Možda je Dario doveden samo do polusezone, pa ako bude napretka možda i ostane

Samo kažem
Moderator/ica: GracanicaAA
Ma istrosili bi ga mi, kao mnoge sto smo istrosili do sad. Da profula sa 2 igraca, bilo bi sutra da je taldzija, dovodi svoje igrace, uzima pare, neznalica, treba ga otjerat i sl. Nama je Duvnjak sa 3 poraza u 2 godine preko noci postao persona non gratta, a isto bi to cekalo i Avdiju. Ne vjerujem da je toliko lud da se upusta u tu avanturu trenutno, pogotovo jer mu odlicno ide s menadzerisanjem.avenija je napisao/la: ↑23 okt 2023, 20:30Što se tiće Avdije iskreno volio bi ga vidjeti na mjestu S.D. iz razloga zato sto odlično zna kako Bilino, Čelik i publika zenička diše, razmišlja itd..plus znam koliko bi srčano radio i koliko bi mu stalo kao navijaču prvenstveno da Čelik uspije. Čovjek je nosio RZ majicu ispod dresa kada je nastupao na Bosnu.
Mislim da ima i dosta iskustva u karijeri i poznanstva stečenog i volio bi ga vidjeti na tom mjestu.
Ako je to istina, vec veceras sa covjekom pokusati sklopiti dogoovr.
Opet na forumu gluposti i nebuloze. Pitam se samo, odakle ih vadite
Na stranu sve, i dan danas pogledam Kemine press konferencije na Youtube-uMarsal je napisao/la: ↑24 okt 2023, 08:51E čuj neozbiljno što su iz uprave rekli da ne pregovaraju ni s kim da ne bi remetili ekipu pred jako bitnu utakmicu![]()
pa vi ste nekad šampioni majkemi.
Dođe trener ili direktor Liverpoola, Arsenala, Barcelone i kaže nemam pojma o tom igraču, a on sutra osvane u dresu kluba. Naravno da će reći da nema pojma o tome ili da ne pregovara iz sto i jednog razloga. Uvijek može propast i gotov dogovor, iz respekta prema drugom klubu, da se sačuva mir u ekipi pred utakmicu.
Nekad stvarno serete ko foke bezveze i tražite najmanju glupost da uperite prstom u nju.
Smijem se kladit da mnogima sa Fejsbuka ali i sa foruma nedostaju ova vremena
![]()
Ma hajde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.