Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ja tek skonto da je danas veliki rimski derbi 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
gledao drugo pol. napeta tekma a pogotovo zavrsnica nesto kao inter - brescia , to je ljepota calcia dvije prvoplasirane ekipe se bore za bod protiv najlosijih ekipa ,
razlika u bodovima ostaje ista sa tim da ce ibra nedostajati u palermu a vjerovatno i u derbyu protiv intera , sto se moze pokazati kljucnom stvari u borbi za scudetto
razlika u bodovima ostaje ista sa tim da ce ibra nedostajati u palermu a vjerovatno i u derbyu protiv intera , sto se moze pokazati kljucnom stvari u borbi za scudetto
Ljudi moli te Boga .materazzi je napisao/la:gledao drugo pol. napeta tekma a pogotovo zavrsnica nesto kao inter - brescia , to je ljepota calcia dvije prvoplasirane ekipe se bore za bod protiv najlosijih ekipa ,

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Od njega care ionako nema Milan koristi u zadnje vrijeme jer je ocigledno da je lik umoran i da treba odmor,a da sad nije dobio crveni nebi on pauzu vidio dok se sezona ne zavrsiwarden je napisao/la:Ljudi moli te Boga .materazzi je napisao/la:gledao drugo pol. napeta tekma a pogotovo zavrsnica nesto kao inter - brescia , to je ljepota calcia dvije prvoplasirane ekipe se bore za bod protiv najlosijih ekipa ,
razlika u bodovima ostaje ista sa tim da ce ibra nedostajati u palermu a vjerovatno i u derbyu protiv intera , sto se moze pokazati kljucnom stvari u borbi za scudetto,da ne igra
Dajem bubreg da ce dobiti 2 utakmice suspenzije da ne bi igrao u derbyu. Eto vidjecete.
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa i trebo bi dobit 2 utakmica kazne...al nece 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- senad_flamin
- Kontakt:
Daj nek neko potrazi u statistici jel Ibrahimovic prestigao Inzaghia u offsideu na listi svih vremena...
Pa lik je danas jedno 10 puta bio u ofsajdu
Pa lik je danas jedno 10 puta bio u ofsajdu
-RIVALDO-
Zato sto je odgurnuo frajera? Ma sta 2 utakmice 15 odmah.Interista di cuore je napisao/la:pa i trebo bi dobit 2 utakmica kazne...al nece
- Interista di cuore
- Kontakt:
odgurnuo ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ibra je udario igrača, ali sumnjam da će dobiti utakmicu 2 ili više utakmica suspenzije, jer treba uzeti u obzir da mu je sudija pokazao drugi žuti, a ne direktni crveni karton...po meni ovo nije za "tv prova" kao što italijani kaže, ali poznavajući interov lobi, sve je moguće 
Ilii pak jeste, izvinjavam se

Ilii pak jeste, izvinjavam se

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ocigledno nisam fino vidio na streamu ali ako za ovo dobije 2 utakmice a Chivu nedavno udesio frajera pa nije dobio nista onda ce to biti smijesno.Interista di cuore je napisao/la:odgurnuo ?
[youtube][/youtube]
- Interista di cuore
- Kontakt:
Chivu je dobio 4 utakmice kazne,a ne nista...iako ovo nije zestoko ko Chivuovo mislim da zasluzuje 2 utakmice.
a sad derbi : Forza Lazio !

- King tiger
- Kontakt:
Dobio je 4 utakmice Chivu mislim.
Umal se nisam pobio sa jaranom oko Chivua a covjek dobio 4 utakmice. Al mislim da nece dobiti 2 utakmice vec samo jednu i to da se odmori a onda u derbiju sta Bog da.Interista di cuore je napisao/la:Chivu je dobio 4 utakmice kazne,a ne nista...iako ovo nije zestoko ko Chivuovo mislim da zasluzuje 2 utakmice.
- Interista di cuore
- Kontakt:
isto tako i ja mislim
a bilo bi i najpostenije da se derbi igra sa najjacim postavama jer ce vjerovatno ta utakmica da odluci prvaka...
uff precke Pizarra

a bilo bi i najpostenije da se derbi igra sa najjacim postavama jer ce vjerovatno ta utakmica da odluci prvaka...
uff precke Pizarra

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrao je i Juve bez Ibre utakmicu za Scudetto pa je na kraju isti osvojio... 

Ž '21!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
realno ibrrahimovic zasluzuje samo jednu tekmu ne igranja jer kako mu se onaj postavio ispred,,ibra ga je morao maknut od sebe da nebi ljudi pomislili da je nastran(de-rpe)

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jao drugogo gola za udine
na vrhu svog 16. uzima loptu, prolazi par igrača vuče do protivničkog gola prolazi i golmana i zabija koja majstorija sancheza, ko god da ga dovede neće se pokajati, stvarno velemajstor

na vrhu svog 16. uzima loptu, prolazi par igrača vuče do protivničkog gola prolazi i golmana i zabija koja majstorija sancheza, ko god da ga dovede neće se pokajati, stvarno velemajstor
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Odlicno sudjenje Rocchija u petak i Brighija danas. Rocchi bez imalo straha svira penal protiv Intera u zadnjim minutama utakmice, iako kontakt nije bio toliko evidentan, ali je svakako bio faul. Crveni karton Cordobi, a i tu je mogao primjeniti solomonsku soluciju i dati zuti, sto bi vecina sudija napravila. Par minuta nakon toga Kharja pada u sesnaestercu Brescie i dize ruke: dosta sudija bi kompenziralo Inter, ali Rocchi pusta igru dalje. S pravom, naravno.
Danas Brighi nije u nijednom trenutku progledao kroz prste Milanu, svaka mu cast. Pravedno ponisteni golovi, jedanesterac na Pati ni pod razno. Kad bi sve sudije tretirale manje ekipe poput Rocchija i Brighija u ove dvije utakmice, prvenstvo bi bilo jos kvalitetnije i zanimljivije.
Problem je sto su navijaci velikih timova navikli na povlasten tretman, pogotovo u domacim utakmicama. Danas ce mnogi Milanovi navijaci supljirati protiv sudjenja, umjesto da se osvrnu na Robinhovu i Van Bommelovu (ne)igru, umor Ibrahimovica, bezidejnost u napadu itd. Thiago Silva sve bolji i bolji, on i Ranocchia ce kroz 2-3 godine biti bez premca najbolji stoperi na svijetu.
Sto se Ibrahimovica tice, faul iz reakcije i direktan crveni obicno impliciraju najmanje 2 utakmice neigranja, ove godine je Chivu dobio 4, Eto’o 3, Felipe Melo 3 itd. Mislim da je nemoguce da dobije manje od 2. Najvjerovatnije 2-3 utakmice neigranja.
P.S. Udinese melje sve pred sobom.
Danas Brighi nije u nijednom trenutku progledao kroz prste Milanu, svaka mu cast. Pravedno ponisteni golovi, jedanesterac na Pati ni pod razno. Kad bi sve sudije tretirale manje ekipe poput Rocchija i Brighija u ove dvije utakmice, prvenstvo bi bilo jos kvalitetnije i zanimljivije.
Problem je sto su navijaci velikih timova navikli na povlasten tretman, pogotovo u domacim utakmicama. Danas ce mnogi Milanovi navijaci supljirati protiv sudjenja, umjesto da se osvrnu na Robinhovu i Van Bommelovu (ne)igru, umor Ibrahimovica, bezidejnost u napadu itd. Thiago Silva sve bolji i bolji, on i Ranocchia ce kroz 2-3 godine biti bez premca najbolji stoperi na svijetu.
Sto se Ibrahimovica tice, faul iz reakcije i direktan crveni obicno impliciraju najmanje 2 utakmice neigranja, ove godine je Chivu dobio 4, Eto’o 3, Felipe Melo 3 itd. Mislim da je nemoguce da dobije manje od 2. Najvjerovatnije 2-3 utakmice neigranja.
P.S. Udinese melje sve pred sobom.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj Udinesse će završiti 3. ove sezone, ljudi sve gaze, svaka čast, ako kojim slučajem derbi završi neriješeno, ljudi mogu i do Scudetta 

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.