Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jedinstvo na dan utakmice putovalo danas u Rahiće..Jutros u 6 krenuli, brate dragi što se takmičiš u ligi ako nemas minimum minimuma uslova. To je sramota za klub kao sto je Jedinstvo. Da tu trebaju hiljade i hiljade nego ti ne mozes 1500 KM obezbjediti za prenociste 30 Igraca i staffa. Pa kako nije stid toga direktora i upravu kluba. I kako ti da igraju danas. Kakvi god su jos će više biti hodajuci mrtvaci na terenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo stupcanice, vreba iza ugla. Kako žujani mogu poremetiti plan slobodi, ovi svjesni toga jos nisu. Rade na terenu, a i izvan njega. Jos ih niko prijetnjom ne smatra, u tisini sve odradjuju.
Jos bi se moglo desiti da oba kakanjska kluba ispadnu. Kakva sramota za Kakanj jbt.
Jos bi se moglo desiti da oba kakanjska kluba ispadnu. Kakva sramota za Kakanj jbt.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Još 57 bodova je u igri
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Stupčanica jede ovu ligu
Čujem da će i Azmir sve učiniti da mala sloboda završi tek treća
Eto Toska iza coskaBaselJasko1946 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:22Stupčanica jede ovu ligu

Popisa ti mala Sloboda klub

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Odakle cujes?BaselJasko1946 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:22Stupčanica jede ovu ligu
Sa foruma?
Azmiru je bolje nek se brine oko svoje plastike, jer su blizu da igraju s vama sljedece godine Federalnu
Volim tebe, više od sebe
Pa vasi levati na ulazu nam nisu dali sa unesemo parolu, eto kakvi ste domacini, plasite se prozivanja za ono sto ste uradili i smijesni ste, skidate parole koje stoje preko noci i ko moze svako skinuti, mislio sam da ste ozbiijni a nas 100 nadjacalo vas 200+, da vam nije Zapad navijao ne bi se culiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:12Fukare su bas smijesne. 35 km od Zenice stali da se slikaju. I oni pricaju o ozbiljnim grupama.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:49Pa vasi levati na ulazu nam nisu dali sa unesemo parolu, eto kakvi ste domacini, plasite se prozivanja za ono sto ste uradili i smijesni ste, skidate parole koje stoje preko noci i ko moze svako skinuti, mislio sam da ste ozbiijni a nas 100 nadjacalo vas 200+, da vam nije Zapad navijao ne bi se culiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:12Fukare su bas smijesne. 35 km od Zenice stali da se slikaju. I oni pricaju o ozbiljnim grupama.![]()

Ne mogu likovi koji uzimaju pare od svog kluba pricati o tome ko je ozbiljna, a ko neozbiljna grupa. Vi prvo trebate biti navijaci, a ne placenici, pa cemo onda o ozbiljnosti grupa.
Bas mi je bila smijesna scena slikanja parole u Golubinji. Tacno jadno da tesko moze biti jadnije.
Celik!3,2,2.
Bgm ako se ove sezone Jedinstvo izvuce da ne ispadnu, svaka im cast stvarno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Druze njima je svako gostovanje takvo. Imaju ogromne troskove za jednu sezonu, duplo vecu nego bilo koji drugi klub.avenija je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:02Jedinstvo na dan utakmice putovalo danas u Rahiće..Jutros u 6 krenuli, brate dragi što se takmičiš u ligi ako nemas minimum minimuma uslova. To je sramota za klub kao sto je Jedinstvo. Da tu trebaju hiljade i hiljade nego ti ne mozes 1500 KM obezbjediti za prenociste 30 Igraca i staffa. Pa kako nije stid toga direktora i upravu kluba. I kako ti da igraju danas. Kakvi god su jos će više biti hodajuci mrtvaci na terenu.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Oko brojke je fulo, sto jest jest.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:58fukara87 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:49Pa vasi levati na ulazu nam nisu dali sa unesemo parolu, eto kakvi ste domacini, plasite se prozivanja za ono sto ste uradili i smijesni ste, skidate parole koje stoje preko noci i ko moze svako skinuti, mislio sam da ste ozbiijni a nas 100 nadjacalo vas 200+, da vam nije Zapad navijao ne bi se culiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:12Fukare su bas smijesne. 35 km od Zenice stali da se slikaju. I oni pricaju o ozbiljnim grupama.![]()
Kako lijepo lazes. Koga ste ba vi nadglasali? Pa vi se niste culi u trenucima bakljada kada smo mi maltene stajali sa navijanjem. Citavu utakmicu ima slika, nigdje tona. Pusti se ovih sto su utakmicu gledali preko TVa. Svaki put na prekidu izmedju nasih pjesama, vas nigdje i vi kao nekog nadglasali
![]()
Ne mogu likovi koji uzimaju pare od svog kluba pricati o tome ko je ozbiljna, a ko neozbiljna grupa. Vi prvo trebate biti navijaci, a ne placenici, pa cemo onda o ozbiljnosti grupa.
Bas mi je bila smijesna scena slikanja parole u Golubinji. Tacno jadno da tesko moze biti jadnije.
Al ja koji sam preko TV-a gledao utakmicu mogu ti reci da su vas u vise navrata Fukare nadglasale.
Ako meni ne vejrujes, pogledaj negdje snimak utakmice.
Zahvalite se zapadu, inace bi nakon onog sinoc veliku sramotu dozivjeli.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 22 okt 2023, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Zalosno je ovo sto im se desava.
A opet ako se desi da ispadnu, sto niko od nas ne bi volio, najveci krivci ce biti igraci, kao sto gledam.
A ljudi u nehumanim uslovima igraju.
Volim tebe, više od sebe
Eto ja sam post napisao kada je bilo 0:0.
Za ovu novu blamažu već 3 gola i nisu odgovorni igrači.
Uprava kluba ih jutros u 6 poslala na 6 sati dugo gostovanje.
To kada izadje na teren nije igrač nego zombi.
Da je to neka cifra nego 30 igraca i staffa x 50 KM.
.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ne razumijem da tamo apsolutno niko nema koga je briga za Jedinstvom. Pa makar da se napravi solidan federalni prvoligas, npr da budu negdje izmedju 4 i 9 mjesta na tabeli. Izuzetno teska situacija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sramotu zbog polozaja mikrofona?antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:08Oko brojke je fulo, sto jest jest.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:58fukara87 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:49
Pa vasi levati na ulazu nam nisu dali sa unesemo parolu, eto kakvi ste domacini, plasite se prozivanja za ono sto ste uradili i smijesni ste, skidate parole koje stoje preko noci i ko moze svako skinuti, mislio sam da ste ozbiijni a nas 100 nadjacalo vas 200+, da vam nije Zapad navijao ne bi se culi![]()
Kako lijepo lazes. Koga ste ba vi nadglasali? Pa vi se niste culi u trenucima bakljada kada smo mi maltene stajali sa navijanjem. Citavu utakmicu ima slika, nigdje tona. Pusti se ovih sto su utakmicu gledali preko TVa. Svaki put na prekidu izmedju nasih pjesama, vas nigdje i vi kao nekog nadglasali
![]()
Al ja koji sam preko TV-a gledao utakmicu mogu ti reci da su vas u vise navrata Fukare nadglasale.
Ako meni ne vejrujes, pogledaj negdje snimak utakmice.
Zahvalite se zapadu, inace bi nakon onog sinoc veliku sramotu dozivjeli.

Pusti TV, trebao si doci uzivo gledati.
Celik!3,2,2.
- RollingPaper
- Kontakt:
Iskreno Celik je prelosa ekipa, cak i za ovaj rang. Juce su zasluzeno pobjedili, ali to je plod prelose igre Slobode i Naline lose taktike.
Mislim da vam treba minimum 5,6 pojacanja.
Mislim da vam treba minimum 5,6 pojacanja.
Neka su isli na dan gostovanja, ova ekipa ne moze donijeti bod sa strane da je sedmicu prije odvedes i da imaju najidealnije uslove moguce. Ovo je prvi put da su isli na dan, sve utakmice prije se nocivalo, pa tako npr igraci imaju vremena izaci hodati po trgovackim centrima, a neki od njih se i opijati noc pred utakmicu u gostima. Zasto bacati pare onda? Cemu?avenija je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:02Jedinstvo na dan utakmice putovalo danas u Rahiće..Jutros u 6 krenuli, brate dragi što se takmičiš u ligi ako nemas minimum minimuma uslova. To je sramota za klub kao sto je Jedinstvo. Da tu trebaju hiljade i hiljade nego ti ne mozes 1500 KM obezbjediti za prenociste 30 Igraca i staffa. Pa kako nije stid toga direktora i upravu kluba. I kako ti da igraju danas. Kakvi god su jos će više biti hodajuci mrtvaci na terenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam druze jesil bio kad u Bihacu nekom prilikom, ali ako odes u grad i malo "obidjes" vidjet ces kako zasto i zbog cega..
Ja bio nedavno i razocarao sam se, Kakanj velegrad za njih
Ponosni smogovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.