Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

VivaLaStella
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 10:39

Allaha mi i zivota mi mog, ne poznajem NI JEDNU JEDINU osobu iz Gradačca koja navija za Slobodu ahahahaha. Pa vise Zeljo ima navijaca u TK nego vi, kako te nije stid valjat te gluposti :rol: :rol: :rol:

Srebrenik, Banovici, Zivinice - sve TM i HZ gradovi. U Gračanici ogroman HZ grafit. Cak ni u Tuzli ne možes reci 90% da ljudi navija za Slobodu.

Kakva blamaža, pljus šamarčina ajsti :rol:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 okt 2023, 10:45

VivaLaStella je napisao/la:
26 okt 2023, 07:15
Strijelac gledao vise slobodinih utakmica od ajstija :salut:
Nisu moje slike, sve sa googlea, al ne mogu se nagledati ove ljepotice od stadiona!!Iz pouzdani izvora, UEFA planira odrzavati finale konferencijske lige na tusnju, u cast najbolji m navijacima u ovom dijelu evrope! Ajmoooo sviiiii , ko ne skace tuzlak nije hej hej hej!!!!!!

slika

Arhitektonski masterpiece! :ljepota:
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 26 okt 2023, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 10:52

Grohotom se smijem. :yawn:

Kako ćeš poznavati kad si iz nekog sela oko Gradačca, iz neke pećine, šta već. :yawn: Ja poznajem barem 10 likova koji dođu da prate Slobodu kad gostujemo tamo. Ako ne vjeruješ mogu ti dati imena pa se raspitaj. Ako imaš sa čime doći do Gradačca. :kafa:

Za Želju navija samo određena raja iz Živinica, za Sarajevo rijetko ko. Dosta ljudi iz Olova rekao bih gotivi HZ. Ova ostala manja mjesta, Banovići, Lukavac, Gračanica imaju svoje klubove. Ali isto tako ima i onih koji navijaju za veliku Slobodu i ne kriju to. :kafa:

Primjera radi, na utakmici sa Stupčanicom došla raja iz okolnih mjesta da prate taj kvaziderbi i svi se izjasnili kao simpatizeri Slobode. Protiv Gradine momci iz Srebrenika i oko Srebrenika došli, da prate utakmicu. Sve do jednog se izjasnili kao zaljubljenici u tuzlanski tim, vole taj klub zbog historije i renomea. Svi su kod nas dobrodošli u čaršiju. Kad može brat @sagitarius doći iz Zenice i pratit Slobodu sa Sjevera, zašto ne bi mogao ti iz Gradačca, neko iz Gračanice, Kalesije, Lukavca itd. Idući put se bolje informiši Zvijezdo, tanak si mi. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 10:54

sagitarius je napisao/la:
26 okt 2023, 10:45
26 okt 2023, 07:15
Strijelac gledao vise slobodinih utakmica od ajstija :salut:
Nisu moje slike, sve sa googlea, al ne mogu se nagledati ove ljepotice od stadiona!!Iz pouzdani izvora, UEFA planira odrzavati finale konferencijske lige na tusnju, u cast najbolji m navijacima u ovom dijelu evrope! Ajmoooo sviiiii , ko ne skace tuzlak nije hej hej hej!!!!!!

slika

Arhitektonski masterpiece! :ljepota:
Bolje da si slike Bilinog poskidao pa postavio, možda bi vam neko povjerovao da idete na utakmice. Tu svetu oranicu koju vam je izgradio savez svakako da je odvratno vidjeti pa čak i na forumu. Ali bilo kako bilo, dobro nam je došla za nastupe u Evropi. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 okt 2023, 10:54

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 10:52

Kako ćeš poznavati kad si iz nekog sela oko Gradačca, iz neke pećine, šta već. :yawn: Ja poznajem barem 10 likova koji dođu da prate Slobodu kad gostujemo tamo. Ako ne vjeruješ mogu ti dati imena pa se raspitaj. Ako imaš sa čime doći do Gradačca. :kafa:

Za Želju navija samo određena raja iz Živinica, za Sarajevo rijetko ko. Dosta ljudi iz Olova rekao bih gotivi HZ. Ova ostala manja mjesta, Banovići, Lukavac, Gračanica imaju svoje klubove. Ali isto tako ima i onih koji navijaju za veliku Slobodu i ne kriju to. :kafa:

Primjera radi, na utakmici sa Stupčanicom došla raja iz okolnih mjesta da prate taj kvaziderbi i svi se izjasnili kao simpatizeri Slobode. Protiv Gradine momci iz Srebrenika i oko Srebrenika došli, da prate utakmicu. Sve do jednog se izjasnili kao zaljubljenici u tuzlanski tim, vole taj klub zbog historije i renomea. Svi su kod nas dobrodošli u čaršiju. Kad može brat @sagitarius doći iz Zenice i pratit Slobodu sa Sjevera, zašto ne bi mogao ti iz Gradačca, neko iz Gračanice, Kalesije, Lukavca itd. Idući put se bolje informiši Zvijezdo, tanak si mi. :salut:
Mentolu jedan citaj sta pisem, slike s googlea skinute, da svi forumasi vise kakva je ovo ljepotica!

A cuj savez izgradio hahaha, sto se furas na strumfove, samo oni misle da je savez izgradio BP
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 26 okt 2023, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2023, 10:54

Nek navija svako za koga god hoce. Licni izbor svake osobe. Sta sad, treba se puskom tjerati da neka osoba navija za neki odredjeni klub? Sloboda je uvijek imala navijaca i imat ce. :ljepota:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 10:59

IceTea je napisao/la:

Živim na Vidari, gdje ste sjedili sa nama nedavno. A da... ti nisi, ti si bio zauzet tipkanjem po forumu :rol: Jer da si bio znao bi da je to 1km od centra Grada Gradačca.
Uostalom, ne pije ti ta priča vode. Živim trenutno u Tuzli i džepiram budžetski novac, hvala lijepo.

pljus, pljus, pljus i još jednom pljus :njanjanja:

L'art pour l'art.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 11:00

Sreca pa ne idem na utakmice :urnebes: :urnebes:

slika
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:07

Sad kad sam ga uhvatio na foru, navodno skinuo slike sa googlea. Ne smije priznati da je dolazio da prati veliku Slobodu. :bih:

To je još jedan dokaz da smo veći klub od smogovske prćije, njihovi sugrađani dolaze nas da prate. Ne treba zaboraviti ni kad su Zeničani došli na Bilino da bodre i prate veliku Slobodu u Euro nastupima protiv Beitara. :kafa:
26 okt 2023, 10:59
IceTea je napisao/la:

Živim na Vidari, gdje ste sjedili sa nama nedavno. A da... ti nisi, ti si bio zauzet tipkanjem po forumu :rol: Jer da si bio znao bi da je to 1km od centra Grada Gradačca.
Uostalom, ne pije ti ta priča vode. Živim trenutno u Tuzli i džepiram budžetski novac, hvala lijepo.

pljus, pljus, pljus i još jednom pljus :njanjanja:
Ja nisam ni rekao da dolazim na utakmice sa Fukarama. Malo si se zeznuo Zvijezdo. Bujrum u pp svaku utakmicu Slobode kad bude igrala na Tušnju kao i većinu gostovanja (ne sve) i slike ćeš dobit. :salut:

Super, znači živiš u Tuzli, studiraš u Tuzli, skoro si kao Tuzlak pravi. U prilog tome ide činjenica da navijaš za veliku Slobodu. :njanjanja:

Još pure brato, da bi mogao parirati. :kafa:

AllGunsBlazing je napisao/la:
26 okt 2023, 11:00
Sreca pa ne idem na utakmice :urnebes: :urnebes:

slika
Svaka čast. Je.be te samo što je ovo mogao bilo ko postaviti. Mail kao mail. Moguće da ti je neko iz kluba poslao, oni će valjda prenoćiti u Bihaću. Zato nema love za vaš stream, pa se vi sa sadakom svojom skupljate. :kafa:

Samo si malo zakasnio, derbi je prošao, niste došli, a najavljivali ste opasni dečki sa foruma. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 11:09

Dobro si me uhvatio. Sad sam potrosio 15 KM kredita dok sam nasao ko je rezervisao nocenje u Bihacu sa subote na nedjelju, a da je iz Zenice :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Trol :urnebes:
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:13

Bolje da si tu lovu proslijedio za stream. Umjesto što si je tako olako potrošio. :nedam: Hajde kad se saberete javi po koliko se daje. Ili da vam doniram od srca, koliko ja želim. :kafa:

I onda kažete brat Ledeni ne valja, eto kakvi ste. :thumbdown:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 okt 2023, 11:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
26 okt 2023, 11:09
Dobro si me uhvatio. Sad sam potrosio 15 KM kredita dok sam nasao ko je rezervisao nocenje u Bihacu sa subote na nedjelju, a da je iz Zenice :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Trol :urnebes:
Lobanja prati nogomet od dolaska gazde lobanje, valjda bi znao da ekipe putuju i spavaju dan prije utakmice, a ne dan kada odrade utakmicu :rol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:19

Evo nam doktora za insajderske iz tunela, odličnog matematičara i čovjeka koji sebe toliko voli i cijeni da se sam nazvao Truhlo. :kafa: Dotični pobjegne kao kujica kad uleti u mašinu i onda se vrati ponekad samo. Boli guza od udaranja. :kafa:

Naravno da znam da ćete prenoćiti, informacija je tu na temi kao i ona da se talite za stream. Koliko treba da doniram, nek mi neko kaže. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 11:24

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:07
Ja nisam ni rekao da dolazim na utakmice sa Fukarama. Malo si se zeznuo Zvijezdo. Bujrum u pp svaku utakmicu Slobode kad bude igrala na Tušnju kao i većinu gostovanja (ne sve) i slike ćeš dobit. :salut:

Super, znači živiš u Tuzli, studiraš u Tuzli, skoro si kao Tuzlak pravi. U prilog tome ide činjenica da navijaš za veliku Slobodu. :njanjanja:

Još pure brato, da bi mogao parirati. :kafa:
Ne studiram, nego radim.
Očito nisi skontao šta sam mislio pod džepiranjem budžetskog novca, ali uredu je brucošu, shvatit ćes nekad :rol: . aBd kupuje se i stan uskoro, pa će vjerovatno i CIPS biti u Tuzli, tako da si za ovo "Tuzlak pravi" donekle valjda i upravu.

Druga stvar, te "provokacije" za Slobodu ti također ne piju vode. Niti mrzim Tuzlu, niti Slobodu (mada je ni ne volim iskreno), niti Fukare, niti Tuzlake. Mislim da sam u dobrom odnosu sa svima ovdje, mislim na @DamirT i ostala normalna raja, da ne imenujem pojedinačno.
Znači od mog prvog posta na koji si se upecao neki dan, do danas, sve se odnosi isključivo na tebe i činjenicu da si popriličan smor, dok ti to hektično spinuješ kao "uvlačenje Zeničanima u šupak". Naravno respekt i za braću Zeničane, ali niđe veze. :salut:

Za kraj, tebi na obraz ide to što vrijeđaš grad bez kojeg tvoj vjerovatno ne bi ni postojao danas, bar ne ovom obliku.
Doduše ti obraza i nemaš, tako da ovo zadnje možeš zanemarit.

Još jedan pljusak :opaopa:
Try again.

L'art pour l'art.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2023, 11:24

Vuk: "Trava je zelena"
Magarac: "Trava je žuta"
Odu do lava da razriješi
Lav sasluša i vuka osudi na mjesec dana zatvora a magarca pusti
Vuk: "O kralju, zar i ti zaista tvrdiš da je trava žuta, pa me osudi?"
Lav: "Ne, trava je zelena ali kriv si jer raspravljaš sa magarcem"
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 11:26

Nije rasprava nego verbalno šamaranje :kafa:

L'art pour l'art.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 okt 2023, 11:27

Šutaju ih ko zečeve na kantonu, od lukavca, gradačca, živinica, gračanice :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:30

26 okt 2023, 11:24

shvatit ćes nekad :rol: . aBd kupuje se i stan uskoro, pa će vjerovatno i CIPS biti u Tuzli, tako da si za ovo "Tuzlak pravi" donekle valjda i upravu.

Sve je rečeno. Blago onom ko tebe zaposli tako nepismenog.

Doduše na baušteli uvijek ima posla, kao i u školama na mjestu domara, za obućare i tako dalje.

Živ i zdrav mi bio Tuzlak moj. Samo malo pravopis popravi. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:31

Truhlo je napisao/la:
26 okt 2023, 11:27
Šutaju ih ko zečeve na kantonu, od lukavca, gradačca, živinica, gračanice :kafa:
A vi postrojeni i našamarani u Podgorici.

Bahati, bahati, Zenićani. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 11:37

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:30
26 okt 2023, 11:24

shvatit ćes nekad :rol: . aBd kupuje se i stan uskoro, pa će vjerovatno i CIPS biti u Tuzli, tako da si za ovo "Tuzlak pravi" donekle valjda i upravu.

Sve je rečeno. Blago onom ko tebe zaposli tako nepismenog.

Doduše na baušteli uvijek ima posla, kao i u školama na mjestu domara, za obućare i tako dalje.

Živ i zdrav mi bio Tuzlak moj. Samo malo pravopis popravi. :salut:
Zadovoljan sam gdje jesam, a i oni su, hvala Bogu. Plata dobra.
Mogao bih finansirati sva tvoja gostovanja ove godine i to bi bilo otprilike = .... :think: cijena GIPS-ove karte do Banovića? :rol: :rol:

Mogao bih ti platiti i obnovu na fakultetu, ali ipak sam odlučio da te školujem ovdje i to besplatno.

L'art pour l'art.

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.