***Ko zeli link neka se javi u pp***
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim da je Selimović doveden da igra,isto kao i Boljević.E sad je pitanje,u kojem su stanju oba igrača.braco je napisao/la: ↑17 okt 2023, 14:49Registracijom Boljevića i Selimovića se postavlja pitanje kako će izgledati postava zbog U-21 pravila.
Boljević na krilu znači da nema mjesta za Gasala i Drlju na toj poziciji, što znači da će igrati Drina. Ako igra Drina, da li će igrati u tandemu sa Cocalićem ili Selimovićem? Ili varijanta da Drina igra u tandemu sa Cocalićem, a Selimović na zadnjeg veznog, ali me strah da ne bude Čeliković broj 2 na toj poziciji.
Dakle protiv Zvijezde mi je dilema ko je drugi štoper uz Drinu i ko će biti taj drugi defanzivni/centralni vezni. Galić je suspendovan ako se ne varam.
------------------------Krpić---------------------------
---Boljević-----------Štilić---------------Amoah----
----------------------?----Mekić-----------------------
--Jašarević--------?------Drina----------Ovčina----
-----------------------Muftić---------------------------
MocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:35E cuj dovedeni da igrajunek si nam rekao.
Reko da nije kao sa golmanom Mulalicem.
Koliko on platu ima pa klupiran![]()
Ti nista ne gubis a ja sve zbog tebeeeee![]()
**** pitarsko smrdljivo, zar ja tebi nisam vec objasnio neke stvari.gegenpressing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:48MocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:35E cuj dovedeni da igrajunek si nam rekao.
Kakav si ti mrmot i neznalica,jedan od rijetkih forumaša koji smisleno piše i objasni,šteta što više ne piše,pa moram ublehaše poput tebe i sličnih čitati.
U prevodu, stanje na temi redovno moj MuhoniMocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:14Nije ni cudo sto ovu temu s drugog foruma prozivaju jer se vecinom reg pitari da provociraju ili izdajnici nasi domaci.
Onaj piše kupovali smo titule![]()
Drugi, navijaci uzimaju pare od uprave.
Onda na sve to jedni druge brane.
Plus par acc sto brane rumenu neznalicu.
90% pitara(novi acc ovi kao ovaj brabonjak)
Nema nam onog plavog da postavi sve karte, mora dokazati da nije tarpi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:24U prevodu, stanje na temi redovno moj MuhoniMocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:14Nije ni cudo sto ovu temu s drugog foruma prozivaju jer se vecinom reg pitari da provociraju ili izdajnici nasi domaci.
Onaj piše kupovali smo titule![]()
Drugi, navijaci uzimaju pare od uprave.
Onda na sve to jedni druge brane.
Plus par acc sto brane rumenu neznalicu.
90% pitara(novi acc ovi kao ovaj brabonjak)![]()
Dobro @Robi ima prenose nekad kao i svi mi, halali mu desava se.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:01Rekao je da mu moram odgovoriti, a kako je on ipak forumaš sa dužim stažom sa trenutnim profilima, kulturno je a i odgojen sam tako da stariji imaju prednost. Pa ga zato evo čekam da on prvi obavi dužnost.
Ma pusti ba papčine, bilo i bit će ih, ali ćemo ih nastavit ofirat, ha ya. Mene više nerviraju likovi poput @Robust koji neke forumaše uzjašu do bezvijesti, a vamo drugi forumaši se izofiraju momački, dokažu da su pitari, ali ih naš @Robust samo propusti, jer eto mi smo "Amarovi pušikurci" važniji od pitara na temi.
Ja malo nakon ulaska na forum napisao da što se mene tiče više nikad Amara u klubu, hvala za sve ali priča je gotova, a zauzvrat me vazda peru na ruke ko mulca nekog.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:10Dobro @Robi ima prenose nekad kao i svi mi, halali mu desava se.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:01Rekao je da mu moram odgovoriti, a kako je on ipak forumaš sa dužim stažom sa trenutnim profilima, kulturno je a i odgojen sam tako da stariji imaju prednost. Pa ga zato evo čekam da on prvi obavi dužnost.
Ma pusti ba papčine, bilo i bit će ih, ali ćemo ih nastavit ofirat, ha ya. Mene više nerviraju likovi poput @Robust koji neke forumaše uzjašu do bezvijesti, a vamo drugi forumaši se izofiraju momački, dokažu da su pitari, ali ih naš @Robust samo propusti, jer eto mi smo "Amarovi pušikurci" važniji od pitara na temi.
Samo priznaj to amar vs senad nas unisti. Ok, bilo proslo ja sam prvi bio za amara i senada. Ovaj titule, drugi oko stadiona i naravno sprej za stolice ali vec dugo vremena oni samo nas koštaju i treba nastaviti bez njih.
Nemas ti sta odg plavom on treba postaviti karte, njega optuzuju da je jufka za burek.
Kakva glupost, čuj 'nema on šta odgovoriti plavom' jer kao mene optuzuju...znači dovoljno da se neko optuzi i to je to.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:10Dobro @Robi ima prenose nekad kao i svi mi, halali mu desava se.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:01Rekao je da mu moram odgovoriti, a kako je on ipak forumaš sa dužim stažom sa trenutnim profilima, kulturno je a i odgojen sam tako da stariji imaju prednost. Pa ga zato evo čekam da on prvi obavi dužnost.
Samo priznaj to amar vs senad nas unisti. Ok, bilo proslo ja sam prvi bio za amara i senada. Ovaj titule, drugi oko stadiona i naravno sprej za stolice ali vec dugo vremena oni samo nas koštaju i treba nastaviti bez njih.
Nemas ti sta odg plavom on treba postaviti karte, njega optuzuju da je jufka za burek.
Keru bolesni,ti nekom nešta da objasniš,yebem ti roditelje i odgoj,mrmote bakirov.MocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:01**** pitarsko smrdljivo, zar ja tebi nisam vec objasnio neke stvari.gegenpressing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:48MocMahale444 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:35E cuj dovedeni da igrajunek si nam rekao.
Kakav si ti mrmot i neznalica,jedan od rijetkih forumaša koji smisleno piše i objasni,šteta što više ne piše,pa moram ublehaše poput tebe i sličnih čitati.
Mars s teme pleme ti ****.
Napisa naš Valter i vrati se na forum Megamixa.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Ferroviere1987, GIBRA, Levin, ristagrad, TheTruth34, zeljovolimte i 86 gostiju.