NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 22 okt 2023, 16:32

studeni je napisao/la:
22 okt 2023, 16:29
Zbog čega ovolika opsesija prvom ligom kod vas? Očigledno da vam ne ide, ispadneš i resetujes sistem. Ovako vas ne kontam, u proljeće ste Real a za to isto tako treba bruka para
Bilo je dosta ljudi koji su za to da se ispadne i malo dozove u nizim rangovima, medjutim ljudi u gradu to gledaju kao neki ogromni poraz od kojeg se nikad necemo oporaviti. Jednostavno nikad na celu kluba se nije zadrzao neko ko gleda dugorocno pa zato to nikad nije ni zazivjelo.

A sad ne vjerujem da cemo ispasti pred izbore, male su sanse.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 okt 2023, 17:00

Jedinstvo ako ispadne u 2 federalnu, neće se više nikad vratiti u 1 federalnu i to je garantovano.
Pod broj jedan mi se tad neko resertirati, nego će ljudi nastaviti krasti samo u nižem rangu.
Imamo budžet od pola miliona maraka, znači sigurno u top 5 ekipa u ovoj ligi. A rezultatan nigdje...

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 22 okt 2023, 17:16

polako, nije jos nista gotovo..
alarmi su upaljeni ali kazem ima i losijih
rudar sigurno ispada, nadam se da mladost nece proigrati. tu smo svi nekako ni radnik nije nista bolji ni tesanj
sad dobit zenicki celik, tanki su u gostima,to nam je sansa..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 okt 2023, 17:26

studeni je napisao/la:
22 okt 2023, 16:29
Zbog čega ovolika opsesija prvom ligom kod vas? Očigledno da vam ne ide, ispadneš i resetujes sistem. Ovako vas ne kontam, u proljeće ste Real a za to isto tako treba bruka para
I da ispadnemo u nizi rang moramo imati plan, u nas plana nema ima 20 godina.
Ako ispadnemo tek tako, nikad se vratiti necemo.
Evo ima intervju gdje predsjednik kluba prica sta se sve radilo po klubu unazad godinama.
Da su treneri dobijali prijetnje kao i ovi sad igraci da ne smiju igrati kako treba , da moraju gubiti utakmice
Po plata smo u top 3 4 kluba u ligi, a igraci kurcina obicna.
Klub koji sluzi za pranje para, a ima nas par budala koji to jos volimo i pratimo

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 22 okt 2023, 20:11

Druga liga zapad je smiješna liga. Jedinstvo sa 10 igrača bi osvojilo ligu, samo Travnik da nesto vrijedi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 okt 2023, 20:17

Iceplayer je napisao/la:
22 okt 2023, 17:00
Jedinstvo ako ispadne u 2 federalnu, neće se više nikad vratiti u 1 federalnu i to je garantovano.
Pod broj jedan mi se tad neko resertirati, nego će ljudi nastaviti krasti samo u nižem rangu.
Imamo budžet od pola miliona maraka, znači sigurno u top 5 ekipa u ovoj ligi. A rezultatan nigdje...
Drug nemoj se uvrijediti, zbog ovakvog misljenja i jesmo tu gdje jesmo.

Sta fali ispasti rang nize da se stabilizuje klub, da hijene koje godinama imaju korist dignu ruke i kad vide da vise nema para napuste klub? Pa onda sredstva koja si davao bezveze na igrace okrenes na teren, stadion, u omladinski pogon od kojeg ces makar jednog igraca po generaciji imati da je starter u seniorima. Pa mozda da skupis djecu sa kantona do 17-18 godina i mladje naravno, pokusas od njih napraviti neke igrace zdravim radom i zdravim odnosom na infrastrukturi koju si izgradio, zar nije to bolje nego placati ove alkoholicare po 2000+KM mjesecno?

Ocigledno veze nemas od rangova ispod, nema veze, evo da ti objasim... tu pola ekipa igra sa 8-9 igraca utakmice, kad bi se klub stabilizirao par godina cim bi htjeli uci u Federalku opet usli bi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 okt 2023, 23:02

harden je napisao/la:
22 okt 2023, 20:17
Iceplayer je napisao/la:
22 okt 2023, 17:00
Drug nemoj se uvrijediti, zbog ovakvog misljenja i jesmo tu gdje jesmo.

Sta fali ispasti rang nize da se stabilizuje klub, da hijene koje godinama imaju korist dignu ruke i kad vide da vise nema para napuste klub? Pa onda sredstva koja si davao bezveze na igrace okrenes na teren, stadion, u omladinski pogon od kojeg ces makar jednog igraca po generaciji imati da je starter u seniorima. Pa mozda da skupis djecu sa kantona do 17-18 godina i mladje naravno, pokusas od njih napraviti neke igrace zdravim radom i zdravim odnosom na infrastrukturi koju si izgradio, zar nije to bolje nego placati ove alkoholicare po 2000+KM mjesecno?

Ocigledno veze nemas od rangova ispod, nema veze, evo da ti objasim... tu pola ekipa igra sa 8-9 igraca utakmice, kad bi se klub stabilizirao par godina cim bi htjeli uci u Federalku opet usli bi.
Ma kakva uvreda, to može proći u zdravoj sredini gdje ima ljudi posvećeni klubu. Ali ovdje bi se krčmilo isto kao i sada samo u drugoj ligi zapad. Vjeruj da bi se možda vratili u 1 federalnu jednom pred izbore i vratili bi se sa istim ljudima i još većim dugom.
Ovo pišem iz znanja, samo da raja zna kako se vrte milioni u Bihaću, a ništa se ne gradi, nigdje napredka.

Nije problem u kojoj smo ligi, već ljudi kakvih imamo.
Da zavrsimo u kantonalnoj iz nje ne bi izašli godinama, evo budžet imaju, bolji nego pola lige...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 okt 2023, 12:57

Pozdrav momci, znate li nekoga u Bihaću ko bi mogao raditi live stream utakmice protiv Čelika, bilo bi plaćeno?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 okt 2023, 12:59

laudrop je napisao/la:
24 okt 2023, 12:57
Pozdrav momci, znate li nekoga u Bihaću ko bi mogao raditi live stream utakmice protiv Čelika, bilo bi plaćeno?
Kod nas live jedino radi Nermin Stambolija preko usksport fb stranice, mozda da vidis s njim. Nesto kvalitetnije od toga cisto sumnjam.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 okt 2023, 13:01

harden je napisao/la:
24 okt 2023, 12:59
laudrop je napisao/la:
Kod nas live jedino radi Nermin Stambolija preko usksport fb stranice, mozda da vidis s njim. Nesto kvalitetnije od toga cisto sumnjam.
Odlično, hvala ti!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 okt 2023, 13:11

laudrop je napisao/la:
Pa ako MYTV neće prenositi duel Jedinstvo:Čelik koji je izuzetno zanimljiv ne znam koju će utakmicu izabrati?

Mozda im je mrsko putovati iz Sarajeva u daleki Bihać :shock:

Sloboda : Tomislav je takodjer zanimljiva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 okt 2023, 13:19

avenija je napisao/la:
24 okt 2023, 13:11
laudrop je napisao/la:
Pa ako MYTV neće prenositi duel Jedinstvo:Čelik koji je izuzetno zanimljiv ne znam koju će utakmicu izabrati?

Mozda im je mrsko putovati iz Sarajeva u daleki Bihać :shock:

Sloboda : Tomislav je takodjer zanimljiva.
Neće prenositi, Slobodu prenose.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 okt 2023, 18:47

Zanimljiva utakmica Jedinstvo - Celik 🤣🤣🤣

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 27 okt 2023, 22:05

Pa jeste, dva tradicionalna kluba. Možda budem sutra pod 🌲 🌲 🌲

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 28 okt 2023, 11:21

danas pobjeda imperativ da se nebi borili za opstanak
kod sviju su se ovi namucili mozemo ih dobit..
ne vidim razloge zasto mi ne bi to mogli napravit

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 28 okt 2023, 16:57

Danas borbeno Jedinstvo zasluzeno pobjedili Celik. Gosti nisu nista posebno pokazali.

Navijaci Celika 10-tka za brojnost i navijanje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 okt 2023, 16:58

3 boda ko svemir , utakmica se morala rijesiti u prvom poluvremenu... dosta bolje nego proslih kola.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2023, 17:08

Čestitke na pobjedi, da se izvučete iz problema i da budete stabilan klub, iako mi ne bi dali gol do 190 minute pogotovo jer tim čine ograničeni kvalitetom juniori mislim da vam nije potrebno ono sa djecom iza gola i sa strana da sakrivaju loptu iza ledja. Takodjer od kako ste dali gol 15 minuta tačno ste preležali na terenu ali ko je Čeliku kriv što još nije provalio ciganluk prve lige federacije i što su naivni ko francuske sobarice pored ograničenog kvaliteta..

Sretno Jedinstvu u nastavku sezone. :thumbup:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 28 okt 2023, 17:15

harden je napisao/la:
28 okt 2023, 16:58
3 boda ko svemir , utakmica se morala rijesiti u prvom poluvremenu... dosta bolje nego proslih kola.
reko ja da cemo ih dobit nije jos nista gotovo.
previse ste se prepali ostalih tu je to sve a nasi nisu bas toliko losi
rudar dobi nazalost al dobro dobili su toska a i mladost izgubila
nek smo samo ove pobjedili odvratni su mi ponasanjem

sad tesko gostovanje gdje bi i bod za nas sviju bio izvanredan..
a onda laksa domaca gdje treba ganjati jos jednu pobjedu
ma ostacemo mi u ligi nema tu sta da se doda

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 28 okt 2023, 19:13

avenija je napisao/la:
28 okt 2023, 17:08
Čestitke na pobjedi, da se izvučete iz problema i da budete stabilan klub, iako mi ne bi dali gol do 190 minute pogotovo jer tim čine ograničeni kvalitetom juniori mislim da vam nije potrebno ono sa djecom iza gola i sa strana da sakrivaju loptu iza ledja. Takodjer od kako ste dali gol 15 minuta tačno ste preležali na terenu ali ko je Čeliku kriv što još nije provalio ciganluk prve lige federacije i što su naivni ko francuske sobarice pored ograničenog kvaliteta..

Sretno Jedinstvu u nastavku sezone. :thumbup:
Druže to su djeca i normalno da slusaju navijace, al vas glumac sa kapuljačom je to isto dijete PLJUNUO U FACU pa onda razmisli cemu reakcije domacih, pa da je tvoje ili moje dijete znas i sam da bi mu noge slomio ko god da ga pljune...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.