Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jbt na klixu diskutuju gdje je najbolja pastrmka u Sarajevu i kako krme sa ražnja smrdi. Mi smo ovdje krug99.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ti bi trebo početi i protiv samog sebe da protesvtuješ. Ne znam, ali takva doza nervoze, isključivosti, ekstremizma i mržnje prema drugoj strani tj. onim koji se ne slažu sa tobom ne čini mi se ni malo dobra, a možda i generalno objašnjava ovaj rast polarizacije, radikalizma u svijetu.Sarmica je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:22Moraš shvatiti da imaš posla sa botovima, koji su tu da čuvaju stranu Izraela, da relitiviziraju, da tebe proglašavaju teroristom ako ne podržavaš genocid nad Gazanima, ako nisi na strani aparthejd i terorističke države Izrael itd itd.RollingPaper je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:13Pa prepušteni sami sebi smo bili i 92. I opet bi bili ako nas napadnu.Centre forward je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:11Na forumu kao i u našem društvu, vlada čista politička represija. Iz extremizma u extremizam. Od veličanja nacizma do veličanja terorizma.
Eto sad da nekim čudom Ameri napuste državu i prepuste nas samim sebi, pet ljudi sa foruma, nasumično izabranih ne bi moglo definisat' pravac recimo spoljne politike.
Prava slika i prilika krize itelektualne i krize identiteta.
Ko veliča terorizam ovde, hajde nađi post? Vama je veličanje terorizma kad neko kaže da ne treba ubijat bebe.
Znači rade isto što i oni koje oni podržavaju . bave se gnjusnom cionističkom propagandom i manipulacijom. Valjda su tako istrenirani.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- RollingPaper
- Kontakt:
Vama koji optuzujete ljude za “podrsku terorizmu” kad napisu recenice koje brane ubijanje nevine djece i naroda bez hrane, goriva i vode.Centre forward je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:24Kome nama? Svrstavanje nekoga i negdje na osnovu čega ?RollingPaper je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:13Pa prepušteni sami sebi smo bili i 92. I opet bi bili ako nas napadnu.Centre forward je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:11Na forumu kao i u našem društvu, vlada čista politička represija. Iz extremizma u extremizam. Od veličanja nacizma do veličanja terorizma.
Eto sad da nekim čudom Ameri napuste državu i prepuste nas samim sebi, pet ljudi sa foruma, nasumično izabranih ne bi moglo definisat' pravac recimo spoljne politike.
Prava slika i prilika krize itelektualne i krize identiteta.
Ko veliča terorizam ovde, hajde nađi post? Vama je veličanje terorizma kad neko kaže da ne treba ubijat bebe.
Mnogo toga ne razumiješ, al' čak i to je društveno prihvatljivo, legitimno i OK.
@sarmica, drug, ti sve vrijeme govoriš da je svijet pokvareno mjesto bez moralnih i etičkih vrijednosti. OK, znamo to. Nije to od juče i to je ljudska osobina stara k'o i njegova vrsta.
Ja samo pokušavam da iz većine postova stvorim sliku o stanju u društvu i da evoluiram sve vrijednosti kako bih sutra tokom predavanja tim mladim ljudima mog'o da ponudim neke racionalne stavove.
Bitno je da ti sve razumijes, bas mi je drago.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 24 okt 2023, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Svi su glupani i mentalno zaostali koji se ne slazu s tobom, tako je hahaEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:04Jbg, nisam ja kriv sto si mentalno potkapacitiran pa sve sto nije nije prikladno tvom narativu vidis neku relativizaciju i uvlacenje.
Evo i ovog glupana iznad. Covjek napisao da nema napada na jevrejske objekte i simbole po Europi, ja mu fino dadoh primjer da ima. Onda se par glupana upali da time relativiziram rasisticke bolesnike koji napadaju sve sto ima veze s islamom. Tacno redefinicija pojma glup ko 3 ku.rca.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne brokulice, glup je svako ko mi prisiva relativizaciju izraelskih zlocina ili bilo kakvih drugih islamofobnih kakav je bio ovaj nedavni u Chichagu. Ja apsolutno nigdje nisam pravdao metode koje Izrael koristi jer one prevazilaze samoodbranu i borbu za opstnak. Ti ocito nisi u stanju procesuirati bilo sta sto se ne uklapa u tvoj narativ pa odmah ide prica da se opravdava genocid i zlocni ili da je neko cionisticki placenik.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:44Svi su glupani i mentalno zaostali koji se ne slazu s tobom, tako je hahaEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:04Jbg, nisam ja kriv sto si mentalno potkapacitiran pa sve sto nije nije prikladno tvom narativu vidis neku relativizaciju i uvlacenje.
Evo i ovog glupana iznad. Covjek napisao da nema napada na jevrejske objekte i simbole po Europi, ja mu fino dadoh primjer da ima. Onda se par glupana upali da time relativiziram rasisticke bolesnike koji napadaju sve sto ima veze s islamom. Tacno redefinicija pojma glup ko 3 ku.rca.
Ja ne znam sto su bosnjaci toliko opsjednuti Palestinom a to ne traje od juce nego odavno.
- numanumaye22
- Kontakt:
Mozda jer mozemo citatu sta pises? Ne znam jesi pomislio na toEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:49Ne brokulice, glup je svako ko mi prisiva relativizaciju izraelskih zlocina ili bilo kakvih drugih islamofobnih kakav je bio ovaj nedavni u Chichagu. Ja apsolutno nigdje nisam pravdao metode koje Izrael koristi jer one prevazilaze samoodbranu i borbu za opstnak. Ti ocito nisi u stanju procesuirati bilo sta sto se ne uklapa u tvoj narativ pa odmah ide prica da se opravdava genocid i zlocni ili da je neko cionisticki placenik.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:44Svi su glupani i mentalno zaostali koji se ne slazu s tobom, tako je hahaEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:04
Jbg, nisam ja kriv sto si mentalno potkapacitiran pa sve sto nije nije prikladno tvom narativu vidis neku relativizaciju i uvlacenje.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- numanumaye22
- Kontakt:
Zbog istog razloga sto su opsjednuti i Turskom koja ih ne yebe 2 %, Erdogan donese par hurmica, podjeli koje saucesce i to je to, dok su susjednu Srbiju kompletno skoro izgradili.

Mislim, shvatam ga, ko da bi iko normalan od stranca s parama htio da ulozi na nase prostore svoj novac.

Hajd nadji mi taj post kojim sam ja opravdavao bilo koji zlocin Izraela koji su pocinili il neki od ovih islamofobni napad na muslimane na Zapadu pa da vidim i to cudo.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:52Mozda jer mozemo citatu sta pises? Ne znam jesi pomislio na toEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:49Ne brokulice, glup je svako ko mi prisiva relativizaciju izraelskih zlocina ili bilo kakvih drugih islamofobnih kakav je bio ovaj nedavni u Chichagu. Ja apsolutno nigdje nisam pravdao metode koje Izrael koristi jer one prevazilaze samoodbranu i borbu za opstnak. Ti ocito nisi u stanju procesuirati bilo sta sto se ne uklapa u tvoj narativ pa odmah ide prica da se opravdava genocid i zlocni ili da je neko cionisticki placenik.
Normalno je da imaš empatiju prema narodu Palestine, djelili smo slične sudbine, a i vjerski smo bliski, kako god gledo emocije ne možeš izbaciti. Problem su ekstremni stavovi koji proizilaze iz toga.
- bavariapivo
- Kontakt:
ovdje stvarno ne smijes biti umjeren i na nicijoj strani, ako si neutralan i sagledas stvari razumno, ne valja odmah si islamofob, cionist i sta ja znam jos...
Neuka bagra kolega dijasporac. Tačno te nekad razumijem kad nam pljuješ po državi.. al samo nekad.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:50Ti sto to govore bi kod Hice prvi u kazanima zavrsili.![]()

Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 24 okt 2023, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nigdje ja ne napisa da si pravdao, nego kontas kad s jedne strane se pocini 300 zlocina protiv muslimana, nebitno u kojem obliku, a ti se oglasavas samo ako je jedna od 100 hiljada osoba mahala hamasovom zastavom, ili ako je neko nacrtao nesto na sinagogi.Epidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:54Hajd nadji mi taj post kojim sam ja opravdavao bilo koji zlocin Izraela koji su pocinili il neki od ovih islamofobni napad na muslimane na Zapadu pa da vidim i to cudo.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:52Mozda jer mozemo citatu sta pises? Ne znam jesi pomislio na toEpidaurus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:49
Ne brokulice, glup je svako ko mi prisiva relativizaciju izraelskih zlocina ili bilo kakvih drugih islamofobnih kakav je bio ovaj nedavni u Chichagu. Ja apsolutno nigdje nisam pravdao metode koje Izrael koristi jer one prevazilaze samoodbranu i borbu za opstnak. Ti ocito nisi u stanju procesuirati bilo sta sto se ne uklapa u tvoj narativ pa odmah ide prica da se opravdava genocid i zlocni ili da je neko cionisticki placenik.
Nije tesko to primijetiti vjerovao ili ne
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zagađujete temu međusobnim prepucavanjima bez razumnih i konkretnih argumenata.
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Gledo sam sad to, zena govori da su bili fer, i jeli su istu hranu kao i oni, bez incidenta. Sumnjam da ce se vise pojaviti u medijima. U neku ruku pametan potez Hamasa, pokazuju svijetu da su fer prema taocima, da nemaju nista protiv njih nego samo koristeni kao leverage u politickom smislu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.