NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 24 okt 2023, 18:17

redbull93 je napisao/la:
24 okt 2023, 18:14
Convicts je napisao/la:
24 okt 2023, 18:12
Jel ovo hakovana naša web stranica?
ili nam se olgun sveti ili je mostbet novi sponzor :urnebes:
:urnebes: :urnebes:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 okt 2023, 18:24

dinodino2019 je napisao/la:
24 okt 2023, 18:14
laudrop je napisao/la:
24 okt 2023, 14:17
Truhlo je napisao/la:
24 okt 2023, 13:40
Kometaši ko ima dva žuta kartona, odnosno kome prijeti suspenzija protiv Banovića?

Po transfermarktu dva žuta imaju: Bajramović, Isaković, Arnautović i Durmiš :crazy:

slika
Za ovu utakmicu jednog ljevaka odmoriti, npr Davuda jer pogubno bi bilo da i Bajramovic i Arnautovic dobiju 3 zuti, pa da nemamo izbor na mjestu lijevog bocnog. Znaci Bajramovic u Bihacu od 1 minute, a Davuda bi gurnuo protiv Zrinjskog, ta djeca se ionako loze na te jace utakmice.

Nadam se da ce se Isak sacuvati od treceg zutog kartona, protiv Slobode je igrao bez greske, nije se glupirao u odbrani i onako uvijek treba igrati na sigurno, odnosno iskustvo.
Arnautović je svakako klupa ove sezone, tako da mislim da neće početi. Ne vjerujem da će biti neke radikalne promjene u sastavu jer je novi trener tu 5 dana, a nema ni opcija zbog povreda i kartona.

Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Tabaković, Durmiš, Šarić, Međuseljac i Mašić. 4 4 2 kao protiv Slobode, a klupa juniori.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 24 okt 2023, 19:45

Marsal je napisao/la:
24 okt 2023, 12:04
senadbrkic je napisao/la:
24 okt 2023, 11:45
slika
Ima strašnu platu, možemo komotno zaboraviti na njega sve i da smo stabilan premijerligaški tim.
Cuo sam isto, ali eto, želja je želja.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 24 okt 2023, 20:53

24 okt 2023, 19:45
Marsal je napisao/la:
24 okt 2023, 11:45
slika
Ima strašnu platu, možemo komotno zaboraviti na njega sve i da smo stabilan premijerligaški tim.
Cuo sam od druga za ovog Oh my Goodness Ajavy da je strahota jak i brz al glup ko tele
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 okt 2023, 20:55

HarisZe je napisao/la:
24 okt 2023, 20:53
Marsal je napisao/la:

Cuo sam od druga za ovog Oh my Goodness Ajavy da je strahota jak i brz al glup ko tele
Njega se sjećam iz premijer lige, igrao za Široki jednu sezonu
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 24 okt 2023, 21:05

laudrop je napisao/la:
24 okt 2023, 20:55
HarisZe je napisao/la:
24 okt 2023, 20:53

Njega se sjećam iz premijer lige, igrao za Široki jednu sezonu
Valjo bi nam jedan mrki definitvno
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 25 okt 2023, 14:06

Kad kreće marketing za Zrinjski? 7 dana prije utakmice?

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 25 okt 2023, 14:07

Convicts je napisao/la:
25 okt 2023, 14:06
Nakon pobjede u Bihaću :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 25 okt 2023, 14:21

Truhlo je napisao/la:
25 okt 2023, 14:07
Convicts je napisao/la:
25 okt 2023, 14:06
Nakon pobjede u Bihaću :opaopa:
:thumbup:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 25 okt 2023, 15:05

Nakon što izvućemo pozitivan rezultat ide hajka za Zrinju.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 25 okt 2023, 17:16

Ja sam iskreno veoma zadovoljan sa odabirom trenera i promjenom strucnog staba koja je odradena u pravom trenutku i mnogo,mnogo bolje nego da se cekalo do zimske pauze. Duvnjak je Celikovo djete i uvjek ima mjesta u klubu ali bolje i za njega je da pokusa trenirati neke druge ekipe radi iskustva. Volio bi da uspije ali ja sam po prirodi sumnicav mada mu zelim sve najbolje i da me razuvjeri.
Dobrodošao Damjanoviću!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 25 okt 2023, 18:34

Vjerujem da je mnogima žao Duvnjaka, ali takav je trenerski posao. Arminu želim sve najbolje kako karijeri, tako i u životu jer je momak častan i pošten i to se uvijek vrati na dobro. Siguran sam da je 70 posto navijača bilo za dolazak Borisa Pavića, ali zbog toga što klub nije odblokirao račun nismo ga mogli dovesti da nam s tribina vodi utakmice. Izbor na Damjanovića je veoma dobar, prvo ima ugled i ime iz igračkih dana, ima iskustva iz 1.lige FBiH i nije skup. Uz to ostavio je iste pomoćnike koji su bili i nije nametao neke svoje, ma da je sigurno mogao...

Iskreno se nadam dobroj utakmici i pobjedi u Bihaću, iako će biti teško bez 4-5 standardnih igrača, plus još nekolicina imaju po dva žuta kartona. Nadam se da ćemo taktički odigrati dobru utakmicu, ne očekujem nikakvu ljepotu, domaćin će se služiti svim metodama, a kako su kazali ljudi s MY TV nikada više neće prenositi utakmice iz Bihaća zbog katastrofalnih uslova za prijenos jedne utakmice. Tako da nas čeka vjerovatno utakmica bez prijenosa, plus ako sudije budu pustile malo jaču igru, siguran sam da bi to odgovaralo više Jedinstvu, jer oni nemaju neki kvalitet.

Očekujem postavu: Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Vardo? Tabaković, Durmiš, Šarić i Mašić.

AKo ne bude mogao Vardo, onda ćemo imati velike probleme u vezi jer Žuna i Mehić imaju po tri žuta
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 okt 2023, 18:42

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 25 okt 2023, 18:52

Poslije pobjede u Bihaću, marketing ti ni ne treba.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 25 okt 2023, 19:22

25 okt 2023, 18:34
Vjerujem da je mnogima žao Duvnjaka, ali takav je trenerski posao. Arminu želim sve najbolje kako karijeri, tako i u životu jer je momak častan i pošten i to se uvijek vrati na dobro. Siguran sam da je 70 posto navijača bilo za dolazak Borisa Pavića, ali zbog toga što klub nije odblokirao račun nismo ga mogli dovesti da nam s tribina vodi utakmice. Izbor na Damjanovića je veoma dobar, prvo ima ugled i ime iz igračkih dana, ima iskustva iz 1.lige FBiH i nije skup. Uz to ostavio je iste pomoćnike koji su bili i nije nametao neke svoje, ma da je sigurno mogao...

Iskreno se nadam dobroj utakmici i pobjedi u Bihaću, iako će biti teško bez 4-5 standardnih igrača, plus još nekolicina imaju po dva žuta kartona. Nadam se da ćemo taktički odigrati dobru utakmicu, ne očekujem nikakvu ljepotu, domaćin će se služiti svim metodama, a kako su kazali ljudi s MY TV nikada više neće prenositi utakmice iz Bihaća zbog katastrofalnih uslova za prijenos jedne utakmice. Tako da nas čeka vjerovatno utakmica bez prijenosa, plus ako sudije budu pustile malo jaču igru, siguran sam da bi to odgovaralo više Jedinstvu, jer oni nemaju neki kvalitet.

Očekujem postavu: Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Vardo? Tabaković, Durmiš, Šarić i Mašić.

AKo ne bude mogao Vardo, onda ćemo imati velike probleme u vezi jer Žuna i Mehić imaju po tri žuta
Ne pametuj previše pripremi pare za Zrinju i da vidim koliko češ karti kupiti??? Izuj se u srijedu a možeš i na dan utakmice ,uhvati se djela za klub a ne prosipanja iz šupljeg u prazno!!!
::::SAMO ČELIK::::

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 25 okt 2023, 19:39

zamorano je napisao/la:
25 okt 2023, 19:22
25 okt 2023, 18:34

Ne pametuj previše pripremi pare za Zrinju i da vidim koliko češ karti kupiti??? Izuj se u srijedu a možeš i na dan utakmice ,uhvati se djela za klub a ne prosipanja iz šupljeg u prazno!!!
Tupko necu tebi dokazivati svoju ljubav prema klubu. Ovo je forum i fino se ponasaj djutko
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 25 okt 2023, 21:17

A valjda nam bude stream jako važne nama utakmice.Uh kad bi ih dobili pred Zrinju, odma po povratku iz Bihaća mogu komotno karte pustiti u prodaju.

@dinodino2019 Duvnjak bolan otišao ima 7 dana ti ga još uvijek spominjes, a ovaj odradio vec 3 treninga.Ta priča je završila okrenimo se utakmicama i Damjanovicu.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 25 okt 2023, 22:08

Ako je neko voljan učestvovat jedan poznanik iz Bihaća da uradi stream, javite se privatno ko može finansijski učestvovat.

S obzirom da ekipa putuje dan ranije, klubu je to veliki trošak da plaća dodatno ekipu koja je do sad radila, noćenje, obroci + dnevnice.

Ovako nam može momak iz Bihaća raditi, ima svoju cifru, ako je neko voljan neka se javi privatno.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 25 okt 2023, 23:04

laudrop je napisao/la:
25 okt 2023, 22:08
Ako je neko voljan učestvovat jedan poznanik iz Bihaća da uradi stream, javite se privatno ko može finansijski učestvovat.

S obzirom da ekipa putuje dan ranije, klubu je to veliki trošak da plaća dodatno ekipu koja je do sad radila, noćenje, obroci + dnevnice.

Ovako nam može momak iz Bihaća raditi, ima svoju cifru, ako je neko voljan neka se javi privatno.
Gdje bi prenosio, naš kanal ili njegov?Gledalo bi ih 3000 a platili bi nas par ovdje.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 26 okt 2023, 09:55

laudrop je napisao/la:
25 okt 2023, 22:08

Iznos koji traži?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.