Sa obzirom da bi opet mogla padati jaka kisa kao protiv Goska, bit ce da je teren bio tezak i los, tako da nismo mogli igrati nasu poznatu pas igru.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:40U subotu derbi protiv Zvijezde...
Jesul spremni izgovori?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ferroviario
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Boga mi, druže, mogo bi ti u stručni štab.ferroviario je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:10Sa obzirom da bi opet mogla padati jaka kisa kao protiv Goska, bit ce da je teren bio tezak i los, tako da nismo mogli igrati nasu poznatu pas igru.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:40U subotu derbi protiv Zvijezde...
Jesul spremni izgovori?

- ferroviario
- Kontakt:
Samo demagogija. Al bez zajebancije mene strah utakmice. Moramo pobjediti kako znamo i umijemo. Na sta smo spali jbt place mi se kad pomislim.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:20Boga mi, druže, mogo bi ti u stručni štab.ferroviario je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:10Sa obzirom da bi opet mogla padati jaka kisa kao protiv Goska, bit ce da je teren bio tezak i los, tako da nismo mogli igrati nasu poznatu pas igru.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:40U subotu derbi protiv Zvijezde...
Jesul spremni izgovori?
![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Kad se pisalo zasto je Zuban sredio Hasica Sarajevu i pise se svaka cast ako jeste sredio igraca koji na klupi sjedi u 2 turskoj, a covjek rjesava skoro svaku utakmicu Sarajeva al zato je nama pojacanje Cosic Turanjanin Alison 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
A ti mislis da bi Hasić došao kod nas igrati za 3000KM? Ne kontam tvoj post nimalo. Pojacanja su nam ta navedena trojica jer nemamo para za bolje igracedubioza144 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:40Kad se pisalo zasto je Zuban sredio Hasica Sarajevu i pise se svaka cast ako jeste sredio igraca koji na klupi sjedi u 2 turskoj, a covjek rjesava skoro svaku utakmicu Sarajeva al zato je nama pojacanje Cosic Turanjanin Alison![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Nemoj te tako, doveo nam je legenda i Sevkiju.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Hasić ima mjesečno petocifrenu platu.
Tako da, te fazone iz skladišta prosipajte negdje drugdje.
Sportski pozdrav.
Tako da, te fazone iz skladišta prosipajte negdje drugdje.
Sportski pozdrav.
- dubioza144
- Kontakt:
Da placa mu sarajevo cijelu platu sto je imao u Besiktasu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Plaća dio.
Što je u konačnici za nas previše.
U svoj toj priči n8ke bitan Hasić, nego da se pljucne na Zubana.
Zna se iz koje kuhinje to dolazi.
Vozdrica.
Vozdrica.
-
- Kontakt:
Iz koje to kuhinje dolazi, osim sto se racionalno stavi na papir i vidis da apsolutno nije niti jednog kvalitetnog igraca nam doveo. Sta vise, ponasa se kao svaki drugi sportski agent. Ali, legenda zbog famoznog gola.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:13Plaća dio.
Vozdrica.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tebi je okej što je Zuban pojačao direktno gradskog rivala ? Na stranu sve, nije se zetu mogao naći nigdje klub nego daj ga u fks.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:13Plaća dio.
Vozdrica.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Ko je zasluzan bio za dovodjenje Cosica?
-
- Kontakt:
Ako cemo objektivno sagledati Cosic je prosjecan igrac BiHPL. Nije los, a nije ni iznad tog nivoa. Igrao za Velez, kad je Velez kao kolektiv imao pozitivnu pricu, i to se reflektiralo i na igrace koji su pokazivali i vise nego njihov individualni kvalitet. Jednostavno se ponasa kao svaki drugi sportski agent.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj negative na temi k'o da smo zadnji na tabeli 

Pa eto kad bi na na ove upitnike iz mog posta stavili Rustemovića i Selimovića, ovo je i više nego kvalitetnih prvih 11 da se pobjedi Zvijezda 09 na Grbavici koja ima također 0 bodova u gostima kao i mi. Samo sami sebe možemo zajebati iz nekog razloga na ovoj tekmi.jointunija je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:23Ja mislim da je Selimović doveden da igra,isto kao i Boljević.E sad je pitanje,u kojem su stanju oba igrača.braco je napisao/la: ↑17 okt 2023, 14:49Registracijom Boljevića i Selimovića se postavlja pitanje kako će izgledati postava zbog U-21 pravila.
Boljević na krilu znači da nema mjesta za Gasala i Drlju na toj poziciji, što znači da će igrati Drina. Ako igra Drina, da li će igrati u tandemu sa Cocalićem ili Selimovićem? Ili varijanta da Drina igra u tandemu sa Cocalićem, a Selimović na zadnjeg veznog, ali me strah da ne bude Čeliković broj 2 na toj poziciji.
Dakle protiv Zvijezde mi je dilema ko je drugi štoper uz Drinu i ko će biti taj drugi defanzivni/centralni vezni. Galić je suspendovan ako se ne varam.
------------------------Krpić---------------------------
---Boljević-----------Štilić---------------Amoah----
----------------------?----Mekić-----------------------
--Jašarević--------?------Drina----------Ovčina----
-----------------------Muftić---------------------------
Selimović je tu skoro mjesec,pa nije nerealno da počne,tako da bi Drljo bio taj bonus igrač.Mekić,Rustemović i Štilić u vezi.Za bekove nisam siguran jer je i B.Šehić u opciji.Ne bi me iznenadilo da Ćosić krene desno a Ovčina lijevo,s tim da najavljuju padavine u subotu pa se tu može svašta promijeniti.
Ukoliko pobjedimo na ovoj tekmi, samo je Borac osvojio više bodova od nas na domaćem terenu i to bi nas za bod vodili u tom segmentu.

Na temu Hasica, Sarajevo je najbolji primjer koliko su pare bitne, nista ljubav, a s druge strane opet Borac je primjer koliko je samo jedna stvar ipak bitnija u nasoj ligi od tog ulaganja, mada je i ta stvar povezana sa parama.
Sve u svemu, mislim da smo doveli najbolje sto smo mogli sa nasim budzetom, mislim uvijek moze i bolje ali i ekipe koje imaju najbolje sportske direktore sa fakticki beskonacnim budzetom opet imaju godine gdje fule sve sto dovedu...mogao bi sad dat koliko hoces primjera.
Sve u svemu, mislim da smo doveli najbolje sto smo mogli sa nasim budzetom, mislim uvijek moze i bolje ali i ekipe koje imaju najbolje sportske direktore sa fakticki beskonacnim budzetom opet imaju godine gdje fule sve sto dovedu...mogao bi sad dat koliko hoces primjera.
- MocMahale444
Steta sto u Krupi nismo kupili tekmu
Kad smo mogli ranije, mogli smo i tad.
Jel tako plavi?

Jel tako plavi?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Da,to sve stoji,ali momak nije odigrao ni jednu utakmicu od kad je došao na svojoj pravoj poziciji,vidi se da nije kalibar igrača koji može pokriti sredinu terena,i tu mi Bašić nije nikako jasan,stavi ga na desnu stranu da viidimo šta može.Hansestadt je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:35Ako cemo objektivno sagledati Cosic je prosjecan igrac BiHPL. Nije los, a nije ni iznad tog nivoa. Igrao za Velez, kad je Velez kao kolektiv imao pozitivnu pricu, i to se reflektiralo i na igrace koji su pokazivali i vise nego njihov individualni kvalitet. Jednostavno se ponasa kao svaki drugi sportski agent.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Moram te ispraviti jer je ipak riječ o forumskoj legendi plavom. On nije rekao da smo kupovali utakmice, nego ih namještali, iako ja ne znam koja je razlika između jednog i drugog, rado bih da nam gosp. plavi objasni ti istu razliku.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21Steta sto u Krupi nismo kupili tekmu![]()
Jel tako plavi?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ne bih ti znao odgovoriti na to pitanje.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21Steta sto u Krupi nismo kupili tekmu![]()
Jel tako plavi?
S jedne strane sam cijenio Misketa sto nije htio ici putanjom kojom svi idu, s druge strane sad kad vidim gdje su ovi sto su isli tom putanjom (Zrinjski napr), a da smo mi zavrsili tu utakmicu bi i dalje Miske bio predsjednik, mi bi vjerovatno igrali grupe, digli bi mu spomenik ispred stadiona...
Tako iz dvije perspektive, najviše mi bude krivo sto smo imali takve levate od igrača koji nisu mogli bod na Koševu uzeti, a i bez tog boda smo opet trebali biti prvaci...
Helem Amar je znao kako neke stvari funkciosu u ovoj ligi, tj kako sve funkcionise.
Mislis da bi on stvari prepustio slucaju protiv Krupe?
Hocete da platimo samo cijenu svih ulaznica i to ce znaciti da cemo titulu osvojiti bez da strepimo, dogovoreno.
Ne znaci to da je kupovao svaku utakmicu i zavrsavao sudije na 5 terena kao sto radi Borac, ili onako ofirno sto je Sarajevo radilo, ili Zrinjski sa tim penalom... ponavljam Amarovu - "nekad si morao platiti sudije da ti sude pošteno".