AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
U odbrani loši, u napadu još gori
E gledaj ti pasa Musaha, otvoreno sve da je Rafi daš u prostor i spojiš ga sa golom, ti njemu noge pas daješ 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav pas Musaha, grozan.
Treba forsirati Hakimia, ima žuti, može to Rafa navući na još jedan.
Treba forsirati Hakimia, ima žuti, može to Rafa navući na još jedan.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Barem nam je odbrana u 20m 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemojte molim vas, to su bila ciljana pojacanja Milana, gledajte samo kako plesu po terenu....Samba
Vadi ga Pioli tako ti hljeba, sve mu yebem nesposobno.....
Edit. ipak nemoj
Edit. ipak nemoj
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 25 okt 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jedina ekipa uz Benficu koja jos nije gola dala smo mi 
- muha milanez
- Kontakt:
Bogami se Krunić ne može sastaviti sa loptom, užasan je
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hahaha al pazi lik ga čuva da ne doda povratnu a on insistira iako mu je otvoren prostor prema naprijed
Il Club più titolato al mondo!
Preskakanje igre ko da smo otocka ekipa iz 80ih, i tako evo vec trecu sezonu. Ali eto to je "do igraca".
Nista, preokretu se nadati ovdje mozes samo kroz neku individualnu Rafe ili Pulia.
Nista, preokretu se nadati ovdje mozes samo kroz neku individualnu Rafe ili Pulia.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Krunić užasan, sve je pogrešno uradio. Milan neloš, a razlika između PSGa i Milana je Mbappe. To je tako u velikim mečevima.
Ovdje se do bodova može, i nadam se da će nas i sreća malo pomilovati.
Ovdje se do bodova može, i nadam se da će nas i sreća malo pomilovati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Toliko o tim silnim "velikim pojačanjima" o kojima se ovdje trubilo mjesecima. Bukvalno nijedan od njih nije tog kalibra da može donijeti prevagu protiv najjačih u Ligi prvaka. I dalje se čeka šta će uraditi Theo i Leao i njihova inspiracija. 400 minuta u Ligi prvaka bez postignutog gola. 
Jaka scena baš, hoće Rade nazad pa makar i izgubio loptu
PS: Opet donosimo glupa rješenja u zadnjoj trećini terena, slično kao u Dortmundu. Evo u prvom poluvremenu smo imali dovoljno ulazaka naprijed i dovoljno prostora da zabijemo gol al' mi ne znamo ni šanse napraviti.
Podsjeća me malo ovo na onaj Gattusov Milan kad nismo znali kontre istrčati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bogami nismo opucali na gol u prvom poluvremenu, cudi me to s obzirom s kime igramo i da su ovi losi, tako bar pisu.
Sredine terena nemamo, nesto se pod hitno mora mijenjati, ali koga ubaciti ? vecina ih odsutna, a uzimaju dobru lovu.
Kruna i Malik prvi za van, imaju zute i ne treba nam jos jedan kiks pa da se ovo zavrsi i prije vremena.
Steta sto nema Okafora i Chukwuezea, ovako nekog izbora za promjene naprijed i nemas. Jeidno ko se uzda u Jovica onda ima...
Sredine terena nemamo, nesto se pod hitno mora mijenjati, ali koga ubaciti ? vecina ih odsutna, a uzimaju dobru lovu.
Kruna i Malik prvi za van, imaju zute i ne treba nam jos jedan kiks pa da se ovo zavrsi i prije vremena.
Steta sto nema Okafora i Chukwuezea, ovako nekog izbora za promjene naprijed i nemas. Jeidno ko se uzda u Jovica onda ima...
Sta ces kad pojacanja ko picici bjeze od lopte, sakrivaju se iza igraca....to je odlika POLOVNJACA i veoma se brzo otkriju, par jacih utakmica i sve se vidi....
Tolika krila dovedena, 0 golova jbte.... Okafor i Chukwe iskreno jako slabo, nije ono što se očekivalo od njih. I ovaj Musah meni tanak iskreno, ništa ne vidim na njemu posebno. Treba Milanu jedan rasan stijelac, ne može Giroud više biti prva opcija. Luk je svoje dao.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 25 okt 2023, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sada se treba okrenuti Seriji A i pokušati osvojiti tu drugu zvjezdicu. 
Liga prvaka s Piolijem je nemoguća misija i gubljenje vremena, ono polufinale prošle sezone je realno krajnji domet.
Liga prvaka s Piolijem je nemoguća misija i gubljenje vremena, ono polufinale prošle sezone je realno krajnji domet.
Sto Theo i Leao ne donose prevagu ? Evo reci nam sta je veceras Leao uradio ? Jedno veliko nista. Nije problem u igracima vec sto nema nikakvog plana u igri.galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:49Toliko o tim silnim "velikim pojačanjima" o kojima se ovdje trubilo mjesecima. Bukvalno nijedan od njih nije tog kalibra da može donijeti prevagu protiv najjačih u Ligi prvaka. I dalje se čeka šta će uraditi Theo i Leao i njihova inspiracija. 400 minuta u Ligi prvaka bez postignutog gola.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras ako izgube, neka slobodno se fokusiraju isključivo na ligu. Mi smo za jednog jakog napadača kratki za ovakve utakmice. Ne može čovjek od 37 godina biti glavni oslonac, brate mili.
Ostaje da se pitamo kako bi sredina recimo izgledala sa Loftusom i Bennacerom uz Rijnedersa.
Ne mogu im oprostiti ne uzimanje 15M za Krunića ljetos i da se uzme neki drugi veznjak. Kakav kiks. A di januara daleko, puno mečeva. Ako krene nizbrdo teško će se iščupati u drugim dijelu sezone.
Ostaje da se pitamo kako bi sredina recimo izgledala sa Loftusom i Bennacerom uz Rijnedersa.
Ne mogu im oprostiti ne uzimanje 15M za Krunića ljetos i da se uzme neki drugi veznjak. Kakav kiks. A di januara daleko, puno mečeva. Ako krene nizbrdo teško će se iščupati u drugim dijelu sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemoj tako, mister nema igrace ipak. Interesuje me samo sta par forumasa misli o T'hamu recimo koji je objektivno igracki slabiji ove sezone a igraju bar duplo bolje u odnosu na proslumeepo je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:53Sto Theo i Leao ne donose prevagu ? Evo reci nam sta je veceras Leao uradio ? Jedno veliko nista. Nije problem u igracima vec sto nema nikakvog plana u igri.galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:49Toliko o tim silnim "velikim pojačanjima" o kojima se ovdje trubilo mjesecima. Bukvalno nijedan od njih nije tog kalibra da može donijeti prevagu protiv najjačih u Ligi prvaka. I dalje se čeka šta će uraditi Theo i Leao i njihova inspiracija. 400 minuta u Ligi prvaka bez postignutog gola.![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.