FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma lijepa tri boda,bolje nego da smo igrali ko real a da je x završio, pobjeda najbitnija,idemo dalje 

3 boda su najbitnija bila u ovakvoj utakmici, pogotovo nakon svega u prethodnoj utakmici. Idemo dalje.
Nikad poraz, samo lekcija.
I kad ne ide i kad smo oslabljeni i kad fulamo zicere i kad igras protiv mesara sablje…ipak pobijedili.
To se hoce, svaka cast!
To se hoce, svaka cast!
vazna pobjeda pred naredni mec na kosevu
igra ne bas sjajna, ali eto nadamo se boljoj igri i novim bodovima
igra ne bas sjajna, ali eto nadamo se boljoj igri i novim bodovima
- napoleon72
- Kontakt:
Treba izvuc pouke iz ove utakmice.
-Ziljkic i Avramovski su van forme totalno, kod Ziljkica i motivacija upitna.
-Sahinovic kakav god je, za Rogica je Casillas i do pauze ne treba trazit nove kombinacije kako uklopit u21 igraca.
-Renanova forma takodje brine, mnogo promasenih zicera u zadnje vrijeme
-Simon bi trebao malo vise koristit i ove mlade igrace, Mulalic danas perfektnom asistencijom donio bodove. Trebalo bi ponekad pruzit priliku i Ljukovcu, Nurkovicu, Celiku...
Hasic bas bas pravi razliku, strasan igrac. Zlata vrijedna tri boda.
-Ziljkic i Avramovski su van forme totalno, kod Ziljkica i motivacija upitna.
-Sahinovic kakav god je, za Rogica je Casillas i do pauze ne treba trazit nove kombinacije kako uklopit u21 igraca.
-Renanova forma takodje brine, mnogo promasenih zicera u zadnje vrijeme
-Simon bi trebao malo vise koristit i ove mlade igrace, Mulalic danas perfektnom asistencijom donio bodove. Trebalo bi ponekad pruzit priliku i Ljukovcu, Nurkovicu, Celiku...
Hasic bas bas pravi razliku, strasan igrac. Zlata vrijedna tri boda.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Yebemo ti mater Edise Mulaliću
Hvala Allahu da nas je pogledao. Bravo momci. Idemo dalje!!!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Poginuli su da nas unakaze i dobiju, al evo ti ku.rac Sablja.

Nidje veze, reci da smo smijesna ekipa s 3 ili 4 igraca za Sarajevo je ako nista drugo, onako bas bezveze. Danas dosta tesko, na misice ali i to se broji i ustvari pokazuje da smo dosli na taj nivo da i ovakve utakmice dobijamo. Prosle sezone smo ovakve utakmice redovno gubili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sablja yebem ti mater mesarsku
Nisam gledao prvo pol,napali Rogica ja mislio čovjek sam sebi dao,a ono odbi se od našeg iznenadi ga i jbg
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nek isto nagradi protiv Sloge, a onda napuni protiv Borca, da ih preskočimo na tabeli!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Cuj ovih ubacenih da smo smijesna ekipa 

Za neutralne gledaoce savršena utakmica msm sigurno tekma sa najvise sansi na obje strane ovo do sad sto sam pratio u prvenstvu.
Iskreno defanzivno smo loše stajali,pod defanzivno ne mislim na odbranu,vec se ekipa jako loše branila cijela.Pa ovaj Denkovic momak je imao 6 cistih suteva gdje nema nikog u bloku,sva sreca svijeta nas je spasila.
Isto mislim da se Avram nije trebao vaditi,kako je izašao mi kroz sredinu ništa nismo donjeli do njihovog gola,tu smo pali 50% skroz bezopasni postali tom rokadom.
Nemamo mi još taj ni mentalitet da rutinirmao bilo koga,mi cemo se za svaki bod debelo oznojit,npr Zrinjski ovakve utakmice riješava sa pola gasa.
Danas nam se vratilo za nešto,neznam za sta mozda za prošlo kolo,ali definitivno sretno smo došli do bodova,i danas ce se samo to brojati.
Iskreno defanzivno smo loše stajali,pod defanzivno ne mislim na odbranu,vec se ekipa jako loše branila cijela.Pa ovaj Denkovic momak je imao 6 cistih suteva gdje nema nikog u bloku,sva sreca svijeta nas je spasila.
Isto mislim da se Avram nije trebao vaditi,kako je izašao mi kroz sredinu ništa nismo donjeli do njihovog gola,tu smo pali 50% skroz bezopasni postali tom rokadom.
Nemamo mi još taj ni mentalitet da rutinirmao bilo koga,mi cemo se za svaki bod debelo oznojit,npr Zrinjski ovakve utakmice riješava sa pola gasa.
Danas nam se vratilo za nešto,neznam za sta mozda za prošlo kolo,ali definitivno sretno smo došli do bodova,i danas ce se samo to brojati.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 okt 2023, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sljedeća protiv Sloge je najvažnija tekma dosadašnje sezone. Ako dobijemo, dočekujemo Borac pred 15-ak hiljada gledalaca, njih dobijamo i eto nas.
Yebati pljuvače,pola su svakako navijači plave fekalije,samo naprijed bordo bijeli
Bog nas pogledo, to je sve, ostalo nije vrijedno ni spomena. Kod naas klasika, igrači umisle sebi da su zvijezde nakon 2,3 dobre tekme, čim dođe neka slabija ekipa, kontaju da će sami sebi golove uvaliti. Raditi samo na realizaciji, i Renana malo naružiti usput.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.