AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Stefano Pioli, Rossoneri coach, expressed himself to Prime in the post PSG-Milan:
"It's a significant result. I think the team did everything they had to do, but from a technical point of view they should have played a better match. They they did better technically than us, taking advantage of the opportunities. In the first half we recovered a lot of balls, in the second we lost too many balls and conceded a second bad goal."
Pulisic misses the goal out of too much worry?
"I didn't speak to Pulisic, maybe he didn't realize that his man was far away... They also brought pressure on us, it wasn't easy to play cleanly. They punished us at the right moments of the match, we can play games better."
Are you worried?
"You're always worried when you lose two games in a row. I've seen things we can do better, so we have to try to raise our level. It's not over, but we have to run by throwing ourselves back into the championship first and foremost and thinking about Napoli."
Was there a mental decline after the 60th minute?
"For 60 minutes we put in a great performance, playing even better than PSG. Then we dropped. It's disappointing because it was an important match. I can't blame my players for anything in terms of attitude, they did what we had prepared, but they were technically better than us."
"It's a significant result. I think the team did everything they had to do, but from a technical point of view they should have played a better match. They they did better technically than us, taking advantage of the opportunities. In the first half we recovered a lot of balls, in the second we lost too many balls and conceded a second bad goal."
Pulisic misses the goal out of too much worry?
"I didn't speak to Pulisic, maybe he didn't realize that his man was far away... They also brought pressure on us, it wasn't easy to play cleanly. They punished us at the right moments of the match, we can play games better."
Are you worried?
"You're always worried when you lose two games in a row. I've seen things we can do better, so we have to try to raise our level. It's not over, but we have to run by throwing ourselves back into the championship first and foremost and thinking about Napoli."
Was there a mental decline after the 60th minute?
"For 60 minutes we put in a great performance, playing even better than PSG. Then we dropped. It's disappointing because it was an important match. I can't blame my players for anything in terms of attitude, they did what we had prepared, but they were technically better than us."
Nesporazum u izjavama nakon utakmice na relaciji Pioli - Calabria:
Brojne kritike među Milanistima za Leaoa, zbog njegove nonšalantnosti, gubljenja lopti i nevraćanja u odbranu:
"Raga ha ragione Calabria... io amo Leao alla follia... ma è inutile... giochiamo sempre con un uomo in meno..."
"Raga ha ragione Calabria... io amo Leao alla follia... ma è inutile... giochiamo sempre con un uomo in meno..."
Komentar: Pioli would even make a Xavi-Busquets-Iniesta midfield look ass, because his instructions would be to dribble brainlessly. Never seen a coach in my life who hated passing as much as Pioli. 
Januar uranio 
Pioli admits there is ‘concern’ but says Milan ‘played better’ than PSG for 60 minutes
Nevjerovatno kako ovaj covjek pokusava da nas napravi slijepcima. Igra mu se bazira na izolacijama kao da je kosarkaski trener, moli Boga da izradis situaciju da Leao dodje jedan na jedan, pa onda moli Boga da je taj dan ustao normalan a ne ko da igra termin u Vistafonu, pa onda moli Boga da ce Girouda pogoditi koja lopta i ako se sve to poklopi, eto ko pobijedit cemo. To je dovoljno za osrednjih italijanskih ekipa, za PSG i slicne providno i vrlo lahko zaustavljeno.
Ono sto mi nije jasno je kada vec je odlucio da sve karte baca na Leaoa, ni pokusaja neke druge kombinacije ili bilo cega, zasto se ne radi na protoku lopte koji je malo reci ocajan u vecini slucajeva. Zadnja linija pipka loptu, bek-stoper-Rade-stoper-bek. Sredina se izgubi negdje oko 60-te minute, jer valja pokriti za superstara i napadaca koji se ponasa ko sestar, zabije jednu nogu a drugom se okrece. Na to jos dodas drugog beka koji je ogroman potrosac lopti, koji se uvlaci u sredinu po instrukcijama trenera ne bi li se desio neki Lazio opet, a desi se svako 25 utakmica, a za igru na malom prostoru nema ama bas nikakav kvalitet pa i ne razumijem zasto pokusavati gurati igraca tu kad mu je vec glavna ili jedina prednost trk sa loptom.
Sve u svemu, ispada pljuvacki, ali samo ne mogu da shvatim neke stvari koje su ocigledne a forsiraju se vec dugo vremena.
Da se dotaknem i Girouda. Nikad nije bio brz ni sa 25, razumijem da ne moze nikom pobjeci, ali da ne moze se zagraditi ili skociti makae 5 puta na utakmici, zadrzati loptu koju sekundu da nam pomogne u tranziciji dok ostali pridju, e to ne mogu shvatiti.
Ono sto mi nije jasno je kada vec je odlucio da sve karte baca na Leaoa, ni pokusaja neke druge kombinacije ili bilo cega, zasto se ne radi na protoku lopte koji je malo reci ocajan u vecini slucajeva. Zadnja linija pipka loptu, bek-stoper-Rade-stoper-bek. Sredina se izgubi negdje oko 60-te minute, jer valja pokriti za superstara i napadaca koji se ponasa ko sestar, zabije jednu nogu a drugom se okrece. Na to jos dodas drugog beka koji je ogroman potrosac lopti, koji se uvlaci u sredinu po instrukcijama trenera ne bi li se desio neki Lazio opet, a desi se svako 25 utakmica, a za igru na malom prostoru nema ama bas nikakav kvalitet pa i ne razumijem zasto pokusavati gurati igraca tu kad mu je vec glavna ili jedina prednost trk sa loptom.
Sve u svemu, ispada pljuvacki, ali samo ne mogu da shvatim neke stvari koje su ocigledne a forsiraju se vec dugo vremena.
Da se dotaknem i Girouda. Nikad nije bio brz ni sa 25, razumijem da ne moze nikom pobjeci, ali da ne moze se zagraditi ili skociti makae 5 puta na utakmici, zadrzati loptu koju sekundu da nam pomogne u tranziciji dok ostali pridju, e to ne mogu shvatiti.
Pioliju se igra i cijeli trening proces zasnivaju na atleticizmu. Calabria izjavi da se lome na treningu Pioli govori ma nije to tako. Mislim sama cinjenica da je svake sezone barem 6-7 igraca van stroja u jednom trenutku govori o kakvom je tipu treninga rijec. Sto se to ne desava interu recimo ? Mozda im Inzhagi daje hranu s vise zeljeza.
Od 32 tima u LP Milan je 28 po attempted passes. I prosle sezone je ista stvar bila s pas igrom, a i da se vratimo i na sami pocetak mozda bi cak i gore bilo. Ybt igraju isto Rangersi ili Celtic.
Italijanski mediji vise puta su apostrofirali da Milan previse zavisi od Leao i to je cinjenica. Nije Leao svjetska klasa i jos on hljeba treba da jede da bi postao i osim brzine i tog nekog driblinga on ima dosta manjkavosti , ali stvarno je sludo da ti citav koncept pociva od te lijeve strane. Sralo se po desnom krilu vazda evo dosli su Pulisic i Chuck pa nista to bolje ne izgleda a i nece ni izgledati dok god se bude forsirala ta lijeva strana.
Povratni pasovi, dupli pasovi, lopte u prostor to kod Piolija su strani pojmovi.
Od 32 tima u LP Milan je 28 po attempted passes. I prosle sezone je ista stvar bila s pas igrom, a i da se vratimo i na sami pocetak mozda bi cak i gore bilo. Ybt igraju isto Rangersi ili Celtic.
Italijanski mediji vise puta su apostrofirali da Milan previse zavisi od Leao i to je cinjenica. Nije Leao svjetska klasa i jos on hljeba treba da jede da bi postao i osim brzine i tog nekog driblinga on ima dosta manjkavosti , ali stvarno je sludo da ti citav koncept pociva od te lijeve strane. Sralo se po desnom krilu vazda evo dosli su Pulisic i Chuck pa nista to bolje ne izgleda a i nece ni izgledati dok god se bude forsirala ta lijeva strana.
Povratni pasovi, dupli pasovi, lopte u prostor to kod Piolija su strani pojmovi.
Pojedinci se i na zagrijavanju povrijede.. .toliko o tome.
Vrtiti cemo statistiku samo koja nam 'godi' da nesto opravdamo, fino bgm.
Ruzno je jbg kad se razocaras, ocekujes da dobijes Pariz u gostima sa Pobegom, Krunicem, Calabrijom, Thiawom, Tijjanijem.... a ono popijes samarcinu. Mozda su ocekivanja bila velika?
Sve dok gubimo iskljucivo greskama pojedinaca nece ovdje biti bolje. Pojedini igraci su zalutali u ovu ekipu i sve dok su tu ne moze trener biti iskljucivo jedini krivac, ima ih vise.
Svako ljeto se rijesis odredjenog hamelja ali dodje drugi i tako u nedogled.
Kazu ove godine imamo i super jaku desnu stranu, ja to ne vidim, gdje nam je? bruka igraca je dosla u ofanzivni dio ekipe a igra samo jedan covjek (Pulisic). Ista stvar i za sredinu terena, dovedes 3 igraca i opet si primoran na Krunu i Pobegu.... o odbrani da ne govorim jer nije nista ni doslo, bekove trazli po primaveri, a golmane ako ima sta dzaba. I onda se cudimo porazu od PSGa, kako da ne.
Vrtiti cemo statistiku samo koja nam 'godi' da nesto opravdamo, fino bgm.
Ruzno je jbg kad se razocaras, ocekujes da dobijes Pariz u gostima sa Pobegom, Krunicem, Calabrijom, Thiawom, Tijjanijem.... a ono popijes samarcinu. Mozda su ocekivanja bila velika?
Sve dok gubimo iskljucivo greskama pojedinaca nece ovdje biti bolje. Pojedini igraci su zalutali u ovu ekipu i sve dok su tu ne moze trener biti iskljucivo jedini krivac, ima ih vise.
Svako ljeto se rijesis odredjenog hamelja ali dodje drugi i tako u nedogled.
Kazu ove godine imamo i super jaku desnu stranu, ja to ne vidim, gdje nam je? bruka igraca je dosla u ofanzivni dio ekipe a igra samo jedan covjek (Pulisic). Ista stvar i za sredinu terena, dovedes 3 igraca i opet si primoran na Krunu i Pobegu.... o odbrani da ne govorim jer nije nista ni doslo, bekove trazli po primaveri, a golmane ako ima sta dzaba. I onda se cudimo porazu od PSGa, kako da ne.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prebacio se nakon primljenog drugog gola na drugu utakmicu,ne pamtim kad sam odustao od gledanja zadnji put.
Pratim tim svaku utakmicu vec dugo i evo sada da me neko upita koja je taktika i koji princip Milan igra trenutno,ja mu ne bih znao odgovoriti.
Ne moze biti opravdanje ni izostanak nekih igraca,jer da imamo neki sistem,igralo bi se u istom fazonu,mozda bi samo kvalitet tog sistema bio slabiji ali barem bi znali sta igramo.
Ni City nije ista ekipa kada tu nema Rodrija ali City i dalje igra svoj fazon i svoju igru. Mi ne igramo nista.
Sve je do uprave,oni su doveli "pojacanja",oni drže Piolija tu. Sto puta ponovljena priča.
Zato provjereni igraci valjaju i vrede svih para koje ih platis,barem znas da nece biti povredjen svako trece kolo.
Ovo nase sa ovim polovnjacima dok iznjedris na dobro,prodju svi vozovi svijeta.
Pratim tim svaku utakmicu vec dugo i evo sada da me neko upita koja je taktika i koji princip Milan igra trenutno,ja mu ne bih znao odgovoriti.
Ne moze biti opravdanje ni izostanak nekih igraca,jer da imamo neki sistem,igralo bi se u istom fazonu,mozda bi samo kvalitet tog sistema bio slabiji ali barem bi znali sta igramo.
Ni City nije ista ekipa kada tu nema Rodrija ali City i dalje igra svoj fazon i svoju igru. Mi ne igramo nista.
Sve je do uprave,oni su doveli "pojacanja",oni drže Piolija tu. Sto puta ponovljena priča.
Zato provjereni igraci valjaju i vrede svih para koje ih platis,barem znas da nece biti povredjen svako trece kolo.
Ko garantuje to ? Pioli odkako je trener klub je prvi po izostancima zbog povreda svake sezone.Nijedan drugi klub u Seria A nema ovoliko povreda. Imao je Milan i prije problema s povredama ali ne u ovoliko mjeri. Nesto tu ne stima , tesko da su igraci toliko skloni povredama prije da je do metoda , nacina i intenziteta treninga.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:18Zato provjereni igraci valjaju i vrede svih para koje ih platis,barem znas da nece biti povredjen svako trece kolo.
Dalje ti "provjereni igraci" kostaju odsteta, provizija i na kraju plata i Milan nije u poziciji da dovede vise od jednog. Plus niko ti ne garantuje da ce taj igrac kliknuti , da se nece povrijediti itd dakle sve to nosi odredjeni rizik. Sad pitanje je da li je bolje dovesti jednog "provjerenog igraca" ili par talentovanih igraca koji imaju potencijal da postanu to ? Mislim da je odgovor na to pitanje prilicno jednostavan zbog situacije u kojoj se nalazi ne samo Milan vec cijeli italijanski fudbal.
Cinjenica je da se i s ovakvom strategijom moze uspjeti , osvajati trofeji i graditi stabilna buducnost barem dok Milan ne postane dovoljno financijski jak da kao Juve tamo prije par godina bude u stanju da dovodi igrace kao Ronaldo, Higuain itd, ali naravno za to je potrebna i dobra baza a prije svega mislim na trenera.
Pioli je bio dobro rjesenje , mozda najbolje u onom trenutku, ali trenutno klub i ambicije kluba su prerasle Piolija i potreban je neko ko ce klub i ekipu dici na visi nivo. On je treba da bude bivsi vec na kraju prosle sezone jer da nije bilo onog oduzimanja bodova Juventusu malo je reci da bi sezona bila katastrofalna.
- Beduin
- Kontakt:
A povrede dolaze usljed cega?
Mozda pretreniranost, mozda drasticno povecavanje obima treninga?
Malo informiranosti drug moj. Ta ponavljajuca trauma (visok intezitet treninga) , koja nadvladava sposobnost tkiva za regeneracijom, tu spavaju i tetive, hrskavica, misicno-kostana jedinica, sprecava ih u dobroj mjeri da bi se oporavila.
Ako sam negdje strucan, to sam u ovoj oblasti.
Ovoliko banalnih ozljeda nikako nije slucajnost, nego kontrola i balans treninga. Vec godinama niko ne snosi odgovornost po tom pitanju, a nas je kostalo dosta toga sezonama unazad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima i do igraca vjeruj, pa ovaj nije bio spreman za igru a sezona uveliko krenula, zasto nije bio spreman? sta je radio?Beduin je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:02A povrede dolaze usljed cega?
Malo informiranosti drug moj. Ta ponavljajuca trauma (visok intezitet treninga) , koja nadvladava sposobnost tkiva za regeneracijom, tu spavaju i tetive, hrskavica, misicno-kostana jedinica, sprecava ih u dobroj mjeri da bi se oporavila.
Ovoliko banalnih ozljeda nikako nije slucajnost, nego kontrola i balans treninga. Vec godinama niko ne snosi odgovornost po tom pitanju, a nas je kostalo dosta toga sezonama unazad.
I da, ne vrsi Pioli svaki trening pa da on snosi krivicu za sve, gdje su tu kondicioni treneri i ostale pizde materine
Najlakse je osuti paljbu po treneru a pola ekipe nam nije za Milana, tesko za prihvaitit ali tako je. Pitaj neke navijace drugi klubova da nabroje igrace Milana pa ces vidjeti.
Evo ovaj iznad pise da su ambicije kluba prerasle Piolija. A koje su to ambicije, pa same gazde kazu da je opet cilj izboriti LP, o cemu mu onda pricamo, kakvim ambicijama.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Necu o tim ambicijama i slicnome jer ne znam. To valjda oni u klubu postavljaju na pocetku sezone i prate, uskladjuju, sta vec rade. Mi mozemo samo nagadjati.milanist je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:25Ima i do igraca vjeruj, pa ovaj nije bio spreman za igru a sezona uveliko krenula, zasto nije bio spreman? sta je radio?Beduin je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:02A povrede dolaze usljed cega?
I da, ne vrsi Pioli svaki trening pa da on snosi krivicu za sve, gdje su tu kondicioni treneri i ostale pizde materine![]()
Najlakse je osuti paljbu po treneru a pola ekipe nam nije za Milana, tesko za prihvaitit ali tako je. Pitaj neke navijace drugi klubova da nabroje igrace Milana pa ces vidjeti.
Evo ovaj iznad pise da su ambicije kluba prerasle Piolija. A koje su to ambicije, pa same gazde kazu da je opet cilj izboriti LP, o cemu mu onda pricamo, kakvim ambicijama.
Ali i te kondicione valjda neko kontrolise, valjda postoji koordinacija glavnog trenera i kondicionih, suradjuju, glavni trener dadne jasne ciljeve i zelje, zato i jeste GLAVNI TRENER, majka mu stara.
Nisam upratio, ko nije spreman a sezona krenula?
075 ❤
075 ❤
Sto se tice ambicija nije to nagadjanje, Scaroni izadje i jasno kaze da je cilj LP, ako bude sta vise dobro i jeste. Znaci top 4 i Elham.Beduin je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:32Necu o tim ambicijama i slicnome jer ne znam. To valjda oni u klubu postavljaju na pocetku sezone i prate, uskladjuju, sta vec rade. Mi mozemo samo nagadjati.
Ali i te kondicione valjda neko kontrolise, valjda postoji koordinacija glavnog trenera i kondicionih, suradjuju, glavni trener dadne jasne ciljeve i zelje, zato i jeste GLAVNI TRENER, majka mu stara.
Sto se tice povreda bilo ih je i biti ce, neki igraci su skloniji njima neki ne.
Pa Jovic brate dragi, covjek nije bio spreman za igru a vec kraj Septembra, pa nije onda ni cudo da se na zagrijavanju povrijedi. Jel i tu kumovao Mister
- Beduin
- Kontakt:
Kad je dosao kod nas tacno? Izracunaj dane od tad do prosle utakmice i ako imas imalo znanja iz te oblasti trebao bi znato jel' to dovoljno vremena za jednog profesionalca da postigne neku optimalnu fizicku spremu i formu, da moze odigrati sa klupe svoju roku od 15-20 minuta.milanist je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:48Sto se tice ambicija nije to nagadjanje, Scaroni izadje i jasno kaze da je cilj LP, ako bude sta vise dobro i jeste. Znaci top 4 i Elham.Beduin je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:32Necu o tim ambicijama i slicnome jer ne znam. To valjda oni u klubu postavljaju na pocetku sezone i prate, uskladjuju, sta vec rade. Mi mozemo samo nagadjati.
Sto se tice povreda bilo ih je i biti ce, neki igraci su skloniji njima neki ne.
Pa Jovic brate dragi, covjek nije bio spreman za igru a vec kraj Septembra, pa nije onda ni cudo da se na zagrijavanju povrijedi. Jel i tu kumovao Mister![]()
A sad se vrati i sedmicu-dvije unazad i izjave Piolija zasto Jovic ima minute u zadnje vrijeme ispred Okafora, npr.
A onda, otkud sad izjave (ako je izjavio, ili je i to nagadjanje) da nije bio spreman, a mozda se i pozurilo sa forsirsnjem igraca usljed lose procjene Piolija i ostatka fitness tima? Lose u neefikasno zagrijavanje i istezanje, a sto je opet stvar struke i procjene onoga ko je zaduzen za to, a ti trebaju odgovarati Pioliju, valjda.
Mislim, neosnovano ga ovdje branis jer sam strucan po tom pitanju i znam o cemu pricam, dok ti pokusavas sve svaliti na losu srecu, slucajnost, a slucajnost ne mogu biti ovolike povrede posljednjih sezona (cesto one sitne i banalne).
075 ❤
075 ❤
@Beduin, a sta je Jovic radio na pripremama Viola?, ladio muda jel?, nikakve veze nema sto je zadnji dosao sa tim da je totalno nespreman bio. Izgleda Slanina i Jagnjici udarili po spremi. Citave ljetne pripreme onda covjek nije ni odradio sa Fiorentinom sto dalje implicira da je gore navedeni degenerik
Netacno da pokusavam sve svaliti na losu srecu ili sta vec ne, nego na nesposobnost pojedinih igraca.
Isto kao da ja teb sad kazem da su Furlani i Moncada odradili katastrofalan posao. doveli su nam brdo igraca a gdjes u sad? niko i ne igra. Giroud prinudjen svaki igrati jer nema zamjene. Chuk, Okafor, Jovic, RLC, Sportielo po bolnicama. Injury prone igraci ili nesto drugo ? Malog Romera i onog stopera argentinca i da ne pominjem, nisu svakako za prvi tim. I tako ostadosmo na Tijjaniju i Pulisicu te donekle Musah koji eto igraju trenutno.
Doslovno ne branim Piolia za sve, vec od onih kojima je on iskljucivo krivaz za ovakvo stanje. Presaltas malo novine i vidis da ima tu i jednih i drugih misljenja. Kazu uostalom ne mozes kriviti trenera kao jedinog, ako stvaras sanse ali ih ne realizujes, brdo sansi smo propustili prva dva kola LP, eto protiv Pariza Pulisic umjesto da puca on trazi saigraca ili sta vec, to je vec do napadaca i inteligencije u tom trenutnku, ali otom potom.
Netacno da pokusavam sve svaliti na losu srecu ili sta vec ne, nego na nesposobnost pojedinih igraca.
Isto kao da ja teb sad kazem da su Furlani i Moncada odradili katastrofalan posao. doveli su nam brdo igraca a gdjes u sad? niko i ne igra. Giroud prinudjen svaki igrati jer nema zamjene. Chuk, Okafor, Jovic, RLC, Sportielo po bolnicama. Injury prone igraci ili nesto drugo ? Malog Romera i onog stopera argentinca i da ne pominjem, nisu svakako za prvi tim. I tako ostadosmo na Tijjaniju i Pulisicu te donekle Musah koji eto igraju trenutno.
Doslovno ne branim Piolia za sve, vec od onih kojima je on iskljucivo krivaz za ovakvo stanje. Presaltas malo novine i vidis da ima tu i jednih i drugih misljenja. Kazu uostalom ne mozes kriviti trenera kao jedinog, ako stvaras sanse ali ih ne realizujes, brdo sansi smo propustili prva dva kola LP, eto protiv Pariza Pulisic umjesto da puca on trazi saigraca ili sta vec, to je vec do napadaca i inteligencije u tom trenutnku, ali otom potom.
Ma dzaba mozes ti ljudima do sutra objasnjavati oni ce po svom. Jedino je ovoliko povreda bilo za vrijeme Allegria i gle cuda otisao Allegri u Juve i poslije Milana Juve je iduci po broju povreda.
inter skoro pa nema problema s povredama, a Milan se vec u Decembru/Novembru raspada od povreda. Koja je razlika ? Sta oni to drugacije rade ?
do trenera ima u velikoj mjeri apsolutno. Kad vec spominjes, onda se jasna paralela moze povuci za Allegria u Milanu za kojeg tvrdis da je imao mnogo povreda i Allegria u Juventusu koji od povratka obara rekorde. Ja ne znam da je ijedan klub imao povreda kao Juventus lani, ja koliko se sjecam nesto iznad 210/220.meepo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 12:01Ma dzaba mozes ti ljudima do sutra objasnjavati oni ce po svom. Jedino je ovoliko povreda bilo za vrijeme Allegria i gle cuda otisao Allegri u Juve i poslije Milana Juve je iduci po broju povreda.
inter skoro pa nema problema s povredama, a Milan se vec u Decembru/Novembru raspada od povreda. Koja je razlika ? Sta oni to drugacije rade ?
Evo clanka iz Februara 2023 kad je bio na 180, a sezona znamo dokle traje. Tek je ove sezone se nesto tu promijenilo i manje je za sada iako evo svako kolo nemamo 2 napadaca.
Korelacija se dakle da povuci, ili metode ne valjaju ili tim ljudi na pripremi ne valja ili je 25 igrača stakleno.
https://www.blackwhitereadallover.com/p ... a-injuries
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vidim iz prinuđenog sa svjetske scene.meepo je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:36Ko garantuje to ?UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:18Zato provjereni igraci valjaju i vrede svih para koje ih platis,barem znas da nece biti povredjen svako trece kolo.
Zašto npr. Leao nije sklon povredama kao ovi ostali?
Ne smatra se đaba možda i jedinim WC igračem u našoj ekipi,valjda to nešto govori za sebe.
Svakom se povreda može desiti i suvišno je o tome i pisati ali ima tu i do igrača i njegovih mogućnosti.
Onda su očito kod nas očekivanja jedini problem,barem kod mene jer koliko vidim,upravi je potpuno okej da se sve odvija u ovom pravcu. Bit ćemo tim za top 4 u ligi i poželjan protivnik svima u ligi prvaka.
Bogami Furlani i kompanija dijele Pioliju medalje i kazu indirektno da cete ga jos dugo gledati na klupi Milana 
Ameri su sve upravu, cudi me da se ne brani i ostanak trenera na klupi
Ameri su sve upravu, cudi me da se ne brani i ostanak trenera na klupi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.