Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kako na ovoj temi mogu funkcionirati Robijasi i Fukare
Zanimljiva situacija kod Red Bulla.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
E moj Mercedesu,koga ti plaćaš za strategiju.
16. krug,kasniš 1,8sec za Norrisom, ZAŠTO NE RADITE UNDERCUT TU !!!!!????
53 kruga se voze,ako u 16. krugu pređeš na medium možeš da ih voziš bez problema do 30+ kruga i onda posljednja 20/23 kruga na hard.
16. krug,kasniš 1,8sec za Norrisom, ZAŠTO NE RADITE UNDERCUT TU !!!!!????
53 kruga se voze,ako u 16. krugu pređeš na medium možeš da ih voziš bez problema do 30+ kruga i onda posljednja 20/23 kruga na hard.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zajebaše Hamiltona pravo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ferroviario
- Kontakt:
Kakav kiks Mecke, zasto su ovo uradili. Vjerovatno 1 stajanje. Jos losa zamjena bas.
Lando neočekivano miran.
Mogao bi do prve pobjede ako ne pukne pod pritiskom
Mogao bi do prve pobjede ako ne pukne pod pritiskom
- BosniaBoston
- Kontakt:
7 desetinki iza na početku pravca i kakav manevar na kraju
Ovo je potez za pobjedu

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Ako Lando hoće da pobijedi MORA JOŠ JEDNOM U BOX!!
Da sam u poziciji McLarena iznenadio bih RB sa zamjenom guma tamo negdje oko 33/34 kruga.
Ako ostanu na ovim gumama do kraja a Max uđe na zamjenu 15tak krugova prije kraja Max će sa lakoćom u 15 krugova da nadoknadi 20+ sekundi i pobijedi.
Edit: dok sam napisao poruku Max ga prestigao
Da sam u poziciji McLarena iznenadio bih RB sa zamjenom guma tamo negdje oko 33/34 kruga.
Ako ostanu na ovim gumama do kraja a Max uđe na zamjenu 15tak krugova prije kraja Max će sa lakoćom u 15 krugova da nadoknadi 20+ sekundi i pobijedi.
Edit: dok sam napisao poruku Max ga prestigao
Zadnja izmjena: KennyKFCLofton, dana/u 22 okt 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ferroviario
- Kontakt:
Ma Lando uopste nije reagovao, bas piqkasto.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:517 desetinki iza na početku pravca i kakav manevar na krajuOvo je potez za pobjedu
- ferroviario
- Kontakt:
Ne kontam ovaj potez Mclarena. Sad nikakve sanse vise nemaju za pobjedu.
Trebalo mi Maxu kakvu sergiju skupit za ove kocnice, boga mi njemu teze nek ovoj Djeci u Gazi .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Hamo uzima 

Ocajne taktike McLarena i Mercedesa, mogli su se za pobjedu boriti ovako su je predali
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kakva je pi.cka ovaj Leclerc
Ni on ne bi došao na Skenderiju
Ni on ne bi došao na Skenderiju
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 22 okt 2023, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- ferroviario
- Kontakt:
Al stvarno Merc da nije uradio ovo sranje od strategije Ham bio danas bio prvi.
Ala Leclerku potrefiše strategiju..ko da su je Omčo i Huda kompany zajedno smišljali..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bio brži čitav vikend, na kraju 2-3 pozicije iza

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], KennyKFCLofton, lol89 i 13 gostiju.