Pa uglavnom su povredjeni igraci koji su nespremni i potroseni, Pena , Vrancic, Anicic.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Roga
Began-Djuri-Soldo-Rada
Bulja-Jula
Ajdin-Avram-Ziljka
Reno
Began-Djuri-Soldo-Rada
Bulja-Jula
Ajdin-Avram-Ziljka
Reno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, još bi dodao da je i odbrana u globalu mnogo bolja. Nije to još kako treba biti ali je bolje u odnosu na onaj period sa narkomanom.
Iako sam imao određene rezerve jer dolazi iz slabe lige mogu reći da je za sad Đuričković odličan, nadam se da će nastaviti ovako.
Šerbečić je toliko razočarao da čovjek nema mjesto ni na klupi, kakav užas. Zamisli dođeš kao pojačanje, plati se tvoj transfer i trener nakon jedne utakmice kaže da mu ne trebaš

Bit će ova ekipa i bolja kada prođemo pripreme sa Rožmanom, prošlih kao da nije ni bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas bez obzira na sve tri se boda moraju uzeti
Ne bi bas rekao da je vrancic potrosen, bio je redovan kod mirze, anicic je svakako druga pricabordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:02Pa uglavnom su povredjeni igraci koji su nespremni i potroseni, Pena , Vrancic, Anicic.
A sad Saraj'vo, igraj i pobijedi!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nema informacija za Baltu i Šerbečića i dalje? Šteta mogli bi pomoći bar u ovakvim utakmicama
-
- Kontakt:
Ima li išta više o sastavu?Jel moguće moram čekati sat do utakmice 

Kakav god sastav bio pobjeda mora biti da nadoknadimo onu mafijašku krađu iz BL 

Ma zbog foruma što je palo sve zadnja 24 sata.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trebali su sinoc objaviti supci bezobraznistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:42Ima li išta više o sastavu?Jel moguće moram čekati sat do utakmice![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- luckystrike
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
Rogić, Renan Oliveira, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Soldo, Avramovski, Anđušić, Đuričković, Buljubašić
Na klupi su ostali: Šutković, Mehić, Trako, Čataković, Ališah, Ljukovac, Mulalić, Nurković, Čelik, Ziljkić
Na klupi su ostali: Šutković, Mehić, Trako, Čataković, Ališah, Ljukovac, Mulalić, Nurković, Čelik, Ziljkić
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ziljkić klupa
-
- Kontakt:
Joj klupe

Durakovic se vraca tek nakon reprezentativne pauze.
Hajde Nemanja zablistaj

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma potrošen u vidu ambicija, godina i koliko je on stvarno zeljan da grize, ja cak mislim da i nije specijalno povredjen nego je vise da on ne moze da prati zestok tempo koji Rozman trazi i zadaje.boki86 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:27Ne bi bas rekao da je vrancic potrosen, bio je redovan kod mirze, anicic je svakako druga pricabordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:02Pa uglavnom su povredjeni igraci koji su nespremni i potroseni, Pena , Vrancic, Anicic.
- TurkishAirlines
Rozman ima muda. Napokon da docekamo takvog trenera.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, ErosViverosViv, skoJaa i 30 gostiju.