Cilj ne bira sredstvo, a znaju sta nasoj ekipi Horde znace. A Ne mogu bas svaku orgijati uz sudije. Ugl, vrlo zanimljivo ce biti do krajaHajdeee je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:59To je moguce i cilj.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:46da nam otezaju vrlo moguce da nece biti gostujucih navijaca ali ce da vidimo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Na ovom zimskog bih ja nekog golmana iskusnog, ili zamjenskog napadača, 4-4-2 mozda ili rotacija s renanom.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nama su potrebni golman i stoper. Na stranu sto Soldo solidno igra od povrede Anicica, ali nama je potreban jedan stoper koji je klasa.
ZZ
Neće oni napasti kada bi im 2 dana dao loptu, njima je bod premija.mma_hz je napisao/la: ↑23 okt 2023, 11:58Tako smo Zelji dali loptu poluvrijeme i dobili ih.U drugom nisu dva puta presli centar svakako kad smo odlucili da im nedamo vise.bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2023, 11:11Ja bi bar prvo poluvrijeme dao slogi loptu pa da vidim kako reaguju kad moraju napasti. Borac tako dobi gosk, Tuzlu, široki malo zatvorenije zabiju iz kontre 2 komada i Cao. Sve te ekipe vole stati u niski blok i cekaju kontru i neki prekid kad moraju kreirati i napadati to tesko ide.
Sluza iz doboja, je jaka ekipa ljudi imaju dobar tim, koliko god mi Jagodu nabijali na kitu zamane mnogo bolji od mulalica bosnjakovuca varesa repusa u rangu klauna moze se reci..
Drugo poslozilisu ekipu po kriterima i to im je naj jace oruzije, imaju igrace od 2 m imaju igrace sto kaze nikola nikic gdje cocalicevo unuce visocije imaju srednjaka i pokusavaju da koriste maksimum..
Unas su stoper nizeg rasta golman je teski linijas ako se Anicic vrati bice dobro. Penis ako se vrati on ce ove rijesit jer njihovi igraci su ideala za Penu, spori i slabu promjenu pravca..
Drugo poslozilisu ekipu po kriterima i to im je naj jace oruzije, imaju igrace od 2 m imaju igrace sto kaze nikola nikic gdje cocalicevo unuce visocije imaju srednjaka i pokusavaju da koriste maksimum..
Unas su stoper nizeg rasta golman je teski linijas ako se Anicic vrati bice dobro. Penis ako se vrati on ce ove rijesit jer njihovi igraci su ideala za Penu, spori i slabu promjenu pravca..
Bog Bosna i Bošnjaci
Sad i ja gledao, a neko ga je spominjao vec cini mi se. Prvi strijelac lige je trenutno. Kao sto brat kaze ne smijem zamisliti.HZbec je napisao/la: ↑23 okt 2023, 17:41
Jel nam to Reno zavrsava pojacanje![]()
https://www.transfermarkt.de/mathias-oy ... ler/607249
- PeppermintSA
- Kontakt:
Može, ali radije bih PogbuHZbec je napisao/la: ↑23 okt 2023, 17:41
Jel nam to Reno zavrsava pojacanje![]()
https://www.transfermarkt.de/mathias-oy ... ler/607249

Borac opet iducu igra kuci hahahahahahaha pa zanima me koji je idiot pravio ovakav raspored po kojem Borac ce Borac igrati trecu utakmicu zaredom kuci pa onda 4 u gostima. Boze sacuvaj.
Pravili oni sami sebi

Mijenjali domacinstva, valjda kontali da sto vise na pocetku odigraju kuci, da se odlijepe na tabeli.
Otkriveno zašto se psuje na utakmicama
Problem tribina istok riješen

Problem tribina istok riješen

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma gledam njihov raspored do kraja ove polusezone dosta dobar imaju nama gostovanje ostalo mogu sve dobit zeljeznicar i široki kuci, gostuju zvijezdi i slogi to ce dobiti linijom snsd.
- luckystrike
- Kontakt:
Bit će naše raje, samo moraš biti miran kada postignemo gol.luckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Nije im se igralo po suncu. Neregularno prvenstvo, ali eto šuti.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Utakmica ce se vjerojatno igrati u Modriciluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Ja sam bio u Modrici zadnji put, pitomo sve.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:08Utakmica ce se vjerojatno igrati u Modriciluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Igrali su samo 4 utakmice kod kuce. Pobijedili su listicu koja je solidna ili prosjecna ekipa. Ostalo nije vrijedno pomena. skretnicar, sisa siti i gosk.
Treba to natamburati 4-5 nula. Ostaviti na klupi pola prvog tima, ubaciti rezerve jer su zeljni dokazivanja. Oliveru niposto uvoditi jer ce izmisliti bilo sta da ga kartoniraju. Siguran sam da bi nase rezerve rijesile ovu takmicu vec u prvom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.