Truhlo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:46
Zaniolo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:39
ima li neko iz tabora celicnih da najavi utakmicu u bihacu
kako stojite sa povredama i kartonima??
bice tvrdo nema sumnje
Katastrofa sa povredama i kartonima. Karić povrijeđen od priprema, Horić od gostovanja u Kaknju i nema ga do kraja sezone. Karalić se povrijedio protiv Slobode jer su seljačići iz tuzle, tukli djecu, said smeće matoro. Još nema Varde ključnog veznog i Žune zbog kartona, ali bez žune se može svakako je loš. Nema ni Mehića zbog kartona protiv Slobode, tako da će nam sigurno faliti 5, 6 igrača iz startne postave.
Vrlo vjerovatno dva zadnja vezna će biti Begić 19 godina i Tabaković 18. Iako su mladi i drugi je još junior, dosta iskustva su skupili ove polusezone.
Vraća nam se Sivac, naš najbolji igrač, tako da u odnosu na utakmicu sa Slobodom ćemo biti tu negdje.
Šta je sa Hadžikadunićem, fino ušao u sezonu, pa nestao zadnje 3, 4 utakmice?
ne treba se radovat tudjoj nesreci, ali ne mogu reci da mi nije drago sto ste malo desetkovani..
nama pobjeda treba vise nego ikome sad, vi ste u sredini ok
ali ako vam se najbolji igrac vraca, vraca se i samopouzdanje
tako da bice tesko jos ako vrijeme bude lose..
ko ce ti ga znat sta je ne samo sa hadzikadunicem vec i sa ostalima..harden forumas zna vise, kaze da se ispijaju kafe po kaficima dok tim biva ponizen na gostovanju u nekom selu
negdje smrdi, sad gdje neznam..igracki kvalitet nije los, samo sto se nezna ko pije ko placa
primjetio sam kod sviju u ligi neka borba i zar samo kod nasih nista
steta bi bila da ispadnemo no eto ima i losijih pa vidjecemo
p.s. fino pisi, gore citam postove ruzno je sto vredjas i psujes bolje je kad ostavljas ovakve postove konstruktivne i kad pokazes znanje..moraju se postovati drugi da bi i oni postovali tebe moje neko misljenje
svako zna svoje pa eto sretni svima i hvala na odg