Moderator/ica: GracanicaAA
Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea
Što se stidiš što ti je tata Srbin
Ja bolan hahaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 22:58Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..."![]()
![]()
![]()
Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
IceTea je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:53Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea![]()
Stream, derbi, tastatura navijači.![]()
Šta je s vas, 100 vas došlo, neke baklje se pale. Meni smiješno bilo. Neke invazije se najavljivale. Fukare se bar ne ku.rče, nema ih trenutno i to je to. Vi se digli, svi na Bilino, stoja. Bruka i sramota.bambus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:09Ja bolan hahaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 22:58Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..."![]()
![]()
![]()
Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije.Pojedine grupe ih odbile al su se fukare odma ulizale u prvi red.Pa poslije utakmice utrcali u kombi i kuca hahah a i drugi vala isto.Kakvo bolan poredjenje fukara i bilo koga.Akcije nemaju, nema ih 50.Ekipa sto je dosla u Zenicu sabanluk pravi,Ljudi im pijani sjede u zadnjim redovima.Barjak ne znaju stavit, dalje da ne pricam.Biraju gostovanja.Niste nam sekunde zanimljivi.Svakako cemo im u revansu doc 200 plus jer nam je u zadnje 3 godine brojka na gostovanjub150 i vise. Jos cemo im i grad zauzet, zivi bili pa vidjeli.
Savez napolje hahhah hahhhhhhhhhhahhahhahahah
Laudrop pisao kako me čeka na tribini, nije došao.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:10IceTea je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:53Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea![]()
Stream, derbi, tastatura navijači.![]()
![]()
![]()
![]()
Forumski klovnIceTea je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:21Laudrop pisao kako me čeka na tribini, nije došao.![]()
Redbull par minuta prije utakmice pisao na temi tamo i tražio stream. Ova ostala dvojica svakako nebitni, dječurlija. Nema većih picoka od njih. Duše jadne, oni brane Čelik, ni ne znaju gdje je Bilino.
Kako si češće na tribini ako pratiš utakmice preko streama? Ne kužim.redbull93 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:28Forumski klovn![]()
Redbull nije trazio stream, nego nasem sponzoru uredno platio uslugu. Redbull kao i vecina tih zive po 1500km od Zenice, pa su cesci na tribini svog kluba od tebe. Jedini koji se ovdje raspitivao za cevabdjinice i najavljivao dolazak si ti.
Izgubili i kao mis mekinjas pobjegao 3 dana sa teme. Toliko se naljutio, da je glasao na nasoj temi da cemo izgubiti.![]()
200 ljudi u kopu.Tri puta se pirotehnika palila uz dvoje parole upucene vama.I kod nas je ta brojka stalno.200 ljudi kuci otprilike toliko na gostovanju zadnje 3 so 4 godine.Za situaciju kakva jest i kroz sta se prilazi malo koja grupa se sa tim moze pohvalit.IceTea je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:19
Šta je s vas, 100 vas došlo, neke baklje se pale. Meni smiješno bilo. Neke invazije se najavljivale. Fukare se bar ne ku.rče, nema ih trenutno i to je to. Vi se digli, svi na Bilino, stoja. Bruka i sramota.
A kako će vas i biti, tražite stream po forumu prije utakmice.![]()
Ako dođe bilo ko od vas s foruma u TZ nek se javi. Dabogda jedan da dođe od vas 20. Poslat ćemo vam link streama ako ništa.![]()
Eto vidiš kujice da nisi ni bio na utakmici. Prvo, Fukarama nije bio dozvoljen unos ni onog transa ni baklji. Baš bi neko nosio sve to a da ne zapali na stadionu koji je bio extra obezbjeđen, pametan si. Dalje, 200 vas je bilo na gostovanju, ispravit ćeš me Kakanj ili Maglaj, ne znam. Sad vas je bilo 100-130 u vrh glave, može se i po slikama zaključiti. Zatim, ovdje niko od naših nikad nije pisao invazija, biti će nas 300,400,500, svi su svjesni u kakvoj je situaciji grupa i da su podgrupe neke nestale, nekima je dotužila patnja sa rezultatima i tako dalje. VI ste oni koji najavljuju neku atmosferu, kao da će vas biti, ja se ismijao pošteno, kontam doći će vas još a ne ona šaka jada. I onih 70 Fukara što je bilo vas nadglasalo u 40% vremena. Furate se da ste neka grupa, a ustvari i jeste samo za ovih okolnih selendri. Invazija na Kakanj, Maglaj, to vam je vrhunac.bambus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:40200 ljudi u kopu.Tri puta se pirotehnika palila uz dvoje parole upucene vama.I kod nas je ta brojka stalno.200 ljudi kuci otprilike toliko na gostovanju zadnje 3 so 4 godine.Za situaciju kakva jest i kroz sta se prilazi malo koja grupa se sa tim moze pohvalit.IceTea je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:19
Šta je s vas, 100 vas došlo, neke baklje se pale. Meni smiješno bilo. Neke invazije se najavljivale. Fukare se bar ne ku.rče, nema ih trenutno i to je to. Vi se digli, svi na Bilino, stoja. Bruka i sramota.
A kako će vas i biti, tražite stream po forumu prije utakmice.![]()
Ako dođe bilo ko od vas s foruma u TZ nek se javi. Dabogda jedan da dođe od vas 20. Poslat ćemo vam link streama ako ništa.![]()
A vi ponesete baklje pa nemate muda unjet ih vec palite na odmaralistu.Sabani vam dolaze a i grupa vam je sabanijada mrtva bez imalo navijackog mentaliteta.Stvari vam printane, pjesme kopirane a sve to finansira uprava koja zacepi sa par stoja pjesme o savezu.A da ne pricamo o zadnjoj gostujucuh repke ili plakanja u Hadzicima.Balo balavi.
Necemo mi lagati kao sto on laze. Nije bio na forumu 21.10. i vjerovatno je bio u Zenici sa onim placenicima i jos se slikao kod Hanova i gledao bakljadu Robije
3 ica na forumu 22 na tribini i mi se sa njima raspravljamo. Vise demona bilo nego njih i mi se sa takvom podgrupom raspravljamoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:01Necemo mi lagati kao sto on laze. Nije bio na forumu 21.10. i vjerovatno je bio u Zenici sa onim placenicima i jos se slikao kod Hanova i gledao bakljadu Robije![]()
Osim, ako ne pricamo o drugom forumu ili drugom profilu, u to stvarno ne ulazim.
I gledam sad nesto temu slobode kao "seljacka ekipa, seljacki navijaci". Kuhate ovdje zadnja tri mjeseca i onda kao se cudite sto vas neko posalje u tri pizde![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.