Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
o sudijskim greskama neki drugi put, preko glave je nama sudija i italijanske pravde kako na terenu tako i van terena, 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@ juvesissoko...ma i to sto kazes
Sto se tice tekme, sta reci vise
I kad smo bili sa 11 igraca, nismo zasluzili vodstvo sto se tice igre. Vece sam negdje rekao, Alex i Matri su nas doveli do toga, zahvaljujuci njiihovim carolijama.
Odbrana daleko ispod niova, suplja do bola, a nisu dobijali bog zna sta ni pomoci od Aqua i Claudija. A, opet ova dvojica nevjerovatno kako su lose odigrali, posebno Marchisio totalno nevidljiv. Pepe i Martinez na krlima, pa Cesena raspolaze sa boljim igracima
Onda nas dragi Iaq...on je u nekoliko minuta koje je proveo na terenu, toliko sranja napravio i na kraju nas je kostao gola..kako je samo dobar
DP, Matri i Gigi danas mogu dobiti prolaznu ocjenu, ovo ostalo nula.
Nezz, ne mozes biti pametan nikako. Ocito da ne funkcionise ova formacija sa kriv0ustim majmunom. Gore ne moze biti. Zato sam ja za da se on odma nogira. Necemo nista izgubiti sa novim trenerom, cak sta vise bolje bi bilo da se dovede novi trener, da bi se bar malo navikao i spremio za novu sezonu.
Ako se jos ganja to 4.mjesto( misija nemoguce), ja mislim da je sada posljednja sansa za novog trenera, jer ovo sa DN nicemu ne vodi. A, ako je Uprava vec odustala od 4.mjesta, onda se nema sta tu traziti, i ne vidim razlog zasto bi Krivousti ostao do kraja.
I, da....Marotta i DN, puno vam hvala sto nam ste nas totalno dotukli
FORZA GRADE JUVE!!!!
Sto se tice tekme, sta reci vise
I kad smo bili sa 11 igraca, nismo zasluzili vodstvo sto se tice igre. Vece sam negdje rekao, Alex i Matri su nas doveli do toga, zahvaljujuci njiihovim carolijama.
Odbrana daleko ispod niova, suplja do bola, a nisu dobijali bog zna sta ni pomoci od Aqua i Claudija. A, opet ova dvojica nevjerovatno kako su lose odigrali, posebno Marchisio totalno nevidljiv. Pepe i Martinez na krlima, pa Cesena raspolaze sa boljim igracima
Onda nas dragi Iaq...on je u nekoliko minuta koje je proveo na terenu, toliko sranja napravio i na kraju nas je kostao gola..kako je samo dobar
DP, Matri i Gigi danas mogu dobiti prolaznu ocjenu, ovo ostalo nula.
Nezz, ne mozes biti pametan nikako. Ocito da ne funkcionise ova formacija sa kriv0ustim majmunom. Gore ne moze biti. Zato sam ja za da se on odma nogira. Necemo nista izgubiti sa novim trenerom, cak sta vise bolje bi bilo da se dovede novi trener, da bi se bar malo navikao i spremio za novu sezonu.
Ako se jos ganja to 4.mjesto( misija nemoguce), ja mislim da je sada posljednja sansa za novog trenera, jer ovo sa DN nicemu ne vodi. A, ako je Uprava vec odustala od 4.mjesta, onda se nema sta tu traziti, i ne vidim razlog zasto bi Krivousti ostao do kraja.
I, da....Marotta i DN, puno vam hvala sto nam ste nas totalno dotukli
FORZA GRADE JUVE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nasi igraci su svi Motta... Svim igracima i pojedinim navijacima Juventusa treba najbolji psihijatar, hodza ili neko trece, igracima da im ispere mozak, digne moral a navijacima da im ukloni "veliko misljenje o lopovu Moggiu"... Sta sve prozivljavam zbog njegovih malverzacija, **** jedno. Popeo mi se na vrh glave sa ovim izjavama, pametarenje... Sto mu neko ne kaze da je on i kriv sto smo sad gdje jesmo. On bi se sad i vratio, daleko ti dom od Juventusa bio... Bio je Juventus velik i najveci klub Italije i prije njega a bit ce i poslije njega, samo steta koja nam je nanesena je trajna, okaljani obraz i vjecno prozivanje. Forza Juventus.
A ti drug povedi onog Krasica na godisnji odmor nek se odmori, hahahaMaGiCa je napisao/la:Ne mogu da verujem kakvi ste vi ljudi.![]()
Znaci, kaze vam se da je po pravilima Buffon trebao da dobije crveni. Nije ga dobio. End of story. Konstatacija. Od toga pravite neki show ovde, kako "vas svi mrze i sl".![]()
U svoje ime govorim: zao mi je sto je Juve tu gde je. Nadam se da ce biti bolje uskoro. To ce biti dobro za celokupan talijanski fudbal.
A sto da ga ja vodim? Povedi ga ti, igra za klub za koji ti navijas, a ne za onaj za koji ja navijam.juveboy je napisao/la:A ti drug povedi onog Krasica na godisnji odmor nek se odmori, hahahaMaGiCa je napisao/la:Ne mogu da verujem kakvi ste vi ljudi.![]()
Znaci, kaze vam se da je po pravilima Buffon trebao da dobije crveni. Nije ga dobio. End of story. Konstatacija. Od toga pravite neki show ovde, kako "vas svi mrze i sl".![]()
U svoje ime govorim: zao mi je sto je Juve tu gde je. Nadam se da ce biti bolje uskoro. To ce biti dobro za celokupan talijanski fudbal.On je procitan ko bukvar, desetak izgubljenih lopti i desetak padova od kojih je sudjen kao prekrsaj jedan ili dva, on meni ne bi poigrao neJma sanse ! Pa je li to do umora igraca ili do neceg drugog . . .
Kad Krasic bude imao dobre saradnike, mozda i proigra bolje.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a jel ovo normalno da se desi jednom profesionalcu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
SIVONJIC vol.2tony-mortale je napisao/la:a jel ovo normalno da se desi jednom profesionalcu![]()
[youtube][/youtube]
Matri je igračina samo takva. Sanjao sam ga u dresu Milana od ove zime... Šteta što je izabrao pogrešan korak.
Prava je šteta što niste slavili u Ceseni, a imali ste priliku. Sramotno je vidjeti Juventus u ovakvom položaju. Želim vam puno sreće do kraja sezone, da se domognete Lige prvaka. Juve je Juve...
Prava je šteta što niste slavili u Ceseni, a imali ste priliku. Sramotno je vidjeti Juventus u ovakvom položaju. Želim vam puno sreće do kraja sezone, da se domognete Lige prvaka. Juve je Juve...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kao i obicno Matri na jednom velikom nivou ,medutim steta je i pravo zabrinjavajuce ...sta se desava sa ostatkom ekipe .... njima ne treba psihijatar njima treba Hodža kao sto ovaj jedan jaro kaze,a evo ode i Motta u mesare
pridruzuje se novokomponovanom cordobi,nazalost ,ali mi je pravo zao sto su mogli da dodu do jos jedne pobjede ,ali nekako su to prokockali 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
od polovnog trenera i "vrece" polovnjaka ne mozes ocekivat da s igracem manje ne prime makar dva gola,cisto da ispostuju sebe i svoj istinski kvalitet, sinoc kontam, pa onaj Pepe je igrao za repku na svijetskom, izgleda i Lippi je malo povecao dioptriju, ne vidi dobro, kako je ono ograniceno stvorenje, lik uopste nije fudbaler,nego atleticar koji zna da vodi i centrira loptu 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Imam neki osjecaj da je ovo foto(video )shopiranotony-mortale je napisao/la:a jel ovo normalno da se desi jednom profesionalcu![]()
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
nemoj da pravite toliku frku oko ovog promasaja vjerujte moze i gore da neko promasi----vilja je specializirao promasaje iz takvih situacija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Ipak je villa GORIeurofighter typhoon je napisao/la:nemoj da pravite toliku frku oko ovog promasaja vjerujte moze i gore da neko promasi----vilja je specializirao promasaje iz takvih situacija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]![]()
IO SONO INTERISTA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Naša nova dom će uskoro biti spreman za useljenje
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Lijepa gradavinaBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
- JuveSissoko
- Kontakt:
hm
Juventus je javno napao Tuttosport zbog neprofesionaliznma, pogotovo oko trenera, tj.iznosenje 8 imena novih kandidata za trenera u nekoliko dana,objasnjavajuci to losim uticajem medija na klub, hihi da i ovom vidim, mora da je Del Neri naredio ovakvu izjavu,zvanicno na Juventus.com, tako citam,nisam isao na stranicu, jadna je ova uprava kad im smetaju jedne novine za koje znaju svi da su nepouzdane, jad jad jad
Daj tjerajte onog krivoustog budalasa.
Juventus kao klub i velicina to nije zasluzila.
Juventus kao klub i velicina to nije zasluzila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
Kad spominjete Del Nerija...u dosadasnjih 29 kola serie A,Del neri je statisticki ,drugi najgori trener u historiji Juventusa...naravno,misli se na prvu sezonu koju je proveo u klubu...a za njega vjerovatno i jedinu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jel to gore Deschampsu ststistika iz Serie B ?
on bi vam bio najbolje rjesenje, ali cini mi se da je i otisao zbog politike kluba, tako da je povratak tesko moguc
on bi vam bio najbolje rjesenje, ali cini mi se da je i otisao zbog politike kluba, tako da je povratak tesko moguc
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.