Bas sam htio ovo spomenuti, biti sesti najkorisniji u Bl u ovakvom Augsburgu je vrh statistike. Mislim da je njemu malo veci prag sto se kluba tice, bar neki koji naginje gornjem domu!
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Mogao bi u Dortmund ili Hoffenheim hladno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bila je neka prica skoro da ga Eintracht hoće
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako nastavi ovim tempom, nema brige za njega, apsolutno zaslužuje mjesto u timu gornjeg dijela Bundeslige.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Uvijek je bilo jasno da zbog njegove trke i borbenosti neće biti zime za njega.
Iako ima dobru statistiku ove sezone, mišljenja sam da bi najbolje partije pokazao kao centralni napadač.
On će u reprezentaciji prodisati kada se Dzeko oprosti. Ovako samo radi i ore za druge.
Iako ima dobru statistiku ove sezone, mišljenja sam da bi najbolje partije pokazao kao centralni napadač.
On će u reprezentaciji prodisati kada se Dzeko oprosti. Ovako samo radi i ore za druge.
-
- Kontakt:
Ne znam samo kako ce prodisati kad Dzeko ode? Radice isto sto i sad radi, samo ce biti najistureniji igrac u formaciju.hurem je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:59Uvijek je bilo jasno da zbog njegove trke i borbenosti neće biti zime za njega.
Dzaba nama i Benzema u napadu ako nemas kompaktnost ekipe da napravis neku akciju i stvoris sansu za gol.
Ako izuzmemo utakmice sa Lihtenštajnom, ja ne znam da sam vidio ijednu kreiranu sansu za gol u ovim kvalifikacijama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sve to stoji ali stoperi ako ista ne vole onda su to napadaci koji mogu puno trčati, napadači koji su veoma "dosadni".
Demirovic zna odigrati kvalitetan zadnji pas. Prije dolaska u Bundesligu on je imao i dobru završnicu. Dolaskom u Freiburg je malo igrao, potom u Augsburgu prekomandovan na krilo u ekipi koja je uvijek u podređenom položaju. Izgubio je taj napadacki instinkt ali mislim da bi ga brzo vratio.
Naravno, to je moje mišljenje.
Vidjet ćemo kako i na kojoj poziciji će ga koristiti u nekom novom klubu.
Sto se tice reprezentacije, više sam mislio na to da je u napadu uvijek druga opcija, često predaleko od gola, trci više nego u klubu zbog (ne)sistema igre i više se umara, a samim tim opada i koncentracija u završnici pa ne čudi kada promaši dobre situacije.
Demirovic zna odigrati kvalitetan zadnji pas. Prije dolaska u Bundesligu on je imao i dobru završnicu. Dolaskom u Freiburg je malo igrao, potom u Augsburgu prekomandovan na krilo u ekipi koja je uvijek u podređenom položaju. Izgubio je taj napadacki instinkt ali mislim da bi ga brzo vratio.
Naravno, to je moje mišljenje.
Vidjet ćemo kako i na kojoj poziciji će ga koristiti u nekom novom klubu.
Sto se tice reprezentacije, više sam mislio na to da je u napadu uvijek druga opcija, često predaleko od gola, trci više nego u klubu zbog (ne)sistema igre i više se umara, a samim tim opada i koncentracija u završnici pa ne čudi kada promaši dobre situacije.
Kakav gol 

Kakvi prodori, i kakav gol za Augsburg dade
Valjda ga krene i u reprezentaciji
Valjda ga krene i u reprezentaciji
@sveti nadam se da si snimio gol s tribina 

Sto ih izbaca ko djecu malu
Majstorski
Majstorski
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesi glupi ovi navijaci Hoffenheima. 

Ne bi li konačno prenio formu i u dres reprezentacije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ali mi nije jasno kako u reprezentaciji maši "prazan" gol
Dzeko 10 2
Tabak 9 2
Bilbija 8 3
Demir 6 3
Kakve brojke najbolja repke koja ne ide na Euro
Tabak 9 2
Bilbija 8 3
Demir 6 3
Kakve brojke najbolja repke koja ne ide na Euro

- Davidoffgold
- Kontakt:
Bez uvrede stari ali ne računaj tu Džeku ( jer boli ga k... za repkom i samo gleda da obiđe adiloviće,brajloviće i ibričiće ) i Nemanju (realno glupo je našu ligu porediti sa ligama u kojima ostali navedeni igraju )

Une vie honorable est une vie éternelle
Jbg. Nije svak isti… inace dobar momak, borben samo ga treba upotrijebit na pravi nacin.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vidjet cemo ga sad bez Dzeke kako ce odigrati dosad je sve igrao lijevo krilo sto mu nikako ne lezi moguce da se sad pokaze u reprezentacijj
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, KrajinaKing, Mostarska i 36 gostiju.