MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:46
plavi033 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:39
MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21
Steta sto u Krupi nismo kupili tekmu
Kad smo mogli ranije, mogli smo i tad.
Jel tako plavi?
Ne bih ti znao odgovoriti na to pitanje.
S jedne strane sam cijenio Misketa sto nije htio ici putanjom kojom svi idu, s druge strane sad kad vidim gdje su ovi sto su isli tom putanjom (Zrinjski napr), a da smo mi zavrsili tu utakmicu bi i dalje Miske bio predsjednik, mi bi vjerovatno igrali grupe, digli bi mu spomenik ispred stadiona...
Tako iz dvije perspektive, najviše mi bude krivo sto smo imali takve levate od igrača koji nisu mogli bod na Koševu uzeti, a i bez tog boda smo opet trebali biti prvaci...
Helem Amar je znao kako neke stvari funkciosu u ovoj ligi, tj kako sve funkcionise.
Mislis da bi on stvari prepustio slucaju protiv Krupe?
Hocete da platimo samo cijenu svih ulaznica i to ce znaciti da cemo titulu osvojiti bez da strepimo, dogovoreno.
Ne znaci to da je kupovao svaku utakmicu i zavrsavao sudije na 5 terena kao sto radi Borac, ili onako ofirno sto je Sarajevo radilo, ili Zrinjski sa tim penalom... ponavljam Amarovu - "nekad si morao platiti sudije da ti sude pošteno".
To je jedino za sta Misketa krivim, kupi je mater joj **** i tekmu.
Jbga necemo mi hoce Zrinja. Golema greska gora nego sprej za ciscenje stolica.
Priznaj malo si izletio s onim postom ali desava se.
Nisam za tog Amara (poslije ovih desavanja) ali od njegovog vremena nema ni titule pa gledaj kako god zelis.
Zaletio sa tom pricom oko 'namjestanja'? Pa mozda se jesam zaletio samo iz perspektive da se raja upali odmah kad se to spomene i odmah misle da nas stavljam u isti koš sa Borcem i sjete se pitarske priče da je Amar kupovao titule, a tom pričom ispade da nismo nista posteno odradili...
Zna se da je najveći klub u Svijetu čitavom neke utakmice namjestao, a eto mi jedini pošteni u ligi.. ma daj.
Normalno da sam lud što ja to otvoreno govorim, to je vjerovatno najbolji dokaz da nisam pitar, ja nikad ni jednog pitara nisam ni vidio ni čuo da kaze e jes vala te kad smo Husicu placali pripreme, te kad je Celo Bajramovic zavrsavao tekmu protiv Sirokog te... oni sute i prave se da su bezgrijesni, ja ne volim to. Ne samo da su oni bezgrijesni nego su haman gori od Borca, Borac jos nije titulu zavrsio ko oni.
Sve u svemu, to je sad sve nebitno, sta bih dao sutra da smo opet u situaciji da mozemo 'zavrsiti utakmicu u Krupi' za titulu , ma zavrsi je po cijenu dzehennema