AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Trenutno smo 2 boda iznad zone opstanka tako da ni to nije nemoguce misija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Murinho koji god je klub trenirao (osim Intera) dobio je otkaz. Covjek digne prve sezone i djelom druge ekipu i onda iz nekog razloga od 3 sezone svlacionica mu postane toksicna, on krene po medijima blatiti sopstvene igrace i desava se potpuni kolaps ekipe - i u Chelseu i u Unitedu i u Madridu i u Totu - evo sad i u Romi sve ista prica.
Dok vlasnici budu na fonu kao ovo ljeto...5.6 mil kupovine a 65 prodaje ništa od ovog kluba koji je donedavno slovio kao petorka Italije.
Ovo što su uradili unazad 6 mjeseci nekome je potrebno 6 godina.
Ni igre ni rezultata nego samo prodaji dresove i neka je Olimpico rasprodat.
Ali ni to neće dugo...100%
Ovo što su uradili unazad 6 mjeseci nekome je potrebno 6 godina.
Ni igre ni rezultata nego samo prodaji dresove i neka je Olimpico rasprodat.
Ali ni to neće dugo...100%
Pojacanja su se dovela neplanski i kasno, odnosno uzmi ono sta ti se nudi besplatno i da ima neki "renome", a to su ti otpatci iz drugih timova. Daleko je situacija od idealne sa igrackim kadrom, ali Mou je bas podbacio i bilo bi gospodski da sam da ostavku.
Moje zelje za klupu su De Rossi, Ranieri, neko od nasih, pun mi je k stranaca.
Moje zelje za klupu su De Rossi, Ranieri, neko od nasih, pun mi je k stranaca.
embrace the chaos
Većeras je pobjeda imprrativ i to nekih 2 miliona %
U slučaju i X ona ubleha od trenera bi mi bio BIVŠI. Jer ono što gledamo od njegove taktike je bol za oći i dušu
U slučaju i X ona ubleha od trenera bi mi bio BIVŠI. Jer ono što gledamo od njegove taktike je bol za oći i dušu
Svilar na gol, onaj danac da se odstrani i vrati Karsdorp, igra sa 4 nazad pa i bilo bi nade. Ovako kurcina, bolje jos jedan samar veceras nego nekakva traljava pobjeda. Izgubio si bodove na Salernitani, Veroni, Torinu i Genoa te isamara, ako to nije za drasticne promjene ja ne znam, sezona je gotova prije nego je i pocela, meni je isti k vise bio 5ti ili 17ti.
embrace the chaos
Ide mi Mourinho nakurac i ovo sto Roma igra nakon odlaska Spallettija, ali uze evo kartu za inter, ide se do milana 

embrace the chaos
E da vidimo "od čega smo".
Zijanimo li od Monze onda onaj defanzivni guru mora većwras otići...
Zijanimo li od Monze onda onaj defanzivni guru mora većwras otići...
jedva ovo izgurase
za ocekivat je da se popravi igra napokon, losije ne moze..
nismo mi ni losi na tabeli kad pogledas kako igramo.
sad dobit ovu spartu i odlijepit se, u milanu svakako gubimo od internazionalea
za ocekivat je da se popravi igra napokon, losije ne moze..
nismo mi ni losi na tabeli kad pogledas kako igramo.
sad dobit ovu spartu i odlijepit se, u milanu svakako gubimo od internazionalea
Ona prevara od trenera je bio više suspendovan nego što je bio na klupi. Eto, ko ima vremena neka izračuna i jedno i drugo
Ma i ovo sto smo pobjedili je haman sve bilo na guzove.Na tabeli stojimo odlicno u odnosu na igru.Inter ce nas dobiti sa pola snage.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Nisam neki optimista za večeras i tekmu protiv Čeha.
Obzirom koliko smo se nagledali igre koja BODE oči, srce i dušu.
Ipak nadam se bilo kakvoj pobjedi. Neka frljoka...nešta...
Murinjo idi više otac te hebo
Obzirom koliko smo se nagledali igre koja BODE oči, srce i dušu.
Ipak nadam se bilo kakvoj pobjedi. Neka frljoka...nešta...
Murinjo idi više otac te hebo
Na tm cesi imaju zanimljivu ekipu, isto tako dobru seriju rezultata. Mada veci smo od njih za 2-3 broja, plus 60k i vise gledalaca nije nesto sa cim se susrecu cesto. Veceras se mora dobiti da se dobije grupa i preskoci onaj play off sa timovima iz lp.
on topic- Mou nije neko sa kim ces graditi ekipu na duze staze, isto tako uprava to prati i dovodi instant rjesenja, kocka se, trazi se ocajnicki ta lp. Pojacanja mozda donesu rezultat, ali u svakom slucaju je bitno stvoriti hype, prodati ulaznice dresove, pa ce se vratiti ulozeno, to im za sad uspijeva.
Dybala ce prodati xy dresova, otplatit ce minimum svoju platu, to sto ga nece biti pola utakmica nije bitno
on topic- Mou nije neko sa kim ces graditi ekipu na duze staze, isto tako uprava to prati i dovodi instant rjesenja, kocka se, trazi se ocajnicki ta lp. Pojacanja mozda donesu rezultat, ali u svakom slucaju je bitno stvoriti hype, prodati ulaznice dresove, pa ce se vratiti ulozeno, to im za sad uspijeva.
Dybala ce prodati xy dresova, otplatit ce minimum svoju platu, to sto ga nece biti pola utakmica nije bitno

embrace the chaos
Pored silnih greški u sinoćnjoj tekmi po prvi put mogu reči da su dali svoj maximum.
Zašto u Seriji A ne mogu pokušati blitz krigom riješiti tekmu ne kontam al baš ne kontam.
Ubiće nas Inter
Zašto u Seriji A ne mogu pokušati blitz krigom riješiti tekmu ne kontam al baš ne kontam.
Ubiće nas Inter
pozdravljam dobru igru u euroligi..
sad bi se trebali dalje plasirati
pet pobjeda u nizu nam daju za pravo da se nadamo barem bodu
protiv internazionalea
sad bi se trebali dalje plasirati
pet pobjeda u nizu nam daju za pravo da se nadamo barem bodu
protiv internazionalea
Opet očaj od igre ali ZA SADA pozitivna NULA protiv Intera.
Slaviću dan kada onaj Murinjo ode sa klupe ko drugi rođendan
Slaviću dan kada onaj Murinjo ode sa klupe ko drugi rođendan
- VensanKasel
- Kontakt:
Protiv yebenog Intera ne mogu vezati 3 pasa uspješna , Zalewski odron odrona ... Razumijem da nam fale ponajbolji igrači i to oni koji vežu igru , oni i najviše fale ali mi nije jasno da je Inter svaki duel dobio , apsolutno svaki . Kao da igramo protiv Barcelone kad je najjača bila , pa presingom ubijala protivnike . Qrčev Interov presing koji se sa 3 pasa probija je izgleda ogroman problem .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa nije Mourinho kriv što ne mogu povezati 3 uspješna pasa .
- VensanKasel
- Kontakt:
Eto povezali malo igru i odmah dvije šanse ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.