Veliko pakovanje oko $5, tu je to. Imate'l Doritos? Svi su dobri al ovaj przi :
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
A jbg, ostaju samo ulicice neke ako ces u Centar ili Stari Grad, i oni nekadasnji Smrkovi parkinzi u SG-u su 3 po satu i sad shvatam otkud ona jedna haoticna ideja da se do Vrbanje dolazi autima a dalje prema gradu saobracaj blokirabob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:21jbga privatnik nisam sig al mislim da jos drze mulici pa i onak kod markala im je 3.5 km ako ne i 5 sat … znam da je na koncesio to izeo davno i trebao garazu tu raditi al ga poslije opstina nesto stopira pa su na sudu .. pa gradski je 2 km i 1 km ako se dobro sjecam .. ne mora se bas kod pozorista parkirati![]()

Pogotovo kad vidis sto @Marsal danas rece da je u Zenici dan 4 marke, neko i za Tuzlu napisa isto, jeste i do standarda i do turista i do tog da bi svi s autom u metar gdje trebaju ali nesto ima i do bezobrazluka tu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ne vozim pa mozda ti fulim al iskreno raja kad idemo sa autima neznam iskreno tj ne skecam se da smo kad smo kod pozorista parkiralianonimni je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:35A jbg, ostaju samo ulicice neke ako ces u Centar ili Stari Grad, i oni nekadasnji Smrkovi parkinzi u SG-u su 3 po satu i sad shvatam otkud ona jedna haoticna ideja da se do Vrbanje dolazi autima a dalje prema gradu saobracaj blokirabob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:21jbga privatnik nisam sig al mislim da jos drze mulici pa i onak kod markala im je 3.5 km ako ne i 5 sat … znam da je na koncesio to izeo davno i trebao garazu tu raditi al ga poslije opstina nesto stopira pa su na sudu .. pa gradski je 2 km i 1 km ako se dobro sjecam .. ne mora se bas kod pozorista parkirati![]()
Pogotovo kad vidis sto @Marsal danas rece da je u Zenici dan 4 marke, neko i za Tuzlu napisa isto, jeste i do standarda i do turista i do tog da bi svi s autom u metar gdje trebaju ali nesto ima i do bezobrazluka tu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad im je akcija za Moja tv pakete, ko ima optiku top, ja dobio za 52 marke moja tv net l paket, i gratis HBO Max preplata za dvije godine, na optici brzina oko 200 i više, zasad bez problema

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije skupo ali nema optike svugdje gdje bi trebala biti. Ima mjesta gdje Telemach dere preko 200mbs, a ovi jadnici ne mogu 20mbps prebaciti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:08Sad im je akcija za Moja tv pakete, ko ima optiku top, ja dobio za 52 marke moja tv net l paket, i gratis HBO Max preplata za dvije godine, na optici brzina oko 200 i više, zasad bez problema![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ni sarajevo nema vjerovatno rasirenu optiku svagdje a kamo li manja mjesta. Ja npr u Kladusi optiku necu docekati dok sam ziv a od centra grada sam 2 kilometra, ima jedna ulica u gradu i to je to, na tome su stali.
Odron od neta, ja kod kuce ako izmjerim 8 megabita smatram da je konekcija dobra
a da ne pominjem da im je i mobilni net sranje vec pola godine, na mjestima gdje sam mjerio 80,90 megabita sad mjerim 2,3 a kad im prijavis kazu da je do mene, majku vam yebem ne moze biti do mene i do jos 1000 ljudi, svakom je tako zadnjih mjeseci ali oni se prave mutavi kad im prijavis.
Najgore kad radim od kuce kao tehnicka podrska pa se blamiram pred narodom jer mi je net **** i ne mogu se spojiti na njih ali kad nemam druge mogućnosti trpim, telemach prosao 300 metara od mene, do mene nisu a ostalo sta mi je dostupno isto sranje ko telekom.
Odron od neta, ja kod kuce ako izmjerim 8 megabita smatram da je konekcija dobra

Najgore kad radim od kuce kao tehnicka podrska pa se blamiram pred narodom jer mi je net **** i ne mogu se spojiti na njih ali kad nemam druge mogućnosti trpim, telemach prosao 300 metara od mene, do mene nisu a ostalo sta mi je dostupno isto sranje ko telekom.
Al se sjebah. Otvorim link i po prvi put uđem na ovaj reddit. Pogleda za ovu babu, kliknem negi tag i nađem post frajera koji planira sam svoju sahranu jer neće još dugo

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cheeroki, to se kod nas kaže Široki.
Vjerovatno je baba iz Širokog Brijega

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Postoji li jadniji sportista od ovog klaunaIron Puki: Ako je Arslan mangup, nek dozvoli testiranje, primio je 100 bombi i ostao na nogama
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Stvarno slabo pratim ovaj svijet, al ako te izmariše lik od 53 godine, baš nema smisla da se nešto fol žališ.. taman da se on tukao sa bejzbolskom palicom.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 23 okt 2023, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Komedija od lika,jos ga nesto ovi na N1 promovisu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Tuku nam šampiona.
- Centre forward
- Kontakt:
Pravi četnik, po svim parametrima. Ime ništa ne znači. Da nije bilo rata ne bi znao šta je asfalt gnjida jedna.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Gradonacelnica Sarajeva obrukala i grad i naciju za sljedecih 100 godina u jednom tweetu. Novi rekord.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
?samoposmatram je napisao/la: ↑23 okt 2023, 22:16Gradonacelnica Sarajeva obrukala i grad i naciju za sljedecih 100 godina u jednom tweetu. Novi rekord.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima negdje snimak, kad se borio protiv onog crnca u SA. Crnac dosao izgubit, ali nije htio da bude ocito i bacio par udaraca. Puki govori treneru izmedju rundi, parafraziram: "Reci Zaimu da sam ljut na njega, kakvog mi je borca doveo".

Rijec je o Zaimu Numanovicu, bivsem bokseru iz Banovica, koji ima svoj klub, a radi i menadzerske poslove.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.