FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 13 mar 2011, 11:37

DAVID VILLA je napisao/la::roll: gledam sa prosle stranice komentar na moj post @asylum "Cuj bice nesto od njega
Pa nije mu 15-16 godina :lol: ",ali je dobar za Barcu B i moze napredovati bez obzira koliko ima godina... ;) P.S. ako ne znas sta sam htio da kazem,molim te zaobidji moj post ;)

I da se vratimo na temu, :mrgreen: ;) ;) veceras ce biti odlicna utakmica,Sevilla nije ekipa za odbacit al Barca je Barca,i ako veceras ne budemo olako propustali sanse bice sve OK... :D Sretno momci... :mrgreen:
jbg to je nam je ove sezone najveci problem
.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 mar 2011, 13:48

Barcelona nudi 46 milijuna eura za Balea?

Španjolski prvak Barcelona mogao bi tijekom ljetnog prijelaznog roka ponuditi oko 46 milijuna eura za brzonogog ljevokrilnog nogometaša Tottenhama Garetha Balea, piše u nedjelju The People...

Engleski tabloid navodi da su Barcelonini skauti trenera Pepa Guardiolu izvijestili da se radi o kompletnom nogometašu i da bi u njegovoj momčadi mogao imati ulogu sličnu onoj kakvu na desnoj strani ima Dani Alves.

Spominje se da bi u transfer mogao biti uključen i Bojan Krkić kojeg bi Barcelona poslala na White Hart Lane kao dio odštete za 21-godišnjeg Velšanina. Menadžer Spursa Harry Redknapp navodno strahuje da je jedini način za zadržavanje Balea plasman u Ligu prvaka i sljedeće sezone, za što će njegova momčad morati osvojiti jedno od prva četiri mjesta u Premierligi.

Trenutno je, pak, na petom mjestu, a za četvrtoplasiranim Chelseajem zaostaje tri boda. Oba kluba pritom imaju utakmicu manje u odnosu na trećeplasirani Manchester City.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 13 mar 2011, 14:20

Nadam se da ce Messi veceras imati svoju noc...Siguran sam da se momci nece opustiti i da cemo veceras slaviti pobjedu jer koliko god da Sevilla ima jak tim nekako kad god smo s njima igrali uvijek smo im davali puno golova,jednostavno nam leze...Mislim da bi cijelo drugo poluvrijeme trebao da igra Ibi jer zaista smatram da momak na ovakav nacin nece moci nikad da pokaze svu svoju velicinu ukoliko mu Pep ne bude davao vise od 10 minuta,s druge strane nadam se da ce Pedro ponovo uci u formu sto se tice golova,a da ce nas Villa veceras obradovati s jednim pogotkom jer i njemu lezi ova ekipa...Mislim da ce Xavi i Iniesta veceras sve dati od sebe kao i uvijek,a nadam se da ce Pep staviti Mascherana od pocetka jer je lik dokazao da je predobar i zasluzuje vise minuta....Bez obzira kako Real igrao do kraja ukoliko ove cetiri naredne teske utakmice prebrodimo s uspjehom necemo zavisiti od rezultata na Bernabeu tako da nam clasico nece uopste biti vazan(mada nama navijacima hoce da ponizimo madridjane hahaha :lol: )...
Kao sto je vec prethodno receno samo se nadam da se bezbrojne prilike nece masiti veceras,jer nam ta neefikasnost pred golom u zavrsnici polako pocinje predstavljati problem,ali siguran sam da ce se momci u tome popraviti jer ipak je to BARCA...
Sto se tice transfera oko Cesca ubijedjen sam da je to bespotrebno bacanje para,jer na njegovoj poziciji imamo dosta igraca,i ubijedjen sam da ce Xaviju Thiago biti fantasticna zamjena za koju godinu a do tada sam siguran da Xavi moze jos izdrzati,a u koliko dodje Cesc prilika da Thiago ima vise minuta u timu ce biti umanjena,a po mom misljenju Thiago ima potencijal da u buducnosti bude milion puta bolji igrac od Cesca i kompletniji igrac....
Siguran sam da se 50% navijaca Barcelone slaze sa mnom,a to pokazuje i cinjenina da su na prosloj utakmici Cesca izvizdali sa tribina....Neka on ostane kod svog dragog Wengera jer je prestao biti nase dijete onog dana kada je potpisao ugovor sa Arsenalom,a na dvije stolice se ne moze nikako....
Sto se tice pojacanja za narednu sezonu mislim da bi nam Nilmar ili Pato savrseno odgovarali,ali smatram da nam je prioritetnije uzeti nekog dobrog stopera kao rezervu Puyolu(bez obzira koliko Abidal super obavlja taj posao ipak bi mi bili sigurniji sa jos jednim stoperom jer sezona je duga)
Mislim da bi mogli dobre pare dobiti za posudbe ili da se oprostimo od Maxwella sljedece sezone jer realno gledajuci on nije klasa za nas bez obzira sto je solidan igrac,sve u svemu drzimo fige veceras nasima jer ce im to trebati... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 mar 2011, 18:50

Slazem se sa kolegom "Villom" Cesc nam uopste nije potreban i mislim da ga cak i vise od 50% navijaca ne zeli u Barci, bas prije neki dan je bila anketa na jednom spanjolskom listu koliko bi novca trebalo dati za Cesca, vecina ih je odgovorila ne vise od 20 miliona, to dovoljno govori. Mali Thiago ima sve predispozicije da bude i bolji od njega, i sto je najvaznije nije se prodao za saku novca i pisljivi profesionalni ugovor kao Cesc a imao je ponude od Arsenala,Seville itd.

Ono sto nam pod hitno treba jeste jedan stoper, ja sam za Vertonghena iz Ajaxa, jako polivalentan nogometas moze igrati na skoro svim pozicijama u odbrani. I jos jedan napadac, vec od ranije je poznato da je velika Pepova zelja Rossi iz Villareala, i ja mislim da bi nam dobro dosao.
Sto se tice Balea, zajebite to. Ne vjerujem da bi se uklopio u nas sistem igre. U Totenhamu igra na poziciji lijevog veznjaka u sistemu 4-4-2, naravno kod nas nema sanse da igra tako nesto, jer ako uzmemo da Alves igra vise prema naprijed nema sanse da imamo i tako ofenzivnog lijevog beka. Na toj poziciji bi bilo dobro dovesti Sisokha iz Lyona, momak je odlican, a igraci koji su dosli iz Francuske su se zadnjih godina odlicno pokazali u Barci.
Don't hate what you don't understand.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 13 mar 2011, 18:55

xaviesta je napisao/la:Slazem se sa kolegom "Villom" Cesc nam uopste nije potreban i mislim da ga cak i vise od 50% navijaca ne zeli u Barci, bas prije neki dan je bila anketa na jednom spanjolskom listu koliko bi novca trebalo dati za Cesca, vecina ih je odgovorila ne vise od 20 miliona, to dovoljno govori. Mali Thiago ima sve predispozicije da bude i bolji od njega, i sto je najvaznije nije se prodao za saku novca i pisljivi profesionalni ugovor kao Cesc a imao je ponude od Arsenala,Seville itd.

Ono sto nam pod hitno treba jeste jedan stoper, ja sam za Vertonghena iz Ajaxa, jako polivalentan nogometas moze igrati na skoro svim pozicijama u odbrani. I jos jedan napadac, vec od ranije je poznato da je velika Pepova zelja Rossi iz Villareala, i ja mislim da bi nam dobro dosao.
Sto se tice Balea, zajebite to. Ne vjerujem da bi se uklopio u nas sistem igre. U Totenhamu igra na poziciji lijevog veznjaka u sistemu 4-4-2, naravno kod nas nema sanse da igra tako nesto, jer ako uzmemo da Alves igra vise prema naprijed nema sanse da imamo i tako ofenzivnog lijevog beka. Na toj poziciji bi bilo dobro dovesti Sisokha iz Lyona, momak je odlican, a igraci koji su dosli iz Francuske su se zadnjih godina odlicno pokazali u Barci.
slazem se,mislim da bi nam Rossi Nilmar ili Pato dobro dosli,sto se tice stopera zaista nam treba jos jedan... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 13 mar 2011, 18:57

Ma pustite fabragasa i ti pojacanja bolje da se okrenemo vecerasnjoj utakmici
Ja ocekujem ovaj sastav
slika
Mislim da Mascherano je zasluzio da bude medju prvi 11.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 mar 2011, 19:01

DAVID VILLA je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Slazem se sa kolegom "Villom" Cesc nam uopste nije potreban i mislim da ga cak i vise od 50% navijaca ne zeli u Barci, bas prije neki dan je bila anketa na jednom spanjolskom listu koliko bi novca trebalo dati za Cesca, vecina ih je odgovorila ne vise od 20 miliona, to dovoljno govori. Mali Thiago ima sve predispozicije da bude i bolji od njega, i sto je najvaznije nije se prodao za saku novca i pisljivi profesionalni ugovor kao Cesc a imao je ponude od Arsenala,Seville itd.

slazem se,mislim da bi nam Rossi Nilmar ili Pato dobro dosli,sto se tice stopera zaista nam treba jos jedan... :D
Nebi bilo lose dovesti Nilmara, momak je talentovan u pm. Ali da mu se da prilika odmah a ne da se seljaka po posudbama ko Keirrison.

btw. Kad smo kod posudjenih igraca, veceras Cacares ima priliku da se dokaze, nek napravi penal na pocetku :D Salim se, ozbiljno bi trebalo vratiti momka u Barcu, bar je od Milita bolji 489357 puta :D

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 13 mar 2011, 19:03

xaviesta je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:

Nebi bilo lose dovesti Nilmara, momak je talentovan u pm. Ali da mu se da prilika odmah a ne da se seljaka po posudbama ko Keirrison.

btw. Kad smo kod posudjenih igraca, veceras Cacares ima priliku da se dokaze, nek napravi penal na pocetku :D Salim se, ozbiljno bi trebalo vratiti momka u Barcu, bar je od Milita bolji 489357 puta :D
Ma nebi ja tog debila
:evil:
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 mar 2011, 19:03

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma pustite fabragasa i ti pojacanja bolje da se okrenemo vecerasnjoj utakmici
Ja ocekujem ovaj sastav
slika
Mislim da Mascherano je zasluzio da bude medju prvi 11.
I meni mi bilo drago da Pep izveda ovaj, tj. najjaci sastav. Mozda samo Buss umjesto Jeffecita, ali obojca su odlicni tako da mi je svejdno ;)

Semir002
Kontakt:

Post Postao/la Semir002 » 13 mar 2011, 19:38

ako bude taj sastav..moze se ocekivat jedno 3-4 gola

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 13 mar 2011, 19:43

Daj Boze da Pep nista ne eksperimentise jer ako to bude uradio kao sto nekad zna nece bit dobro...Bitno nam je da ovu utakmicu dobijemo i zbog samih igraca i njihovog samopouzdanja a Boga mi i zbog bodova jer ima jos puno da se igra... :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 mar 2011, 19:45

DAVID VILLA je napisao/la:Daj Boze da Pep nista ne eksperimentise jer ako to bude uradio kao sto nekad zna nece bit dobro...Bitno nam je da ovu utakmicu dobijemo i zbog samih igraca i njihovog samopouzdanja a Boga mi i zbog bodova jer ima jos puno da se igra... :D :D
nevjerujem da ce ista pep veceras da eksperimentise,znamo da je real sinoc pobijedio i dosao na -4,tako da je veceras pobijeda protiv jake seville imperativ,za to mislim da ce pep krenuti sa najjacim sastavom ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 13 mar 2011, 20:16

Valdes - Alves Pique Abidal Adriano - Xavi Busqets Iniesta - Pedro Messi Villa
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 13 mar 2011, 20:54

Moze li link tekme, ako niko nema da ja potrazim ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 mar 2011, 20:55

najjaca postava veceras, akobogda za nova tri boda

citam gore ove spekulacije da cemo ponuditi 45 miliona za Bale-a, iako nisam za to da se neki igrac placa toliko, opet bolje bi bilo tolike pare dati za njega nego za Fabregasa, em nam je ta pozicija lijevog beka kriticna, em je on trenutno vjerovatno najbolji igrrac na svijetu na toj poziciji, pogotovo za nas sistem igre, em ima tek 21 godinu, mislim da je daleko bolje dovesti njega nego cesca.

jeste to velika cigra, ali ako bi recim ooni htjeli uzeti Bojana, to odmah pada na podnosljivih 30 milionceka, pod timuslovimamislim da bi bio sjajan posao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 mar 2011, 20:57

Bale bi zalutao u Barselonu, totalno se ne uklapa u taj stil a i tehnika mu je ocajna, ako pod tehnikom ne podrazumjeva se stopanje i trcanje za nabijenom loptom, on je za 442 formacije :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 mar 2011, 21:01

Imal ko link dobar ...
BvB Echte Liebe !!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 13 mar 2011, 21:02

JuveSissoko je napisao/la:Bale bi zalutao u Barselonu, totalno se ne uklapa u taj stil a i tehnika mu je ocajna, ako pod tehnikom ne podrazumjeva se stopanje i trcanje za nabijenom loptom, on je za 442 formacije :mrgreen:
Dovoljno da igra kao protiv Intera u Milanu. ;) Možda u obrani nije toliko dobar kao u napadu, al' kao da je to bitno u Barceloni, ionako FCB igra viktorije :D

Ja imam svoje sumnje oko mogućeg dolaska Balea na Camp Nou, em je skup, em ga Spursi neće pustiti, i njemu se ne žuri, jer ima tek 21 godinu.

Link za tekmu:
http://www.rojadirecta.es/goto/209.44.1 ... l=fdSQBLyx
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 mar 2011, 21:02

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 13 mar 2011, 21:02

Dushi_Rob je napisao/la:Moze li link tekme, ako niko nema da ja potrazim ?
http://domacifilmovi.us/ch5.php
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.