pa i kod nas su slicne brzine kad nisi na smecarkom bhtelecomu, na mtelu zna izvuci ovu brzinu
A od svih operatera najbolju ponudu ima novotel

nema bolje ponude na bonove na mjesecnom nivou u BiH, 20gb neta, minute za razgovor sve za cenera

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sada je ova akcija sa duplim gigama, a kad nije ovo onda cesto bude 10gb neta za 5KM.
harden je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:38Sada je ova akcija sa duplim gigama, a kad nije ovo onda cesto bude 10gb neta za 5KM.
Ja sam prikljucio pretplatu, onaj paket sa 30gb, 500min i 100sms. Prvu godinu placam 50% manje a drugu 25%, za sada sam prezadovoljan, nikakvih problema, signal mi nije nista losiji u odnosu na Telekom. 25KM paket bez popusta.
btw Novotel koristi Mtel mrezu.
Zbog čega misliš da će se obarati rekordi putnika ? Air Montenegro nije niskobudžetna kompanija , cijene karata će ići od 100 eura pa naviše .harry_90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:32Ipak nije suplja sto sam cuo prije 7 dana za aerodrom Tuzla..
Polako se to kroz tekstove medija u ova dva dana otvara prica o tri avioprevoznika i subvencija Vlade TK..
Ostaje samo da se vidi da li ce izgurati ovu pricu,jer ako je izguraju,obarat ce se rekordi po broju putnika..
Ako prodje prica koju sam cuo ,onda ce sigurno ovogodisnji rekord oboriti u kracem roku nego sad.. I ja sam cuo sve ovo,mada sam skeptican,jer ipak je ovo Bosna,ali treba se nadat,ne bi dzaba Vlada TK-a dala subvencione aviokompanija od 2.5 miliona km ..VensanKasel je napisao/la: ↑19 okt 2023, 21:09Zbog čega misliš da će se obarati rekordi putnika ? Air Montenegro nije niskobudžetna kompanija , cijene karata će ići od 100 eura pa naviše .harry_90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:32Ipak nije suplja sto sam cuo prije 7 dana za aerodrom Tuzla..
Polako se to kroz tekstove medija u ova dva dana otvara prica o tri avioprevoznika i subvencija Vlade TK..
Ostaje samo da se vidi da li ce izgurati ovu pricu,jer ako je izguraju,obarat ce se rekordi po broju putnika..
Koja su to još dva avioprevoznika ?
Ma moraju nekako zamjeniti WizzAir , ali to je nemoguće . Ryanair već dva puta dolazi i odlazi , teško da će treći put biti . Wizz Air skoro nemoguće , jačaju u Tirani , Skopju i Beogradu . Pogotovo u Makedoniji dobijaju mnogo veće subvencije , tenderi se prave za njih tamo su haman kao nacionali aviprevoznik . U Tirani je ogromna ekspanzija , tamo im je sigurica . U Beogradu su 10 godina imali tri aviona bazirana , sad su četvrti ubacili .harry_90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 23:08Ako prodje prica koju sam cuo ,onda ce sigurno ovogodisnji rekord oboriti u kracem roku nego sad.. I ja sam cuo sve ovo,mada sam skeptican,jer ipak je ovo Bosna,ali treba se nadat,ne bi dzaba Vlada TK-a dala subvencione aviokompanija od 2.5 miliona km ..VensanKasel je napisao/la: ↑19 okt 2023, 21:09Zbog čega misliš da će se obarati rekordi putnika ? Air Montenegro nije niskobudžetna kompanija , cijene karata će ići od 100 eura pa naviše .harry_90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:32Ipak nije suplja sto sam cuo prije 7 dana za aerodrom Tuzla..
Sumnjam i ja da ce biti tri avioprevoznika,opet se suska za Ryanair,Wizz se provlaci onako stidljivo,ali oni imaju nekih svojih problema.
jedini kanton gdje jos sda vlada,tu je sukob ogromnih razmjera na nivou federacije i kantona,ne moze me niko drugacije ubijeditiVensanKasel je napisao/la: ↑20 okt 2023, 00:25Ma moraju nekako zamjeniti WizzAir , ali to je nemoguće . Ryanair već dva puta dolazi i odlazi , teško da će treći put biti . Wizz Air skoro nemoguće , jačaju u Tirani , Skopju i Beogradu . Pogotovo u Makedoniji dobijaju mnogo veće subvencije , tenderi se prave za njih tamo su haman kao nacionali aviprevoznik . U Tirani je ogromna ekspanzija , tamo im je sigurica . U Beogradu su 10 godina imali tri aviona bazirana , sad su četvrti ubacili .harry_90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 23:08Ako prodje prica koju sam cuo ,onda ce sigurno ovogodisnji rekord oboriti u kracem roku nego sad.. I ja sam cuo sve ovo,mada sam skeptican,jer ipak je ovo Bosna,ali treba se nadat,ne bi dzaba Vlada TK-a dala subvencione aviokompanija od 2.5 miliona km ..VensanKasel je napisao/la: ↑19 okt 2023, 21:09
Zbog čega misliš da će se obarati rekordi putnika ? Air Montenegro nije niskobudžetna kompanija , cijene karata će ići od 100 eura pa naviše .
Sumnjam i ja da ce biti tri avioprevoznika,opet se suska za Ryanair,Wizz se provlaci onako stidljivo,ali oni imaju nekih svojih problema.
Ne znam vala , nisam nešto optimističan u vezi Tuzle . Imam osjećaj da će i Air Montenegro čim isteknu subvencije kao WizzAir napustiti Tuzlu . Nadam se da griješim .
Moj ledeni, to bi se prije za Džejlu moglo reći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.