FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 22 okt 2023, 13:44

Beduin je napisao/la:
22 okt 2023, 13:18
Kad sam vidio Civica na desnom krilu, ono je presedan na nasim terenima. Sad da ti Nala objasni sta je time htio postici, ni sam ne bi znao. I onu jednu odlicnu priliku sto je usrao, je zato sto je zastao da se namjesti na lijevu nogu i to vec vidno umoran od gubljenja po terenu i neznanje gdje da se postavi, krece, izvlaci...

Nalin poraz cist. Ali hajde poraz, svakome se moze desiti, vidljiv je par u igri i manjalk ideja i kreacije prema naprijed. Ja bih rekao da je to nastupilo forsiranja Hadzanovica od 1. do zadnje minute. Covjek je ubio svu kreaciju u veznom redu, ko izluda trci i skuplja kartone, vise to nije onaj stari Hadzan i to svima treba biti jasno.
Merdovic je fizicki jako spreman i steta sto ima manju minutazu.

Neke stvari se pod hitno moraju iskristalizirati i rijesiti na vrijeme. Ja bih Hadzanovica klupirao, sta ce ti koji qurac i on i Kurtalic, ostavi jednog u timu.
Ma de nije moguće da je on bolja opcija od Ćivića na krilu? Ma ne vjerujem, ma de nije to sigurno!!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 okt 2023, 13:46

simonknows je napisao/la:
22 okt 2023, 13:44
Beduin je napisao/la:
Kad sam vidio Civica na desnom krilu, ono je presedan na nasim terenima. Sad da ti Nala objasni sta je time htio postici, ni sam ne bi znao. I onu jednu odlicnu priliku sto je usrao, je zato sto je zastao da se namjesti na lijevu nogu i to vec vidno umoran od gubljenja po terenu i neznanje gdje da se postavi, krece, izvlaci...

Nalin poraz cist. Ali hajde poraz, svakome se moze desiti, vidljiv je par u igri i manjalk ideja i kreacije prema naprijed. Ja bih rekao da je to nastupilo forsiranja Hadzanovica od 1. do zadnje minute. Covjek je ubio svu kreaciju u veznom redu, ko izluda trci i skuplja kartone, vise to nije onaj stari Hadzan i to svima treba biti jasno.

Neke stvari se pod hitno moraju iskristalizirati i rijesiti na vrijeme. Ja bih Hadzanovica klupirao, sta ce ti koji qurac i on i Kurtalic, ostavi jednog u timu.
Ma de nije moguće da je on bolja opcija od Ćivića na krilu? Ma ne vjerujem, ma de nije to sigurno!!
Sta ti znas, Nala je strucnjak i ima razlog zasto ne Civa igrao prirodnu poziciju, desno krilo. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2023, 13:50

Nala kroz svoju trenersku karijeru prica o energetskom fudbalu a od pocetka prvenstva igra sa igracem manje, Said i Civic su ukupno igrac manje na terenu, ostali igraci gube energiju pokrivajuci njihovu fizicku nespremnost, i jos se buni zbog zamjene, slazem se i oko Handzanovica, momak ne zna sta ce sa loptom i kad su mu igraci dobro postavljeni....pa nemozes penzionere drzati 65 minuta u igri, 65 minuta imas igraca manje Nala, energestski ti pada ekipa, ybt. Civic ti igra desno krilo :crazy:
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 okt 2023, 14:03

Nalin poraz 1/1, treba reci kako jeste i kad je lose...
Trojac koji je uveo zadnjih 20ak minuta, definitivno treba igrati od prve minute u svakoj utakmici. Zalosno je onako tri spremna momka tusiti na klupi. Dervisagic da je od prve minute igrao, napravio bi barem tri jake sanse za nas. Protiv onih seljackih igraca Celika bi iznudio makar zuti, faul u opasnoj zoni, ili penal na kraju krajeva jer momak igra okomito 1 na 1. Civa onako ne zna je li dosao ili posao.
Ne znam zasto ne vrati postavu sa pocetka prvenstva, Hari i Kurta nazad u sredini, Kalesic isturen. Tada smo igrali predobar fudbal. Hadzan nas bas tusi sto neko napisa...
Merdovic - profesionalac od glave do pete, covjek dosao prespreman iako se kasnije prikljucio ekipi... I ti njega tusis sa jednim Saidom koji ne moze 27 min solidnog tempa izdrzati!? Ma daj ba Nala! Dozovi se dok je vrijeme :)
075

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 22 okt 2023, 14:03

Beduin je napisao/la:
22 okt 2023, 13:46
simonknows je napisao/la:
22 okt 2023, 13:44
Beduin je napisao/la:

Sta ti znas, Nala je strucnjak i ima razlog zasto ne Civa igrao prirodnu poziciju, desno krilo. 😂
Ti znaš ko je spremniji od Ćive, od njega nema spremnijeg.
Raspuše nargilu u 5 dimova, kapacitet je to
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 22 okt 2023, 15:09

Ovaj poraz od nikad losijeg Celika je jos jedan dokaz da je Nala kujac od trenera :puke: :puke:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 okt 2023, 15:44

Ekipa u kojoj od prve minute pocnu Kurtalic, Hadzanovic, Civic, Said i Dilaver ne moze ocekivat nista kako treba.
Onakav teren i umjesto da ti pocne brza i poletna ekipa, kod nas sinoc susta suprotnost.
I samo me zanima do kad ce se nazor forsirat Kurta i Hadzan u sredini. Kad god su njih dvojica zajedno igrali bili smo ko qrc.
Volim tebe, više od sebe

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 okt 2023, 16:27

Slazem se sa svim postovima gore napisanim. Nala stvarno treba da razmisli sta radi, pogotov koga stavlja na klupu a ko mu igra. Treba se dobro preispitat.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 okt 2023, 16:32

Nadam se da Nala ima mozga, pa da malo zarotira. Pogotovo Civica i Saida. Ja bi protiv Tomislava stavio u napad Merdovica i Dervisagica umjesto Dilavera jer ce oni cekati kontre, pa mozda i bunker igrati.

Daj Nala malo rotacije, svjezine, necega jbg. Said koliko god da je nas, on vise ne moze meda. Cak stavise i kad bi ulazio sa klupe, ne vjerujem da ce biti neke koristi od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 okt 2023, 17:02

Dan poslije i dalje mi nije jasnoo da nas je onakav celik dobio, tj da smo im dali pobjedu...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 okt 2023, 18:15

HPCompaq je napisao/la:
22 okt 2023, 17:02
Dan poslije i dalje mi nije jasnoo da nas je onakav celik dobio, tj da smo im dali pobjedu...
I to so far najseljackija ekipa u ligi sto se igraca tice, a Bgm ni publika nije daleko od toga... Eeej, zamisli da ti je neko nekada rekao da ce Celik imati najseljackiju ekipu u 1. Ligi FBiH!? Eto od koga smo mi izgubili... :crazy:
075

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 okt 2023, 18:17

Ja razumijem navijačka prepucavanja, hajde manje vise, ali da čovjek dodje sa malim dijetom i onako gnusne psovke ti krenu jer si u majici Slobode, to ne ide... Ugasili se dabogda.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 okt 2023, 18:19

Ma opusteno momci. Valja im doci na revans. Do tad cemo aBd rijesiti pitanje ulaska u PL. Qurko ce biti onako agresivni i ponasati se kao seljacine u Tuzli. Haman im to ostalo od onih seoskih liga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 okt 2023, 18:22

HPCompaq je napisao/la:
22 okt 2023, 18:17
Ja razumijem navijačka prepucavanja, hajde manje vise, ali da čovjek dodje sa malim dijetom i onako gnusne psovke ti krenu jer si u majici Slobode, to ne ide... Ugasili se dabogda.
Druže, KELJE! Imamo (imali smo) neku pogresnu percepciju o njima generalno, da li radi istih boja ili necega, ali nikada ne treba zaboraviti da je Zenica jedno veliko selo :bih:
075

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 okt 2023, 18:29

TzBulevar87 je napisao/la:
22 okt 2023, 18:22
HPCompaq je napisao/la:
22 okt 2023, 18:17
Druže, KELJE! Imamo (imali smo) neku pogresnu percepciju o njima generalno, da li radi istih boja ili necega, ali nikada ne treba zaboraviti da je Zenica jedno veliko selo :bih:
A nikom nisi rekao ništa, samo si došao da gledaš svoj klub... Ima ovdje sigurno jos Slobodasa koji su doživjeli sinoć na BP ovakve stvari.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 22 okt 2023, 20:36

IbrahimAga075 je napisao/la:
22 okt 2023, 15:09
Ovaj poraz od nikad losijeg Celika je jos jedan dokaz da je Nala kujac od trenera :puke: :puke:
Isti ovaj Celik sa jos slabijim rosterom je prosle god izbacio Sarajevo.
Mislim da ih je Nala potcijenio previse
Definitivno su nas svi procitali tj nacin igre. Trebamo forsirati Delica, Dervisagica, Kalesica, pa eto i Dilavera.
A Said nas definitivno godine cine svoje, tom liku nista ne treba zamjeriti, hvala mu na svemu :bow: al neka ga malo na klupi, pa nek udje pred kraj
A Civic nedefinisan vala, zna nekad odigrat dobro, al zato syebe naredne tri utakmice haha
Nalic i ekipa ne smiju dozvoliti da nas ovo poljulja.
Okej drugi poraz, pa sta? Eto Dinamo pa nize lose rezultate, ne smije nas ovo poljuljati jaci smo od svih u ovoj ligi trenutno, jos ako bude kakvih pojacanja na zimskoj pauzi top ce to bit
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 23 okt 2023, 10:07

DamirT je napisao/la:
22 okt 2023, 16:32
Nadam se da Nala ima mozga, pa da malo zarotira. Pogotovo Civica i Saida. Ja bi protiv Tomislava stavio u napad Merdovica i Dervisagica umjesto Dilavera jer ce oni cekati kontre, pa mozda i bunker igrati.

Daj Nala malo rotacije, svjezine, necega jbg. Said koliko god da je nas, on vise ne moze meda. Cak stavise i kad bi ulazio sa klupe, ne vjerujem da ce biti neke koristi od njega.
Said je naš ponos, naša legenda, ali Said je trenutno igrač za zadnjih 20 minuta. Tu su godine i protiv toga se ne može... Za ostale, žao mi je reći ali mislim da ne kroji Nala sam prvu postavu, ima tu pritisaka i lobiranja, ko je čiji i čiji je menadžer bliži klubu, taj mora imati veću minutažu, ma zna se u suštini sve...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 okt 2023, 11:30

Said mora na klupu,mora se nesto mijenjati na klupi imamo dobre igrace.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 23 okt 2023, 11:46

Pohvale za anketu. :clap: Isto tako i za Fukare, u ZE na gostovanju su se više oni čuli dobrim dijelom utakmice nego domaći RZ. Šteta što im nisu dozvolili trans onaj da unesu. U svakom slučaju, dobar gest i nakon utakmice prema igračima, pružena podrška. :thumbup:

Realno nama ni bod ne bi mnogo značio, ovako su se pojedinci opet spustili na zemlju što je dobro. Džaba sve, kako dobiše Želju nafuraše se. Polako momci, stvorit dobru zalihu bodova pa ćemo onda laganini. Tek trećina prvenstva je prošla.

Šta reći za Nalu i izbor igrača, rekli ste sve. Husejinović jest legenda, ali nema šta ponuditi, ne znam kako nekom edukovanom treneru to nije jasno. Ćiva ne zna gdje goni, pruži jednu dobru partiju, iduću katastrofalan. Dilaver isto tanak, ne pamtim kad je zabio gol. Na Tomislav moraju Derviš, Merdović, Delić, neke malo na klupu poslat. Hasanbegoviću znam da čitaš ovo. Spusti se na zemlju dok ti je još vrijeme. Nisi Ramos druže već prosječan stoper za 1. Lige FBiH. Onakve reakcije ni ja ne bih sebi dozvoljavao na terminu. Desi se greška, okej, ali koji mu qrc bi pa je ne izbi ondje i doviđenja, neriješeno. Vidjelo se po reakciji Azira kako su to ostali saigrači doživjeli. Ne zavrći taj šorc već počni igrat za dres Svetinje. Odron igra, mora se popraviti podhitno, Nalić mora nešto improvizovati i uvesti novo inače će nas Šumari sustići. A daleko od toga da su na našem nivou igrački. Na zimu se obavezno pojačati sa dvojicom minimalno. Razgovore obavit sa ovim igračima da se uozbilje.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 23 okt 2023, 18:22

Ima li neko blizu rukovodstva da nam kaze jel sve u redu u Upravi, evo vidim jedan clan UO dao ostavku (Kemo)...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.