''Niko nek ne igra''
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zrinjski će biti prvi Borac drugi mi treći prije tog finalnog dijela. I bicemo u 3-4 maksimalno 5 bodova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako ćeš iskreno, mislim da ćemo teže dobiti Slogu nego npr. Veleža. Isključivo zbog terena jer nam livade nikako ne leže.
Kako god, bitno da budemo tu negdje u trci. Mi ćemo tek na proljeće nakon kompletnih priprema sa Rožmanom biti prava ekipa.. ovo je još uvijek umanjivanje štete uzrokovane kronerom i haverima.
The saddest thing in life is wasted talent.
Najbolje bi bilo kad bi obe igrali kući

Inače ovako bi igrali gore
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Da hoće ostat 0-0, po 2 bobe skidamo i jednim i drugim automatski, ne može bolje za nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni Velež nešto nit smrdi nit miriše, znaju se naložit u derbijima, a teško ih je dobit svakako u Vrapčićima. Vidjet ćemo. Osveta Slogi nije i ne smije biti upitna.scholsey je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:45Ako ćeš iskreno, mislim da ćemo teže dobiti Slogu nego npr. Veleža. Isključivo zbog terena jer nam livade nikako ne leže.
Kako god, bitno da budemo tu negdje u trci. Mi ćemo tek na proljeće nakon kompletnih priprema sa Rožmanom biti prava ekipa.. ovo je još uvijek umanjivanje štete uzrokovane kronerom i haverima.

Slažem se da je najbitnije ostati u utrci sa lopovima i Zrinjskim. Neka pojačanja će valjda još doći + kad se svi oporave i kad se uigrate. Možete do titule samo pametno. Navijam za vas.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne moze Ziljkic svaku zabiti ili asistirati, isto vrijedi i za Renana i Hasica. Normalno je da ih stane. Zbog toga je potrebno da imamo raznovrsne strijelce. Mora nekad zabiti neko i iz veznog reda, ili iz odbrane, naravno za ofanzivce sa klupe se to podrazumjeva. Mislim da nam upravo fali to da pokusaju zabiti gol i Julardzija i Avram, i Mustafic. Da se iskreira i za njih prostor za sut.
Danas je napad zakazao ali smo dali gol iz kornera za pobjedu, i to je upravo karakteristika kvalitetnih ekipa, kad napad stane da zabije neko drugi.
Svaka utakmica je teska, pogotovo u gostima, nece ni u Doboju biti lako, ali mora se naci nacin da se postigne gol i kad ne ide po planu.
Danas je napad zakazao ali smo dali gol iz kornera za pobjedu, i to je upravo karakteristika kvalitetnih ekipa, kad napad stane da zabije neko drugi.
Svaka utakmica je teska, pogotovo u gostima, nece ni u Doboju biti lako, ali mora se naci nacin da se postigne gol i kad ne ide po planu.
-
- Kontakt:
Daj ba ljudi kakav treci krug ko zna sta ce biti. Vidite da ne mozes biti siguran ni da ces Igmana, goska, solgu sigurno dobiti. Nema potrebe tako daleko gledati, probati dobiti u Doboju korak po korak, samo podrska sabur i zajedništvo.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 okt 2023, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
E živ bio.. dabogda ti Džejla dobila Grammy-a.IceTea je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:48
Meni Velež nešto nit smrdi nit miriše, znaju se naložit u derbijima, a teško ih je dobit svakako u Vrapčićima. Vidjet ćemo. Osveta Slogi nije i ne smije biti upitna.![]()
Slažem se da je najbitnije ostati u utrci sa lopovima i Zrinjskim. Neka pojačanja će valjda još doći + kad se svi oporave i kad se uigrate. Možete do titule samo pametno. Navijam za vas.![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
scholsey je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:55E živ bio.. dabogda ti Džejla dobila Grammy-a.IceTea je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:48
Meni Velež nešto nit smrdi nit miriše, znaju se naložit u derbijima, a teško ih je dobit svakako u Vrapčićima. Vidjet ćemo. Osveta Slogi nije i ne smije biti upitna.![]()
Slažem se da je najbitnije ostati u utrci sa lopovima i Zrinjskim. Neka pojačanja će valjda još doći + kad se svi oporave i kad se uigrate. Možete do titule samo pametno. Navijam za vas.![]()
![]()

Titula na Koševu + Džejla sa Grammy-em. Idealno. Sretno vam.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
+ Sloboda u Premijer Ligu. Sretno i vama da se vratite još ove sezone ako Bog da.IceTea je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:56scholsey je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:55E živ bio.. dabogda ti Džejla dobila Grammy-a.IceTea je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:48
![]()
![]()
![]()
![]()
Titula na Koševu + Džejla sa Grammy-em. Idealno. Sretno vam.![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Hvala buraz, sve su prilike. Radujem se našem derbiju.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kako bi nam X veceras u BL momački legao.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako zrinjski bude u kombinaciji za prolazak u grupi pred zadnje kolo mi imamo goleme šanse u utakmici koje će biti 2-3 dana poslije.
šta šta je, je*em ti
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemojte biti negativni, idemo pozitiva i lagano cekamo Borac na Kosevu i ludilo na sjeveru. Vazno je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju i da smo blizu vrha do zimske pauze. Na zimskoj pauzi se malo pojacati po Rozmanovoj zelji i pokusati napasti titulu. Ako ne uspijemo slijedece sezone cemo abd
U tom slucaju bi Savez (Beus) na silu odgodio tu utakmicu, bez da nas išta pitaju.luckystrike je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:04Ako zrinjski bude u kombinaciji za prolazak u grupi pred zadnje kolo mi imamo goleme šanse u utakmici koje će biti 2-3 dana poslije.
Mama. Mama. Mamascholsey je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:55E živ bio.. dabogda ti Džejla dobila Grammy-a.IceTea je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:48
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dvica mozda cak i vise.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, juka55, laznokrilo, mexy_whites, strucnjak9 i 70 gostiju.