Vjerujem da se ceka budzet grada za sljedecu godinu kako bi Sloboda dobila transu, jer se potrosilo dosta na opstanak u PL. Tu i jest nastao problem, gdje sad nastaju nova dugovanja.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nala je vec u proslom mandatu trazio svoje, i neka je. Kome se duzno neka i trazi.
Mos misliti kada mi "takvi "bjezimo vama 15 bod u kakvoj ste vi banani. Malo se svojim klubom baviti, vjerujte mi imate o cemu pisati.
Sta je sa tim ciuu jeste popucali svi ili...u cemu je fazon
Mos misliti kada mi "takvi "bjezimo vama 15 bod u kakvoj ste vi banani. Malo se svojim klubom baviti, vjerujte mi imate o cemu pisati.
Vjerovatno, zato i kazem da se preusmjerilo na tekuce obaveze, a kad grad uplati, vise ce se novca uplatiti od uobicajenog, da se pokriju kasnjenja i to je sve.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:49Vjerujem da se ceka budzet grada za sljedecu godinu kako bi Sloboda dobila transu, jer se potrosilo dosta na opstanak u PL. Tu i jest nastao problem, gdje sad nastaju nova dugovanja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Jesmo u sportskoj banani, to nema sta. Jer se opredjelilo vratiti i ostatak duga. Ostalo sve funkcionise.FKBilder je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:51Nala je vec u proslom mandatu trazio svoje, i neka je. Kome se duzno neka i trazi.
O cemu jos imamo pisati, sta to mi ne znamo?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ma u sportskoj da, inace ostalo sve fercera meni milina kada pomislim na Celik, mogu misliti vama. Sve dureprisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:54Jesmo u sportskoj banani, to nema sta. Jer se opredjelilo vratiti i ostatak duga. Ostalo sve funkcionise.FKBilder je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:51Nala je vec u proslom mandatu trazio svoje, i neka je. Kome se duzno neka i trazi.
O cemu jos imamo pisati, sta to mi ne znamo?
@simonknows haman zenicki insajderi ne znaju ko je dao 40k pa da im pomognem… sin bivseg fudbalera hmm joker bio je u upravi Slobode.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma 2 mjeseca evo krenu s tom pričom njih par, i kad god sam ih pitao pa hajde recite ko i koliko, šutnja.
Jer jednostavno, ne znaju, a moraju nešto lupiti, da se osjećaju u nečemu bolji, pa bar to bila neka stabilnost ili šta već.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Kažu tuzlaci ne bave se sudijama, a gle čuda za utakmicu protiv Čelika, dali sudijama avans 10 000, a preostalih 10 000 će poslije utakmice...ko o čemu **** o poštenju, MRŠ ****!!!
-
- Kontakt:
Stani mi nemamo, ide blokada, plate kasne a damo sudijama 20 milja jesmo mocniNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:04Kažu tuzlaci ne bave se sudijama, a gle čuda za utakmicu protiv Čelika, dali sudijama avans 10 000, a preostalih 10 000 će poslije utakmice...ko o čemu **** o poštenju, MRŠ ****!!!
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Imate vi, al možda, to je činjenica, preko 80 000 mjesečno dajete na plate igračima, zašto ne bi i sudijama...eh sad da li su igračima redovna primanja, to nzm, a da se za sudije mogu i moraju naći pare to znam...jbg vi ste uigrani sa tim još od vremena Azmira i Ćire!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:07Stani mi nemamo, ide blokada, plate kasne a damo sudijama 20 milja jesmo mocniNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:04Kažu tuzlaci ne bave se sudijama, a gle čuda za utakmicu protiv Čelika, dali sudijama avans 10 000, a preostalih 10 000 će poslije utakmice...ko o čemu **** o poštenju, MRŠ ****!!!![]()
-
- Kontakt:
Aha znaci mozda imamo, mozda dajemo, mozda nemamo, more biti bidne a i ne bidneNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:10Imate vi, al možda, to je činjenica, preko 80 000 mjesečno dajete na plate igračima, zašto ne bi i sudijama...eh sad da li su igračima redovna primanja, to nzm, a da se za sudije mogu i moraju naći pare to znam...jbg vi ste uigrani sa tim još od vremena Azmira i Ćire!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:07Stani mi nemamo, ide blokada, plate kasne a damo sudijama 20 milja jesmo mocniNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:04Kažu tuzlaci ne bave se sudijama, a gle čuda za utakmicu protiv Čelika, dali sudijama avans 10 000, a preostalih 10 000 će poslije utakmice...ko o čemu **** o poštenju, MRŠ ****!!!![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Jaka i moćna slobodica plaća sudije protiv ČELIKA!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:11Aha znaci mozda imamo, mozda dajemo, mozda nemamo, more biti bidne a i ne bidneNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:10Imate vi, al možda, to je činjenica, preko 80 000 mjesečno dajete na plate igračima, zašto ne bi i sudijama...eh sad da li su igračima redovna primanja, to nzm, a da se za sudije mogu i moraju naći pare to znam...jbg vi ste uigrani sa tim još od vremena Azmira i Ćire!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:07
Stani mi nemamo, ide blokada, plate kasne a damo sudijama 20 milja jesmo mocni![]()
![]()
-
- Kontakt:
Aha znaci mozda plaća, mozda ne placa? Dobro moze biti bidne a moze i ne bidneNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:13Jaka i moćna slobodica plaća sudije protiv ČELIKA!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:11Aha znaci mozda imamo, mozda dajemo, mozda nemamo, more biti bidne a i ne bidneNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:10
Imate vi, al možda, to je činjenica, preko 80 000 mjesečno dajete na plate igračima, zašto ne bi i sudijama...eh sad da li su igračima redovna primanja, to nzm, a da se za sudije mogu i moraju naći pare to znam...jbg vi ste uigrani sa tim još od vremena Azmira i Ćire!!!![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Vidiš li zarez u rečenici i samo značenje svega navedenog?Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:14Aha znaci mozda plaća, mozda ne placa? Dobro moze biti bidne a moze i ne bidneNulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:13Jaka i moćna slobodica plaća sudije protiv ČELIKA!!!Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:11
Aha znaci mozda imamo, mozda dajemo, mozda nemamo, more biti bidne a i ne bidne![]()
![]()
Al kako češ vidjeti jer si paGlu, ne kontam ti to
Jaka slobodica plaća sudije protiv ČELIKA!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovdje uvijek sve isto ,iste teme isti ljudi hahah ista prepucavanja ista vredjanja 
od vas ne mogu ostali navijaci pisat drugih klubova..
Mene stvarno zanima samo moj ČELIK a zelim i Celik i Sloboda da izadju na zelenu granu i budu konkurentni za vrh PL..
Htio sam reci za Celik svidja mi se ovo sto radi sa dugovima i nekoj transparentnosti i taj segment opcenito ali mi se naravno ne svidja sportski nikako ,bojim se da mi necemo mozda do PL tek za 2 do 3 sezone.
Sloboda gura to na terenu ali i ja isto mislim sto i Truhlo i Prison pisu i da ne pisu napamet da tu ne stima nikako van terena,licno i ja tim ljudima ne vijerujem i na duze staze ne vidim Slobodu i kad udje u PL da ce bit nekog napretka nego sve isto jer njima to odgovara .
Mislim zalosno je i za Zenicu i Tuzlu sta se desava,mozemo se mi prepucavat (tj vi se prepucavate ,ja sam odusto pisat ovdje jer pretjerujete sa vredjanjima nekad i glupim slikama po 300 puta)koliko hocemo ali uz Zelju,Sarajevo i Velez ,Celik i Sloboda su iza i naravno Borac uz sav respekt prema Zrinjskom koji je daleko sad najbolji klub i bice dugo i nek bude kad rade dobro i dodat Široki..Ali nas sad yebu Posusje,Doboj,Stanisici,Konjic,Tuzla,Gabela i slicni klubovi e to je zalosno.
Do nekad iduceg pisanja

Mene stvarno zanima samo moj ČELIK a zelim i Celik i Sloboda da izadju na zelenu granu i budu konkurentni za vrh PL..
Htio sam reci za Celik svidja mi se ovo sto radi sa dugovima i nekoj transparentnosti i taj segment opcenito ali mi se naravno ne svidja sportski nikako ,bojim se da mi necemo mozda do PL tek za 2 do 3 sezone.
Sloboda gura to na terenu ali i ja isto mislim sto i Truhlo i Prison pisu i da ne pisu napamet da tu ne stima nikako van terena,licno i ja tim ljudima ne vijerujem i na duze staze ne vidim Slobodu i kad udje u PL da ce bit nekog napretka nego sve isto jer njima to odgovara .
Mislim zalosno je i za Zenicu i Tuzlu sta se desava,mozemo se mi prepucavat (tj vi se prepucavate ,ja sam odusto pisat ovdje jer pretjerujete sa vredjanjima nekad i glupim slikama po 300 puta)koliko hocemo ali uz Zelju,Sarajevo i Velez ,Celik i Sloboda su iza i naravno Borac uz sav respekt prema Zrinjskom koji je daleko sad najbolji klub i bice dugo i nek bude kad rade dobro i dodat Široki..Ali nas sad yebu Posusje,Doboj,Stanisici,Konjic,Tuzla,Gabela i slicni klubovi e to je zalosno.
Do nekad iduceg pisanja
-
- Kontakt:
Pa rekao si gore da mozda imamo pa pitam samo. Ne znam sto me vrijeđas djaba, ja tebi zelim puno zdravlja a Celiku da udje u PL iduce sezone.Nulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:18Vidiš li zarez u rečenici i samo značenje svega navedenog?Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:14Aha znaci mozda plaća, mozda ne placa? Dobro moze biti bidne a moze i ne bidne![]()
Sloboda je moja nacija
Celik jedva bod izvuce protiv ekipa puno losijih ekipa nego sto je Sloboda, sad smo saznali da cemo i kupiti sudije, ybg. ovdje se svasta moze saznati, uglavnom od zenicjih insajdera, nama ne treba niko nista govoriti o Slobodi, sve saznamo od zenicana.....ja iskreno neznam nista o finansijama u Slobodi, znaci da utvrdimo, Nala naplacuje dug, uskoro blokiran racun, transe se ne uplacuju poreskoj, igraci nemaju plate....jesam li sta zaboravio napisati...
🔴⚫️
Pošto su dokazali da su prave smrde, ja im ne želim da se vrate u PL slijedeće sezone.Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:22Pa rekao si gore da mozda imamo pa pitam samo. Ne znam sto me vrijeđas djaba, ja tebi zelim puno zdravlja a Celiku da udje u PL iduce sezone.Nulatridva je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:18Vidiš li zarez u rečenici i samo značenje svega navedenog?Sunderland je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:14
Aha znaci mozda plaća, mozda ne placa? Dobro moze biti bidne a moze i ne bidne![]()
Zenićkim smrduljama želim bar još nekoliko godina karanja po federalnim livadama.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Kažeš da smo kupili sudije i ako ih razgulimo ide priča "jesam vam rekao"
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ja iskreno neznam kako Sloboda nakupi ovoliko bodova pored toliko problema u klubu, gradu........valja nam krenuti znaci od kantonalne lige iduce sezone.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.