English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
pa dobro sta je fazon nema postova od zadnjih 7 dana skoro jel moguce da je sve obrisano nevezano za to od sinoc
Dobro pitanje jer onako dugo analiziranje dok utakmica traje nije vidjeno dosad, pa sigurno je trajalo 3-4 minute.TheMix je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:55Pozdrav ekipa, ne pisem, al citam vas.
Uglavnom nisam jucer mogao gledati uzivo Che-Ars, pa sam danas u snimci pogledao. Kak si opusten dok znas rezultat i gledas nesto sto je bilo, tak vise pocnes analizirati neke stvari. Gledajuci onu ruku Salibe poceo sam razmisljati o necemu(penal je za mene bio tako da ne zelim o tome pricati). Dakle kad sudac nije siguran u svoju procjenu dal je nesto penal ili ne, pusta igru i ceka dok se var oglasi najcesce poslije prvog prekida.
Mene sada zanima, posto se igra dalje dok traje provjera, kaj ako tijekom tog provjeravanja padne gol za jednu ili drugu ekipu. Tipa da je Arsenal zabio gol dal bi taj gol priznali i onda dali penal za Chelsea. Ili varijanta sa druge strane, da je Chelsea zabio gol za to vrijeme, dal bi uopce dali penal ili bi rekli kao ionako su ga zabili. Ili najgora varijanta za nas Topnike, da su Plavci dali gol tijekom toga zbivanja, sudac posalje ekipe na centar i onda jos da se puca penal za 2-0.
Mislim mozda filozofiram, al sve je dobro dok se tako neko sranje ne dogodi pa ce grmit cijela Engleska![]()
Bilo je slucajeva ( Celzi-United cini mi se il sam pomijesao) gdje se slicno tvom pitanju desavalo u mnogo kracem roku i jednostavno su sve ponistili na drugoj strani, sto je i logicno.
Onako dugo analiziranje ne bi smjelo biti dok utakmica traje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa bio je slučaj čini mi se prošle godine u Ligi prvaka, Porto - Bayer Leverkuzen. Bilo igranje rukom u korist Bayera, sudija pustio da se igra nastavi, u nastavku akcije Porto zabije gol. Onda nakon intervencije VAR-a, sudija poništi gol Portu i dosudi penal za Bayer.TheMix je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:55Pozdrav ekipa, ne pisem, al citam vas.
Uglavnom nisam jucer mogao gledati uzivo Che-Ars, pa sam danas u snimci pogledao. Kak si opusten dok znas rezultat i gledas nesto sto je bilo, tak vise pocnes analizirati neke stvari. Gledajuci onu ruku Salibe poceo sam razmisljati o necemu(penal je za mene bio tako da ne zelim o tome pricati). Dakle kad sudac nije siguran u svoju procjenu dal je nesto penal ili ne, pusta igru i ceka dok se var oglasi najcesce poslije prvog prekida.
Mene sada zanima, posto se igra dalje dok traje provjera, kaj ako tijekom tog provjeravanja padne gol za jednu ili drugu ekipu. Tipa da je Arsenal zabio gol dal bi taj gol priznali i onda dali penal za Chelsea. Ili varijanta sa druge strane, da je Chelsea zabio gol za to vrijeme, dal bi uopce dali penal ili bi rekli kao ionako su ga zabili. Ili najgora varijanta za nas Topnike, da su Plavci dali gol tijekom toga zbivanja, sudac posalje ekipe na centar i onda jos da se puca penal za 2-0.
Mislim mozda filozofiram, al sve je dobro dok se tako neko sranje ne dogodi pa ce grmit cijela Engleska![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo uvlacenje u pakas de Zerbiju prelazi granice

E ovo je vrh haha 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sad će vam dušebrižnici objasniti kako ne trebate kmečati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vi Gunneri postavite tweet nekog lika sa par hiljada followera koji sam za sebe kaže da mu je 99% NFL related pa se onda sami sebi divite.
Nešto slično kad prdneš i onda sam udišeš i uživaš u smradu.
To nije vidjelo penala.
4-IN-A-ROW
Ako Sue kaze onda je to to
Izgleda da je Kane bio tegljač ali i uteg Spursa. Bez njega sa 10kom na terenu izgledaju puno bolje kao ekipa koja gradi igru a ne kao ranije instant kontra-napad Son ekipa.
4-IN-A-ROW
Jah nema to veze sto imas napadackog trenera. Pa da imaju Kanea rekao bi da mozda mogu konkurirat za naslov, ovako jbga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AshburtonG
- Kontakt:
Bio offline 2 dana i kontam kako nema sprdancije oko derbija. Sta je to bilo?QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:38pa dobro sta je fazon nema postova od zadnjih 7 dana skoro jel moguce da je sve obrisano nevezano za to od sinoc

Tottenham preozbiljno dobar napadački fudbal ove godine, posebno bi pohvalio par Romero Van de Ven.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.