FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg renane trebao si ga zabiti, ovako ocekivano. U globalu, sve u svemu kako sw inace stima, dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Jest, sve mu yebem prodano u usta.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:06Kako ne vidjeti onakav ofsajd??? Jel ono nanic linijski? Buzimljanin?
A Renan profula 3 boda, Hasic sam…
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Znači samo Tekbirima prolamati i oni bi se sasrali, ne bi ni smjeli izaći nakon poluvremena, kunem se Svemogućim pobjegli bi od straha krivoslavna marva genocidna.
Ovo ti je dokaz sa PECATOM, da se vec zna prvak ove lige. I stimat ce im otvoreno i brutalno, koliko god to bude trebalo.
- FKS -
Gdje je to kiksnuo Sahinovic? Veceras mu se stvarno nista nema zamjeriti. Za Traku se 100% slazem.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
SARAJ'VO ZA TEBE ŽIVIMO
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas me zanima sad vs laznih kako ce proci? Tu ce im i x biti premija.
Lazni su za njih city.
Lazni su za njih city.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja ne kontam kako imate obraza psovati igračima? Primili smo gol iz ofsajda, da je regularno suđenje sad bi proslavljali pobjedu i 3 boda. Ako mislite da je lahko i igračima u ovakvom ambijentu igrati, vidi se da niste ni na rekreaciji bili. Rožman odlično postavio igru, momci odradili maksimalno korektno utakmicu, koliko je onaj debil od sudije dozvolio.
Ovo više nije normalno. Ja ne znam kada će neko pokrenuti neku akciju i da se kontaktira UEFA. Majku im yebem, a i onim truhlama prodanim u Izvrsnom odboru. Kako neko ima živce više da trpio ovo sve meni je nevjerovatno
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Renan je ono morao asistirati za 2:0 i ćao!!!Manuel je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Frajer ti svira 31 yebeni prekrsaj.Pa ovo nema nigdje na svijetu.Ovdje nebi dobio Man City a kamoli Sarajevo.Svaka cast momcima izginuli su ovdje,nema im se sta zamjeriti.
Ne znam da li je lopta presla liniju prije gola Borca a prije tog napada je bio cist offside sve im yebem.
Bravo Rozmanu majstore.Doktorski postavljena igra.Nikad necu prezaliti ovu tekmu.Renan je ono morao zabiti al jbg.
Jbg...
Ovo je dokaz da ne možeš protiv sudija i tačka, doduše mogli smo i mi malo stati na loptu zadnjih nekoliko minuta, sve je bilo izbij nabi.
Idemo dalje, valjda im na Koševu neće biti onakvo sudjenje u pm.
Nadam se da vucaranje Ziljkića nećemo više gledati dok se nedozove malo!
Sve je ovo dobro. Ovo je nivo Zrinjskog kojeg su krali u BL pa ih nisu mogli pobijediti. Da ga Renan dade, 0:2 3 boda u džepu, al yebaji ga. Da nam je neko ponudio bod prije utakmice svi bismo potpisali, a ovako gorak okus zbog neregularnog gola u zadnjem napadu. Dobit Igman i Slogu i na Koševu ih uzet za -2 pa ćemo se ganjat do kraja. Sve dok igramo ovako ja se ne bojim!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
100%tabba77 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:12Ja ne kontam kako imate obraza psovati igračima? Primili smo gol iz ofsajda, da je regularno suđenje sad bi proslavljali pobjedu i 3 boda. Ako mislite da je lahko i igračima u ovakvom ambijentu igrati, vidi se da niste ni na rekreaciji bili. Rožman odlično postavio igru, momci odradili maksimalno korektno utakmicu, koliko je onaj debil od sudije dozvolio.
Bravo momci!
Može neko postaviti go Hasića?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Kad je Kortez šutirao Kvrzic bio u ofsajdu. Neregularan gol Borca.
Momcima kapu skinuti . Bod ko da je tri. Idućih pet tekmi svi 15 bodova abd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma Saha veceras sve sto je trebao pokupit, odbranit odbranio je. Ne samo on, svi igraci su odigrali takticki odlicnu utakmicu. Nema se sta kome zamjeriti, i nije mi jasno zasto se ovdje neki igraci pljuju. Posebno ne shvatam pljuvanje Julardzije, momak stigao skoro na sve.
Da nam Musa nije svirao svaki kontakt, ovo bi bila lagana 3 boda. Ovako ne mozes igrati protiv nepostojecih prekrsaja i ociglednih ofsajda. Ovo ce se vratiti kad tada.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema potrebe za tim, mi nismo ista nacionalisticka divljac. Svakako ce da gori hala da vidimo ta muda sto su prosipali na Kosevu.BordoArmy88 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:10Znači samo Tekbirima prolamati i oni bi se sasrali, ne bi ni smjeli izaći nakon poluvremena, kunem se Svemogućim pobjegli bi od straha krivoslavna marva genocidna.
**** sve nalogodavcima, samljeli smo mali bojac.. trebali smo do kraja ici jer oni ne mogu nas tempo pratiti.
Ali nastavlja se ovaj cirkus pa cemo vidjeti dokle cemo stici.
Hasicu majstore,
Mangupski u svakom smislu te rijeci. Iskusno djeluje kao Totti u 38oj.. sudiju levatio, nema dalje.
Svaka im cast jos jednom, zal ostaje.. necemo se lagati ali treba realno sagledati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BeYaZ, bosnas_, fera, johntravolta123, keli, napoleon72, NazorUso, Shategabri, SHZ82, spezial, Vanja8, xinxee i 91 gost.