idući put se bolje informiši Zvijezdo, tanak si mi.![]()
Ja nisam ni rekao da dolazim na utakmice sa Fukarama. Malo si se zeznuo Zvijezdo. Bujrum u pp svaku utakmicu Slobode kad bude igrala na Tušnju kao i većinu gostovanja (ne sve) i slike ćeš dobit.VivaLaStella je napisao/la: ↑26 okt 2023, 10:59Živim na Vidari, gdje ste sjedili sa nama nedavno. A da... ti nisi, ti si bio zauzet tipkanjem po forumuIceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 10:52Grohotom se smijem.![]()
![]()
Jer da si bio znao bi da je to 1km od centra Grada Gradačca.
Uostalom, ne pije ti ta priča vode. Živim trenutno u Tuzli i džepiram budžetski novac, hvala lijepo.
pljus, pljus, pljus i još jednom pljus![]()
Svaka čast. Je.be te samo što je ovo mogao bilo ko postaviti. Mail kao mail. Moguće da ti je neko iz kluba poslao, oni će valjda prenoćiti u Bihaću. Zato nema love za vaš stream, pa se vi sa sadakom svojom skupljate.
Lobanja prati nogomet od dolaska gazde lobanje, valjda bi znao da ekipe putuju i spavaju dan prije utakmice, a ne dan kada odrade utakmicuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:09Dobro si me uhvatio. Sad sam potrosio 15 KM kredita dok sam nasao ko je rezervisao nocenje u Bihacu sa subote na nedjelju, a da je iz Zenice![]()
![]()
![]()
Trol![]()
Ne studiram, nego radim.IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:07Ja nisam ni rekao da dolazim na utakmice sa Fukarama. Malo si se zeznuo Zvijezdo. Bujrum u pp svaku utakmicu Slobode kad bude igrala na Tušnju kao i većinu gostovanja (ne sve) i slike ćeš dobit.![]()
Super, znači živiš u Tuzli, studiraš u Tuzli, skoro si kao Tuzlak pravi. U prilog tome ide činjenica da navijaš za veliku Slobodu.![]()
Još pure brato, da bi mogao parirati.![]()
Sve je rečeno. Blago onom ko tebe zaposli tako nepismenog.VivaLaStella je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:24
shvatit ćes nekad. aBd kupuje se i stan uskoro, pa će vjerovatno i CIPS biti u Tuzli, tako da si za ovo "Tuzlak pravi" donekle valjda i upravu.
A vi postrojeni i našamarani u Podgorici.
Zadovoljan sam gdje jesam, a i oni su, hvala Bogu. Plata dobra.IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:30Sve je rečeno. Blago onom ko tebe zaposli tako nepismenog.VivaLaStella je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:24
shvatit ćes nekad. aBd kupuje se i stan uskoro, pa će vjerovatno i CIPS biti u Tuzli, tako da si za ovo "Tuzlak pravi" donekle valjda i upravu.
Doduše na baušteli uvijek ima posla, kao i u školama na mjestu domara, za obućare i tako dalje.
Živ i zdrav mi bio Tuzlak moj. Samo malo pravopis popravi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.