Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

fukara87
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la fukara87 » 24 okt 2023, 09:25

redbull93 je napisao/la:
24 okt 2023, 09:11
Mahh goni sve u pm, negdje procitao kako pisu sad se kao vidi koliko su bolji ljudi od nas. Njihovi nama mrtve spominju, sprdaju se sa bolesnom djecom, sta dalje da pricamo.
Hajde ba ne s.eri vas security psuje mater Kapetanovicu, onda da ne govorim sta su vasi psovali nasim na Zapadu koji su sjedili sa djecom halooo, kako vas nije stid?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 24 okt 2023, 09:26

necemo ledenog izazivat on je pod sankcijama mora miran ker bit hahah :stop: :stop: siuuu

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 24 okt 2023, 09:28

fukara87 je napisao/la:
24 okt 2023, 09:25
redbull93 je napisao/la:
24 okt 2023, 09:11
Mahh goni sve u pm, negdje procitao kako pisu sad se kao vidi koliko su bolji ljudi od nas. Njihovi nama mrtve spominju, sprdaju se sa bolesnom djecom, sta dalje da pricamo.
Hajde ba ne s.eri vas security psuje mater Kapetanovicu, onda da ne govorim sta su vasi psovali nasim na Zapadu koji su sjedili sa djecom halooo, kako vas nije stid?
daj mi jedan stadion gdje se ne psuje pa nije pozoriste :P :P

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 okt 2023, 09:32

IceTea je napisao/la:
24 okt 2023, 00:21
Sjenjak1919 je napisao/la:
24 okt 2023, 00:10
IceTea je napisao/la:
23 okt 2023, 23:53

Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93. :salut:

Stream, derbi, tastatura navijači. :kuknjava:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Laudrop pisao kako me čeka na tribini, nije došao. :urnebes:
Redbull par minuta prije utakmice pisao na temi tamo i tražio stream. Ova ostala dvojica svakako nebitni, dječurlija. Nema većih picoka od njih. Duše jadne, oni brane Čelik, ni ne znaju gdje je Bilino.

Mama draga na šta liče, šteta što su izbrisali postove ona dva dan. IceTeam kad otvori usta propuh na Bilinom zavlada od oskudnosti zuba. Dva zuba na kant ima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Čuje ezan iz Tuzle u Zenici
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 24 okt 2023, 10:16

bambus je napisao/la:
24 okt 2023, 00:09
AllGunsBlazing je napisao/la:
23 okt 2023, 22:58
Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..." :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
Ja bolan haha
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije.Pojedine grupe ih odbile al su se fukare odma ulizale u prvi red.Pa poslije utakmice utrcali u kombi i kuca hahah a i drugi vala isto.Kakvo bolan poredjenje fukara i bilo koga.Akcije nemaju, nema ih 50.Ekipa sto je dosla u Zenicu sabanluk pravi,Ljudi im pijani sjede u zadnjim redovima.Barjak ne znaju stavit, dalje da ne pricam.Biraju gostovanja.Niste nam sekunde zanimljivi.Svakako cemo im u revansu doc 200 plus jer nam je u zadnje 3 godine brojka na gostovanjub150 i vise. Jos cemo im i grad zauzet, zivi bili pa vidjeli.

Savez napolje hahhah hahhhhhhhhhhahhahhahahah
A sta je sa vama bilo? Moze li vise informacija :ljepota:
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 okt 2023, 10:18

Kakvo je ovo silovanje tuzlanske nejjaci, silovao ih Čelik, silovala Robija, jos ih i vi silujete na forumu, imajte malo obzira, razvaljeni su ko Maca Diskrecija. Klasični gangbang.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 24 okt 2023, 10:53

Ta ima kako te?

Sam vas šamaram argumentima, onda pobjegnete pa ne pišete danima. Vama argumenti cijena članske i postovi o Mujkanoviću hahaha

Niko od vas ni da primiriše Bilinom, tražite streamove, gdje su te slike sa stadiona što su najavljivane? Ah da, nema ih jer niste ni bili.

Ko koga siluje mi prvi, vi koji ste, deveti, 12 bodova razlika. :rol:

Na njihovom stadionu ih dođe 100 a nekom se smiju. 30 više nego Fukara. Još zapalili malo bakljica, da to kao liči na nešto. Zato nisu ni dozvoljene baklje Fukarama i trans, da vas ne postide.

Najveće picoke koje postoje u državi, laju a ne ujedaju. Puštate nama svoje djevojke i žene na karanje u TZ, hvala na tome. :bih:

H2H na našoj strani, vječna lista Yuge, BiH, Evropu igrali, morali nas gledat paćenici i kmečat dok je Čelik ispadao u Cvajtu a poslije i u četvrtu ligu. :urnebes:

Fanshop im mrtav, raja se žali na kvalitet i na profit. Deblokada računa se najavljuje mjesecima, godinama, nikad da dođe. Igrači ne žele da im igraju, neki odustaju u pola utakmice, neki budu otjerani. Čovjek u kojeg se kunu dođe hladno na derbi u dresu Slobode u sred Zenice hahaha :urnebes:

Ali da oni nas nešto siluju. :kuknjava: :kuknjava:

Torbicom nas Robijo, torbicom.. :kuknjava:

P.S vidjet ćemo ko će od vaših gmazova skupit mu.da pa doći u TZ. Odmah imate odgovor - niko. Slavimo na kraju sezone promociju u PL, dobar rezultat u kupu aBd a vi istruhnite u Cvajti, sa blokiranim računom, nezadovoljnim igračima i članskim kartama..

Jeeee.bi male Zenićane, **** Čelik mrtvi.. :bih: :bih: :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2023, 10:57

Lazove, lazove, lazove...

Nema para, ale, nema para, ale, nema para, ale, raspale se fukare..
Celik!3,2,2.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 24 okt 2023, 11:06

IceTea je napisao/la:
24 okt 2023, 10:53
Ta ima kako te?

Sam vas šamaram argumentima, onda pobjegnete pa ne pišete danima. Vama argumenti cijena članske i postovi o Mujkanoviću hahaha

Niko od vas ni da primiriše Bilinom, tražite streamove, gdje su te slike sa stadiona što su najavljivane? Ah da, nema ih jer niste ni bili.

Ko koga siluje mi prvi, vi koji ste, deveti, 12 bodova razlika. :rol:

Na njihovom stadionu ih dođe 100 a nekom se smiju. 30 više nego Fukara. Još zapalili malo bakljica, da to kao liči na nešto. Zato nisu ni dozvoljene baklje Fukarama i trans, da vas ne postide.

Najveće picoke koje postoje u državi, laju a ne ujedaju. Puštate nama svoje djevojke i žene na karanje u TZ, hvala na tome. :bih:

H2H na našoj strani, vječna lista Yuge, BiH, Evropu igrali, morali nas gledat paćenici i kmečat dok je Čelik ispadao u Cvajtu a poslije i u četvrtu ligu. :urnebes:

Fanshop im mrtav, raja se žali na kvalitet i na profit. Deblokada računa se najavljuje mjesecima, godinama, nikad da dođe. Igrači ne žele da im igraju, neki odustaju u pola utakmice, neki budu otjerani. Čovjek u kojeg se kunu dođe hladno na derbi u dresu Slobode u sred Zenice hahaha :urnebes:

Ali da oni nas nešto siluju. :kuknjava: :kuknjava:

Torbicom nas Robijo, torbicom.. :kuknjava:

P.S vidjet ćemo ko će od vaših gmazova skupit mu.da pa doći u TZ. Odmah imate odgovor - niko. Slavimo na kraju sezone promociju u PL, dobar rezultat u kupu aBd a vi istruhnite u Cvajti, sa blokiranim računom, nezadovoljnim igračima i članskim kartama..

Jeeee.bi male Zenićane, **** Čelik mrtvi.. :bih: :bih: :bih:
Ti si jedan klasični debil...
Mi prvi put u drugoj ligi a vi ste ovdje već navikli, što znači nije vam prvi put kao nama

Najavljivao ste da ćete nas potopiti, razvaliti ma nema šta ne, na kraju pušaona i to od golobradih zeničkog dječaka

Na stadionu nas ima više nego vas i uvijek nas je bilo, o gostovanjima nećemo pričati jer ista ne odrađuje te, a samo debil i majmun kao ti mogu omalovažavati

Fan shop imamo, a vi nemate, račun će biti deblokiran a vaš neće...

A doći ćemo u TZ kao i svaki put do sada, samo što će nas biti mnogo više nego vas u Ze, bez najava svi u TZ i tako nešto sličn..

Ovi koji su bili u Ze jesu li to SVI?
Da li obezbjeđenje od Mujkare mora biti sa fkr na gostovanjima, pitam za jerana, jer isti iz pratnje idu na sjever ahhahahaha, da ih bude što više

E čaju ledeni, lizo nas po Slatini, pozz mamu i sestru, ostavio sam ti čokoladu na televizoru!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 okt 2023, 11:14

almir2018 je napisao/la:
23 okt 2023, 22:40
DamirT je napisao/la:
23 okt 2023, 20:46
antisisoja1919 je napisao/la:
23 okt 2023, 20:44

Hajd sto si bolesno iskompleksiran, al sto si nepismen...
Za razliku od njih koji odu njihovom grobaru Fudi na koljena i traze pare :urnebes: :urnebes:
Nezz ja ko kome ide na noge o ko je koga molio za smirivanje tenzija Fudo ili mi njega 😉 😉
P.S Zanimljivih ima razgovora u Mellainu oko Slobode svašta se čuje uz kaficu 🤣🤣
Bas si ti iz Zenice isao u Mellain na kafe :rol: :rol:
P.S. drago mi je da nas pratite i iz Zenice :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 okt 2023, 11:33

DamirT je napisao/la:
24 okt 2023, 11:14
almir2018 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
23 okt 2023, 20:46

Za razliku od njih koji odu njihovom grobaru Fudi na koljena i traze pare :urnebes: :urnebes:
Nezz ja ko kome ide na noge o ko je koga molio za smirivanje tenzija Fudo ili mi njega 😉 😉
P.S Zanimljivih ima razgovora u Mellainu oko Slobode svašta se čuje uz kaficu 🤣🤣
Sa vaseg je kantona, mozda je i cuo sta :mrgreen:

Inace veliki klubovi imaju svugdje navijaca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 okt 2023, 11:37

KONTRASVIH je napisao/la:
24 okt 2023, 10:16
bambus je napisao/la:
24 okt 2023, 00:09
23 okt 2023, 22:58
Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..." :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
Ja bolan haha
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije.Pojedine grupe ih odbile al su se fukare odma ulizale u prvi red.Pa poslije utakmice utrcali u kombi i kuca hahah a i drugi vala isto.Kakvo bolan poredjenje fukara i bilo koga.Akcije nemaju, nema ih 50.Ekipa sto je dosla u Zenicu sabanluk pravi,Ljudi im pijani sjede u zadnjim redovima.Barjak ne znaju stavit, dalje da ne pricam.Biraju gostovanja.Niste nam sekunde zanimljivi.Svakako cemo im u revansu doc 200 plus jer nam je u zadnje 3 godine brojka na gostovanjub150 i vise. Jos cemo im i grad zauzet, zivi bili pa vidjeli.

Savez napolje hahhah hahhhhhhhhhhahhahhahahah
A sta je sa vama bilo? Moze li vise informacija :ljepota:
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
U kojem sastavu je nastupila robija i koja formacija je bila :mrgreen:
Ovo je jedna od najvećih izvala na temi, definitivno :urnebes:
Ljudi sami od sebe budale prave.
Na stranu sve, TM je u stanju ugasit svaku grupu u državi, a da im bude problem sirotinjska robija...
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 okt 2023, 11:43

redbull93 je napisao/la:
24 okt 2023, 11:33
DamirT je napisao/la:
24 okt 2023, 11:14
almir2018 je napisao/la:

Sa vaseg je kantona, mozda je i cuo sta :mrgreen:

Inace veliki klubovi imaju svugdje navijaca.
Navijaci velikog Celika prate svaki korak male Slobode. Velika si Slobodo :ljepota:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2023, 11:43

Pa sto ne gase? Rado bi oni sve ugasili, ali ne mogu. Nije Lech sa nama u ligi. :urnebes:
Celik!3,2,2.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 okt 2023, 11:51

24 okt 2023, 11:43
Pa sto ne gase? Rado bi oni sve ugasili, ali ne mogu. Nije Lech sa nama u ligi. :urnebes:
Ako cemo relano, grupe koje su im zanimljive i ozbiljne, ljudi su svakom na crtu stali, cak i u njihovom gradu.
Morate shvatit da im niste zanimljivi a ni ozbiljna grupa.
I na kraju krajeva, da nemate strah od istih, pratili bi jos uvijek repku.
Pusica
Volim tebe, više od sebe

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 okt 2023, 11:52

Zašto se forumaši pod nickovima vezanim za Slobodu predstavljaju kao navijači Želje na forumu ? Slike njihovih akcija, zastupaju ih, omiljena im grupa, idoli..

Izgleda da je tačna ona da Sarajevo i Željo imaju više navijača u Tuzli od Slobode.

Mujkanovići su svi veliki navijači Želje. To ste mu zamjerali najviše ali sad vam je to ponos i dika.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 okt 2023, 11:56

slika

1:0 93' :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 okt 2023, 11:58

avenija je napisao/la:
24 okt 2023, 11:52
Zašto se forumaši pod nickovima vezanim za Slobodu predstavljaju kao navijači Želje na forumu ? Slike njihovih akcija, zastupaju ih, omiljena im grupa, idoli..

Izgleda da je tačna ona da Sarajevo i Željo imaju više navijača u Tuzli od Slobode.

Mujkanovići su svi veliki navijači Želje. To ste mu zamjerali najviše ali sad vam je to ponos i dika.
Ne zastupam nikog.
Vec iznosim cinjenice koje vi pokusavate maksimalno da izokrenete i da se operete.
Primili ste batine od Fukara i TM u Podgorici i to su cinjenice.
Ako moje misljenje nije relevantno, bujrum pitati neutralne koji su bili u Podgorici.
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 24 okt 2023, 11:59

Zašto se forumaši pod nickovima vezanim za Čelik, avatarima, potpisima i tako dalje predstavljaju kao navijači Čelika, ako ne idu na zvanične utakmice tog tima, nemaju nikakvih dodirnih tačaka ni sa navijačkom grupom, niti na bilo koji način učestvuju u samim akcijama grupe i kluba?

Izgleda da je tačna ona informacija da za Čelik navija još samo određena grupa od 200 Robijaša, dok ostali građani Zenice utakmice Čelika prate isključivo radi gostujućih klubova (čitaj velikana), kao i preko određenih streamova. Osim toga, klub je izgubio sve predstavnike u poznatim okupljanjima pred nastupe reprezentacije BiH, iako su tu ostali navijači Željezničara, Slobode, Veleža i ostalih. Svakako je jedno jasno, a to je da se Čelik srozao kao klub, kao i da je u tom srozavanju povukao i navijače za sobom.

Sportski pozdrav.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2023, 12:00

Info za zenicane koji neznaju, Sloboda vec dugo vremena ima odblokiran racun, Sloboda prva na tabeli......i uvijek je na tabelama bila ispred Celika u svim ligama....ok je to sto ste prvi put u federalnoj, super nakon toliko godina tavorenja po onim seoskim ligama....bojim da cete nam faliti jos nekoliko sezona u PL ako vam Fudo i gradske vladajuce politicke strukturene ne pomognu, zalosno je to da ce mjesta i sela poput Konjica, Posusja, Gabele, Simin Hana, Listice, Doboja igrati PL a Celik sa onakvim fan shopom igrati derbije narednih sezona u federalnoj sa Olovom, Kaknjem i ostalim fudbalskim velikanima.....ybg. najbitnije je to sto ste vi "prekucali" 70 gostujucih navijaca sa vasih 100 tifosa i domacom policijom i pobijedili sa poklon loptom u zadnjim sekundama, da je Sloboda igrala po nekoj vasoj zenickoj matematici 80% utakmica kuci :crazy: ....al ok i to je fudbal, sve je za ljude....yebeniji ste od FBI, imate info, svoje ljude po tuzlanskim ogostiteljskim objektima, u upravnom odboru Slobode, revizorskim kucama, sindikatima......yebeno je to znati sve a nemocan s pomoci isvom klubu da napravi bolje rezultate u ovoj mocvari od lige :ljepota:
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.