Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Fakat. U Istanbulu sam jeo najlošiji ikada.
+1. Kod njih poštujem što fino nasjeckaju luk jer u većini gradova ti ga samo onako uvale skoro glavicu čitavu.

Somun mi ne može nikad biti ispred lepine kad su ćevapi u pitanju. Još ako je suho, odron. Kvalitet mesa kao najbitniji parametar, srednja žalost. Opet kažem, nisam svugdje ni probao.
@Ash - doner u Tuzli probaj, Casper. Ne mogu da zamislim personu koja ne može nahvaliti taj doner tamo. Mala možda zamjerka je sos, blagi pogotovo, za moje ukuse previše začinjen.
Ostalo je sve top.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Centre forward
- Kontakt:
Samo kod Bešlagića bayo moj.IceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Šta je to čarobno u travničkom ćevapu..
Ovom stanovniku Srbistana očito sve paše.![]()
Sve ostalo je luk i voda

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Tacno, tamo sta god sam probao nije bilo po mom ukusu, ali u Antaliji gdje god sam jeo bio mi je vrh. Doduse, tamo nisam isao na turisticka mjesta kao po Istanbulu nego sam isao po preporuci ljudi koji zive tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Dobri su ćevapi u Tuzli kod Zlaje.
Najbolji doner jeo u Amsterdamu od svih mjesta.
#1 ćevap ćete nać u Frankfurtu hehe
Restoran Avlija.

#1 ćevap ćete nać u Frankfurtu hehe
Restoran Avlija.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lepinja ima sredinu, somun nema pa je dosta deblja. Zato se i može natopit, somun bi se raspo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne postoje sarajevski cevapi, postoji samo sarajevski sendvic sa cevapima 

Stone hands👊
- Centre forward
- Kontakt:
aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Šalim se druže

Nek svako peče i pristavlja hranu onako kako mu prija i godi. Jest da je lagano vatra, ali puno je 4 sata. Nadam se da si krompir i mrkvu pred kraj stavio.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
Uzmi sebi dutch oven, nadji kako je na nasem mora imati, sto duze peces, to se raspada, k'o pretis lonac

- Centre forward
- Kontakt:
Kako je naš život "ovdje dole" pljačka mi nismo svjesni ni promil.alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:41Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako nije, kod vas za vase standarde je skupo nema sta, u Americi je hrana jeftina, plus u Texasu ne placas pdv na hranu.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:11Kako je naš život "ovdje dole" pljačka mi nismo svjesni ni promil.alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:41Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
-
- Kontakt:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja bi kupio ako bi bilo budala da mi daju marku za čep19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:18Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#

I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.