Moderator/ica: GracanicaAA
Arnautović je svakako klupa ove sezone, tako da mislim da neće početi. Ne vjerujem da će biti neke radikalne promjene u sastavu jer je novi trener tu 5 dana, a nema ni opcija zbog povreda i kartona.dinodino2019 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 18:14Za ovu utakmicu jednog ljevaka odmoriti, npr Davuda jer pogubno bi bilo da i Bajramovic i Arnautovic dobiju 3 zuti, pa da nemamo izbor na mjestu lijevog bocnog. Znaci Bajramovic u Bihacu od 1 minute, a Davuda bi gurnuo protiv Zrinjskog, ta djeca se ionako loze na te jace utakmice.
Nadam se da ce se Isak sacuvati od treceg zutog kartona, protiv Slobode je igrao bez greske, nije se glupirao u odbrani i onako uvijek treba igrati na sigurno, odnosno iskustvo.
Cuo sam od druga za ovog Oh my Goodness Ajavy da je strahota jak i brz al glup ko telesenadbrkic je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:45Cuo sam isto, ali eto, želja je želja.
Njega se sjećam iz premijer lige, igrao za Široki jednu sezonuHarisZe je napisao/la: ↑24 okt 2023, 20:53Cuo sam od druga za ovog Oh my Goodness Ajavy da je strahota jak i brz al glup ko tele
Valjo bi nam jedan mrki definitvno
Nakon pobjede u Bihaću
Ne pametuj previše pripremi pare za Zrinju i da vidim koliko češ karti kupiti??? Izuj se u srijedu a možeš i na dan utakmice ,uhvati se djela za klub a ne prosipanja iz šupljeg u prazno!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 18:34Vjerujem da je mnogima žao Duvnjaka, ali takav je trenerski posao. Arminu želim sve najbolje kako karijeri, tako i u životu jer je momak častan i pošten i to se uvijek vrati na dobro. Siguran sam da je 70 posto navijača bilo za dolazak Borisa Pavića, ali zbog toga što klub nije odblokirao račun nismo ga mogli dovesti da nam s tribina vodi utakmice. Izbor na Damjanovića je veoma dobar, prvo ima ugled i ime iz igračkih dana, ima iskustva iz 1.lige FBiH i nije skup. Uz to ostavio je iste pomoćnike koji su bili i nije nametao neke svoje, ma da je sigurno mogao...
Iskreno se nadam dobroj utakmici i pobjedi u Bihaću, iako će biti teško bez 4-5 standardnih igrača, plus još nekolicina imaju po dva žuta kartona. Nadam se da ćemo taktički odigrati dobru utakmicu, ne očekujem nikakvu ljepotu, domaćin će se služiti svim metodama, a kako su kazali ljudi s MY TV nikada više neće prenositi utakmice iz Bihaća zbog katastrofalnih uslova za prijenos jedne utakmice. Tako da nas čeka vjerovatno utakmica bez prijenosa, plus ako sudije budu pustile malo jaču igru, siguran sam da bi to odgovaralo više Jedinstvu, jer oni nemaju neki kvalitet.
Očekujem postavu: Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Vardo? Tabaković, Durmiš, Šarić i Mašić.
AKo ne bude mogao Vardo, onda ćemo imati velike probleme u vezi jer Žuna i Mehić imaju po tri žuta
Tupko necu tebi dokazivati svoju ljubav prema klubu. Ovo je forum i fino se ponasaj djutkozamorano je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:22Ne pametuj previše pripremi pare za Zrinju i da vidim koliko češ karti kupiti??? Izuj se u srijedu a možeš i na dan utakmice ,uhvati se djela za klub a ne prosipanja iz šupljeg u prazno!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 18:34Vjerujem da je mnogima žao Duvnjaka, ali takav je trenerski posao. Arminu želim sve najbolje kako karijeri, tako i u životu jer je momak častan i pošten i to se uvijek vrati na dobro. Siguran sam da je 70 posto navijača bilo za dolazak Borisa Pavića, ali zbog toga što klub nije odblokirao račun nismo ga mogli dovesti da nam s tribina vodi utakmice. Izbor na Damjanovića je veoma dobar, prvo ima ugled i ime iz igračkih dana, ima iskustva iz 1.lige FBiH i nije skup. Uz to ostavio je iste pomoćnike koji su bili i nije nametao neke svoje, ma da je sigurno mogao...
Iskreno se nadam dobroj utakmici i pobjedi u Bihaću, iako će biti teško bez 4-5 standardnih igrača, plus još nekolicina imaju po dva žuta kartona. Nadam se da ćemo taktički odigrati dobru utakmicu, ne očekujem nikakvu ljepotu, domaćin će se služiti svim metodama, a kako su kazali ljudi s MY TV nikada više neće prenositi utakmice iz Bihaća zbog katastrofalnih uslova za prijenos jedne utakmice. Tako da nas čeka vjerovatno utakmica bez prijenosa, plus ako sudije budu pustile malo jaču igru, siguran sam da bi to odgovaralo više Jedinstvu, jer oni nemaju neki kvalitet.
Očekujem postavu: Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Vardo? Tabaković, Durmiš, Šarić i Mašić.
AKo ne bude mogao Vardo, onda ćemo imati velike probleme u vezi jer Žuna i Mehić imaju po tri žuta
Gdje bi prenosio, naš kanal ili njegov?Gledalo bi ih 3000 a platili bi nas par ovdje.laudrop je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:08Ako je neko voljan učestvovat jedan poznanik iz Bihaća da uradi stream, javite se privatno ko može finansijski učestvovat.
S obzirom da ekipa putuje dan ranije, klubu je to veliki trošak da plaća dodatno ekipu koja je do sad radila, noćenje, obroci + dnevnice.
Ovako nam može momak iz Bihaća raditi, ima svoju cifru, ako je neko voljan neka se javi privatno.
Iznos koji traži?laudrop je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:08Ako je neko voljan učestvovat jedan poznanik iz Bihaća da uradi stream, javite se privatno ko može finansijski učestvovat.
S obzirom da ekipa putuje dan ranije, klubu je to veliki trošak da plaća dodatno ekipu koja je do sad radila, noćenje, obroci + dnevnice.
Ovako nam može momak iz Bihaća raditi, ima svoju cifru, ako je neko voljan neka se javi privatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.