100% bratetabba77 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:12Ja ne kontam kako imate obraza psovati igračima? Primili smo gol iz ofsajda, da je regularno suđenje sad bi proslavljali pobjedu i 3 boda. Ako mislite da je lahko i igračima u ovakvom ambijentu igrati, vidi se da niste ni na rekreaciji bili. Rožman odlično postavio igru, momci odradili maksimalno korektno utakmicu, koliko je onaj debil od sudije dozvolio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nema potrebe igračima psovati nakon ovakve krađe, ruku na srce Renan je mogao asistirati za 0:2 ali šta je tu je. Hasić ako ovako nastavi, dogovorit sa Bešiktašem otkup
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Svaka cast momcima, **** ga protiv ovih cetalja nije moglo drugacije. Da nije bio go, bio bi penal itd….
Sudijama zelim najteze bolesti i dug zivot odmah od 21:30 pa da zivi truhnu i raspadaju se .
Glavu gore momci, za mene je kao da ste i pobjedili.
Sudijama zelim najteze bolesti i dug zivot odmah od 21:30 pa da zivi truhnu i raspadaju se .
Glavu gore momci, za mene je kao da ste i pobjedili.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nikada ali NIKADA više ne recite da ako smo pravi me mogu sudije ništa.
Oni sve mogu. Baš sve. Evo večeras offside ko Begova al priznade go
Čuj Bojac 12 prekršaja a mi 32. Baš me strah bilo onih seljačkih krvničkih nad Hasićem i Julardžijom
Oni sve mogu. Baš sve. Evo večeras offside ko Begova al priznade go
Čuj Bojac 12 prekršaja a mi 32. Baš me strah bilo onih seljačkih krvničkih nad Hasićem i Julardžijom
Je*at ćemo im 3 koljena u oba pravca na Koševu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kako sutra na posao otić i kako zaspat hladne glave večeras
Ova pobjeda bi nam dala samo takav vjetar u leđa, da nas više niko zaustavit ne bi mogao. Moj Izete za šta si nas branio samo da znaš, da ti ne svira offside od 5 metara lik iz Bužima koji se preziva Nanić. Balijo usrana prodana, fuj.
Ova pobjeda bi nam dala samo takav vjetar u leđa, da nas više niko zaustavit ne bi mogao. Moj Izete za šta si nas branio samo da znaš, da ti ne svira offside od 5 metara lik iz Bužima koji se preziva Nanić. Balijo usrana prodana, fuj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I kaze bosnjo nema veze sudjenje ako ih na terenu dobijes. Jest, da smo Real Madrid.
Ocekivano sve, bod ko kuca.
Ocekivano sve, bod ko kuca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER. LA ILLAHE ILLALLAH HUVALLAHU EKBER. ALLAHU EKBER VE LILLAHI L HAMDLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:16Nema potrebe za tim, mi nismo ista nacionalisticka divljac. Svakako ce da gori hala da vidimo ta muda sto su prosipali na Kosevu.BordoArmy88 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:10Znači samo Tekbirima prolamati i oni bi se sasrali, ne bi ni smjeli izaći nakon poluvremena, kunem se Svemogućim pobjegli bi od straha krivoslavna marva genocidna.
**** sve nalogodavcima, samljeli smo mali bojac.. trebali smo do kraja ici jer oni ne mogu nas tempo pratiti.
Ali nastavlja se ovaj cirkus pa cemo vidjeti dokle cemo stici.
Hasicu majstore,
Mangupski u svakom smislu te rijeci. Iskusno djeluje kao Totti u 38oj.. sudiju levatio, nema dalje.
Svaka im cast jos jednom, zal ostaje.. necemo se lagati ali treba realno sagledati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svaka čast momcima, ostaje zal zbog Renanove prilike, to bi bio gol za 6 bodova!
Nema se sta prigovorit našim igračima, jeste li vi gledali u kakvim su uslovima igrali veceras?
Podrška momcima, odbicemo im bubrege aBda na Kosevu.
Nema se sta prigovorit našim igračima, jeste li vi gledali u kakvim su uslovima igrali veceras?
Podrška momcima, odbicemo im bubrege aBda na Kosevu.
ZZ
Da, svakog narednog koji ovo napiše ja ću lično banovati sa foruma za sva vremena.
Čist da ne može čišči dokaz da sudije u ovoj našoj ligi sve mogu, taman da si Mančester Siti. Ako je rečeno da nečeš pobijedit, onda nećeš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Milion faulova,6 zutih kartona.
I pored toga smo odlicno igrali,bez ikakve sramote nas pokrali,nisu igraci krivi.
Dobra igra i borba do kraja!
Ovi se vise i ne stide sta rade...
I pored toga smo odlicno igrali,bez ikakve sramote nas pokrali,nisu igraci krivi.
Dobra igra i borba do kraja!
Ovi se vise i ne stide sta rade...
A što je najgore pisat ćemo večeras i ujutro ovde, portali će isto vrtit večeras i sutra sliku i to je to, sve će već sutra biti zaboravljeno. Takmičenje je neregularno, žalit se nemaš kome jer kome se žališ taj je odlučio da ovako mora biti. Ovo mora ići na veće nivoe. Nadam se da će i uprava stati iza večearšnjih heroja-igrača i svim mogućim institucijama poslati žalbu pa neka stoji u ladici.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Koja god ekipa marifetlucima prodje u ligu prvaka je osudjena da ce biti rasuta od ekipe s farskih otoka. Za ligu prvaka se ljudi bore ozbiljno.
Ovi igraci borca su obicni lesevi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sutra ću biti malo pametniji
Za sad mogu reći da je dobro što smo natjerali naše rivala prvo želju a sad i borac da protiv nas slave neriješeno kao da su dobili.
A na kosevu ako im naši noge ne polome onda nemaju srca ni trunke a lesinare uvesti u 35.min a istjerati u 65.,to ovi iz kluba moraju da dogovore sa policijom
Za sad mogu reći da je dobro što smo natjerali naše rivala prvo želju a sad i borac da protiv nas slave neriješeno kao da su dobili.
A na kosevu ako im naši noge ne polome onda nemaju srca ni trunke a lesinare uvesti u 35.min a istjerati u 65.,to ovi iz kluba moraju da dogovore sa policijom
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
F U A D Č O L P A
sta mi imamo od toga?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:22Koja god ekipa marifetlucima prodje u ligu prvaka je osudjena da ce biti rasuta od ekipe s farskih otoka. Za ligu prvaka se ljudi bore ozbiljno.
Joj zamisli da si ismir i ulazes desetine miliona i moras ovo dozivjeti..
NEMA NAZAD
Treba se par klubova organizovati pa pripremiti dokazni materijal,angazovati advokata,strucnjake itd i reagovati na ovo. Prijaviti uefi,sudovima,dati u medije sve zivo uraditi da se ovoj lakrdiji stane u kraj!!
A usput ovim balijanderima u savezu koji sute na sve ovo **** mater.
Pa jeste li svjesni da ovako sudenje kroji tabelu, odlicuje o prvaku haloo ba i nista nije slucajno ovo je organizirqni kriminal sto se radi
A usput ovim balijanderima u savezu koji sute na sve ovo **** mater.
Pa jeste li svjesni da ovako sudenje kroji tabelu, odlicuje o prvaku haloo ba i nista nije slucajno ovo je organizirqni kriminal sto se radi
BRAVO ROŽMANE!!!!! BRAVO IGRAČI!!!! Jeste da se griješilo, ali kada pogledam kakvo je suđenje bilo, onda igračima i treneru nemam ništa da prigovorim. Svaka čast svima! Od mene ide velika podrška!
Ovo nije do vas, do sudija je. Nema veze. Ovo je bukvalno bilo unošenje lopte u gol od strane sudija.
Ovo nije do vas, do sudija je. Nema veze. Ovo je bukvalno bilo unošenje lopte u gol od strane sudija.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cinjenica je da nam je bas malo falilo da se provucemo.
Ali ovo je bas bijedno sta se radi, uuu nize ne moze.
- 1 9 4 6 -
Momcima svaka čast. Bandiću i njegovoj porodici što skoriju pogibiju, a BL što skoriji zemljotres.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, fks74, johntravolta123, ledesma, Pablo11, senad82 i 57 gostiju.