Nije normalno da bilo ko uzme pušku i ubije bilo koga zbog bilo čega. To nije i nikad neće biti način na koji se rješavaju problemi. Ne živimo u Kandaharu jbg.. a i ništa se ne dešava slučajno, pa tako ni to njihovo ponašanje prema njegovom bratu.VensanKasel je napisao/la: ↑24 okt 2023, 15:29Kako misliš kakve god ? Izrokao je dilere , kriminalce i lopove znači dno dna društva . Lik je učinio uslugu društvu i državi , kad već država sama ne može da se izbori sa kriminalcima .scholsey je napisao/la: ↑24 okt 2023, 14:54Ma sve je ovo i dobro koliko je poremećen narod u Bosni.
Jbt masovno brane onog bolesnika Zavadlava u komentarima. Jadan, država protiv njega, ubio dilere, očistio ulice, treba mu orden dati.. Bože sačuvaj. Lik uzeo pušku i rokao ljude (kakve god) po gradu da osveti brata narkomana.
Ono bi ga pustilo da slobodno hoda pa onda jbalo mater državi i sistemu kad ga opet prenese i izrešeta neku kasirku u Konzumu jer ga je pitala ima li slučajno sitnih para.
I onda nam kao Zapad uništava društvo, nameće bolesne vrijednosti.. ja ba.
Jeste kasirka u Konzumu i dileri su isto , bravo![]()
Bezveze se prave junaci od običnih ubica. Slično kao kod hadžije. To što on na simpatičan način priča o tome, ne znači da je u pravu. Meni lično on nimalo nije smiješan ili bezazlen. Obojicu bih doživotno strpao u zatvor jer su to zaslužili.
Očito je nenormalan čim je onako reagovao.. pa sam siguran da on na banalne stvari ne gleda kao mi. Odatle metafora sa kasirkom. Pametan si ti, znaš da sam time htio reći da je nepredvidiv i opasan po društvo.