Tako je truhlane, uzivamo, karamo vas, oci vam ispadaju od muke

Moderator/ica: GracanicaAA
Nema takvih na ovom podforumu.simonknows je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:20Truhlo glupan obični (izvini care ne shvataj ovo kao uvredu jer kad lijepom liku kažeš gdje si lijepi to nije uvreda),
nije poenta u tome što ne znate ko je dao 40 hiljada (glupani),
poenta je u tome da ne znate zašto je dao, pa tek onda koliko, a kamoli da znate ko je dao, i još uvijek ne znate, ali zato znate ko je zašto došao u Slobodu. Daj ba. Što je najgore, predviđate i budućnost. Daj onda prognozirajte mi baraž u martu, i sad ovih zadnjih par kola PLFBiH i PL, da se oparimo svi zajedno.
Evo po vašem sistemu predviđanja budućnosti:
Kod nas je Nala došao da naplati 300 hiljada na zimu, to je 100% jer je ipak vidoviti Truhlo predvidio da će se to desiti, ili je čuo u tunelu. Sad da ja pokušam vama nešto predviditi.
Kompletna vaša uprava će poginuti na sljedećem gostovanju i doći će neko ko će vas preuzeti, bankrotirati i ugasiti. Glupo je što ovo kažem, ali to je vaš taj sistem predviđanja budućnosti pa vam ga je ovako najbolje prikazati.
Dalje, ne možete da se odlučite oko plata.
Prvo ih nema nikako,
zatim su pare posuđene za plate,
pa ih pazi sad opet nema nikako.
Glupani neodlučni.
Kaže usmjerili reprogram na plate, pa onda opet nema plata, pa ne plaćamo reprogram, gdje onda idu pare od reprograma stručnjaci ako ne ni na trenutne troškove ni na dugove?
Dalje i još malo konkretnije:
1. Nala da je mogao, naplatio bi taj dug kad ga je filovao Azmir, kad je grad bio protiv njega, kad ga je Sloboda izradila i slično.
2. Obzirom na to da sam u kontaktu sa cijelom upravom, Senadom, stručnim štabom i igračima, slobodno i moji i Zeničani, ko god ima kakvo pitanje, nek mi postavi privatno, o reprogramu, platama, ciljevima, daljim planovima, na sve ću odgovoriti screenshotovima od članova uprave, struke ili ekipe.
Pošto ja za sve imam dokaz, slobodno eto, jer nemamo šta da krijemo.
I par pitanja sad za nekog od Zeničana, ali ko nije glup po mogućnosti.
1. Kako to da nema, pa ima plata ali se posudilo, pa opet nema?
2. Kako to da kažete da uplaćujemo rate za reprogram na trenutne troškove, a plata opet nema?
3. Kako to da znate sve što pričate, a još uvijek ne znate ime ne jednog nego dva čovjeka koji su dali ili kako vi kažete posudili pare, a niste znali dok vam naš nije rekao ni koliko je dao ni zašto? Ukratko, kako znate sve što pričate a neke tako banalne stvari ne znate??
I još jedno pitanje za kraj, ako vam je toliko lijepo u klubu, zašto se bavite drugima, u ovom slučaju nama, jer meni kad je lijepo, ja ne gledam kako je u komšijinom nego uživam u svom. A da kažem da brinete za nas, ne mogu jer je očigledno koliko nas mrzite. Volili bi da se sutra ugasimo.
Tipicni odgovor prosjecnog navijaca Celika, argumentovan i jasno definisan......
Pa hajde onda nam objasni kako to da PU kaže da ne plaćamo reprogram, a vi kažete da ga usmjeravamo na trenutne troškove (plate), umjesto na reprogram, a istovremeno nam pričate kako plata nema???Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:50Jah eto vjerovat ćemo mačijem screenshotu, nećemo zvaničnim podacima pu fbih![]()
Sudski postupak sa Nalićem traje, jer se klub žalio. Pazi ovo administracija kluba ulaže žalbe dok im isti taj trener vodi prvi tim![]()
Kada presuda bude pravomoćna karat će vas Nalić![]()
Zlatne ribice, siu![]()
U skladu sa sagovornikom.
Šta kažeš naplatio bi Nalić do sad, Simon ne poznaje sudske procese, nemamo mi šta diskutovati.simonknows je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:57Pa hajde onda nam objasni kako to da PU kaže da ne plaćamo reprogram, a vi kažete da ga usmjeravamo na trenutne troškove (plate), umjesto na reprogram, a istovremeno nam pričate kako plata nema???Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:50Jah eto vjerovat ćemo mačijem screenshotu, nećemo zvaničnim podacima pu fbih![]()
Sudski postupak sa Nalićem traje, jer se klub žalio. Pazi ovo administracija kluba ulaže žalbe dok im isti taj trener vodi prvi tim![]()
Zlatne ribice, siu![]()
Davno je argumentovano. PU je zabiljezila smanjenje vaseg duga za iznos JEDNE rate u svom sestomjesecnom izvjestaju. Dakle, gdje je trebala biti uplata za 6 mjeseci, uplacen je samo jedan mjesec. Vi sad ovdje prozivate Truhlu za pogresno zbrajanje, a preskacete cinjenicu da Tuzla nije uplatila reprogram za 5 mjeseci.
Vidis da ni oni sami ne znaju sta govore. Yebo ga zivot odlucite se vise. Je li placamo reprogram ili je preusmjeren na tekuce troskove. Je li kasne plate ili ne kasne? Sudije uz nas ili ne. 150 stvari ste nabrojali, a ne znate ni sami sta je sve istina. Bit ce ono i corava koka ubode zrno. Od svih tih stvari, valjda vam jedna bude istinita, pa da bude ono jesmol' vam rekli. Pored svog kluba ono pocelo brinuti i o drugimsimonknows je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:57Pa hajde onda nam objasni kako to da PU kaže da ne plaćamo reprogram, a vi kažete da ga usmjeravamo na trenutne troškove (plate), umjesto na reprogram, a istovremeno nam pričate kako plata nema???Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:50Jah eto vjerovat ćemo mačijem screenshotu, nećemo zvaničnim podacima pu fbih![]()
Zlatne ribice, siu![]()
Opet ne kontaš, nije da ne poznajem sudske procese nego ti pokušavam objasniti da kad bi Hag donio pravosnažnu presudu, što bi to čovjek uzeo? Nije se trudio toliko kad su ga svi pljuvali i uzimali kao levata, a eto sad će. Je l' sad jasnije?Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 14:27Šta kažeš naplatio bi Nalić do sad, Simon ne poznaje sudske procese, nemamo mi šta diskutovati.simonknows je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:57Pa hajde onda nam objasni kako to da PU kaže da ne plaćamo reprogram, a vi kažete da ga usmjeravamo na trenutne troškove (plate), umjesto na reprogram, a istovremeno nam pričate kako plata nema???Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:50Jah eto vjerovat ćemo mačijem screenshotu, nećemo zvaničnim podacima pu fbih![]()
Zlatne ribice, siu![]()
Zar nije bilo na ljeto ostavili 200k na računuIskoči vam mirsone i reče 2 plate ostali dužni a na računu pozitivna 0.
Mačak ide u banjaluku na noge po pozajmicu![]()
Ovaj gore govori 5 od 6 rata uplatili na plate, onaj drugi govori nema plata, pa kaže kasne, pa kaže posudili, pa sad opet nema...DamirT je napisao/la: ↑20 okt 2023, 14:50Vidis da ni oni sami ne znaju sta govore. Yebo ga zivot odlucite se vise. Je li placamo reprogram ili je preusmjeren na tekuce troskove. Je li kasne plate ili ne kasne? Sudije uz nas ili ne. 150 stvari ste nabrojali, a ne znate ni sami sta je sve istina. Bit ce ono i corava koka ubode zrno. Od svih tih stvari, valjda vam jedna bude istinita, pa da bude ono jesmol' vam rekli. Pored svog kluba ono pocelo brinuti i o drugimsimonknows je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:57Pa hajde onda nam objasni kako to da PU kaže da ne plaćamo reprogram, a vi kažete da ga usmjeravamo na trenutne troškove (plate), umjesto na reprogram, a istovremeno nam pričate kako plata nema???Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 13:50Jah eto vjerovat ćemo mačijem screenshotu, nećemo zvaničnim podacima pu fbih![]()
Zlatne ribice, siu![]()
![]()