31.03.2023.
Hadzija je posudio pare bez kamata:
''Ono što je zanimljivo je da je Misimović kojeg dio navijača pogrdno naziva i "sedam posto" Željezničaru dao beskamatni kredit.''
https://****/vijest/zeljo-isplatio ... vic/194679
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
31.03.2023.
Sedam posto je kamata koja se isplatiti mora pa vi pjevajte sta hocete.veljaca16 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:4631.03.2023.
''Ono što je zanimljivo je da je Misimović kojeg dio navijača pogrdno naziva i "sedam posto" Željezničaru dao beskamatni kredit.''
https://****/vijest/zeljo-isplatio-amaru-osimu-130000-km-novac-klubu-posudio-senad-misimovic/194679
Ja koliko sam upoznat da je sudski proces u vezi one pozajmnice od prije 10 godina i dalje u toku,pa mi je malo čudno da su napisali da je sav dug isplaćen.A i vidim niko to i ne spominje.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:44Sedam posto je kamata koja se isplatiti mora pa vi pjevajte sta hocete.veljaca16 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:4631.03.2023.
https://****/vijest/zeljo-isplatio-amaru-osimu-130000-km-novac-klubu-posudio-senad-misimovic/194679
Stvar je gotova, najveca dvojica interesdzija su isplaceni i Zeljini navijaci se vise ne moraju brinuti oko toga. Amarovi i senadovi navijaci ce i dalje gledati samo njih dvojicu i tu nema pomoci. Vama se ne moze ni objasniti niti pomoci, vi ne zelite vidjeti istinu i obje strane imaju svoju istinu, a jedina prava istina je da su obojica puno uradili za Zelju i na kraju se doveli do toga da im 90% navijaca yebe mater na svakom koraku.
Jeste.dubioza144 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:12Da li mu je menadzer predlozio klub za koji navija? Posto si upucen u slucaj.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:18Ne odlučuje samo menadžer gdje će igrač igrati...StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:24
Tebi je okej što je Zuban pojačao direktno gradskog rivala ? Na stranu sve, nije se zetu mogao naći nigdje klub nego daj ga u fks.
Btw, jako bitno saopštenje iz kluba.
Botovi popišani.
Opet.
Dokle je istraga za Santosovog menadzera. Oko onih papira koje su kao krivotvorili ?
Palestinska zajednica u BiH organizovat će protestni skup u nedjelju na platou prekoputa Vijećnice povodom stradanja i sistemskog ubijanja Palestinaca na teritoriji Gaze i Zapadne obale. S obzirom da smo mi kao grupa uvijek podržavali palestinski narod i njihovu borbu, grupa je odlučila organizovano odazvati se protestima u nedjelju.
Manijaci i Željovci, na skup u nedjelju povedite svoje bližnje. Dođite sa svojim porodicama i objasnite im zašto je palestinka stvar i naša stvar.
Grupa će se u nedjelju okupiti u parku pored džamije u blizini Papagajke u 11:30, te ćemo se s tog mjesta zajedno uputiti na protestni skup.
Također, u saradnji sa Pomozi.ba, na sutrašnjoj utakmici bit će postavljene kutije za donaciju za pomoć palestinskom narodu. Kutije će biti postavljene na svim tribinama.
Razlikuju nam se samo boje, mi smo oni što ne daju na svoje!
I da je gospodin Misimovic dao pozajmicu samo zato da se isplati dug prema gospodinu Osimu, jednom od duznika.
Pa valjda stvaraš preduslove da privučeš ulagače. Neće niko ulagati i bolesnog pacijenta, svi žele zdrav kolektiv na čvrstim nogama i bez dugovanja. Trenutno smo na dobrom putu ozdravljenja. Istina, rezultat trpi, ali svjesni smo bili da će biti odricanja.Sportsfans1921 je napisao/la: ↑20 okt 2023, 12:26Sve ovo ima smisla,vraćanje dugova,pozajmica i svega toga,ali i šta opet nakon toga kada se sve vrati i isplati,hoće li se opet živjeti od izlaska kluba u Evropu,to jest nastaviti preživljavati...
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, husrefbeg, imekorisnicko, Levin, strucnjak9 i 90 gostiju.