FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlično zapažanje.Aduka87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 16:02Vala otkako je Rozman dosao rusimo neke negativne rekorde. Tuzlu npr nisu bili uzeli 4 godine u Tuzli, uzeli ih, Veleza nismo 4 godine ma Kosevu uzeli, uzeli ih, Zrinjskog takodjer nismo na Kosevu 4 godine, uzeli ih, Kmelja preko 2 godine, uzeli ih, evo i Borca u BL nismo preko 3 godine, veceras aBd i to da zavrsimo.
1:3 RENAN ON THE FIRE

To mi pričajAduka87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 16:02Vala otkako je Rozman dosao rusimo neke negativne rekorde. Tuzlu npr nisu bili uzeli 4 godine u Tuzli, uzeli ih, Veleza nismo 4 godine ma Kosevu uzeli, uzeli ih, Zrinjskog takodjer nismo na Kosevu 4 godine, uzeli ih, Kmelja preko 2 godine, uzeli ih, evo i Borca u BL nismo preko 3 godine, veceras aBd i to da zavrsimo.

Ma i da pobjedimo i da izgubimo nista nije rjeseno sto se titule tice. Duga je sezona i ima se igrati jos bruku polako samo i ici iz utakmice u utakmicu. Ne treba letiti pred rudu i najavljivati neke titule ko sto Rozman rece trebat ce podrska i kad stvari ne budu isle u nasu korist, a poznavajuci nas bit ce bas pljuvanja ako bude koji ne planirani kiks
-
- Kontakt:

Neće im večeras pomoći ni vico a ni dva penala da im sviraju
1:4
BORDO DIVE
Dokaz kakav smo prosjek od kluba zadnjih godina. Oživljava se na nama svakako ko zna dvanpasa sastaviti. Biće preteško večeras al treba ući jako i hladne glave. Napasti tri boda, ali i jedan nije loš.Aduka87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 16:02Vala otkako je Rozman dosao rusimo neke negativne rekorde. Tuzlu npr nismo bili uzeli 4 godine u Tuzli, uzeli ih, Veleza nismo 4 godine ma Kosevu uzeli, uzeli ih, Zrinjskog takodjer nismo na Kosevu 4 godine, uzeli ih, Kmelja preko 2 godine, uzeli ih, evo i Borca u BL nismo preko 3 godine, veceras aBd i to da zavrsimo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma čovjek za sad odlično radi svoj posao.Aduka87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 16:02Vala otkako je Rozman dosao rusimo neke negativne rekorde. Tuzlu npr nismo bili uzeli 4 godine u Tuzli, uzeli ih, Veleza nismo 4 godine ma Kosevu uzeli, uzeli ih, Zrinjskog takodjer nismo na Kosevu 4 godine, uzeli ih, Kmelja preko 2 godine, uzeli ih, evo i Borca u BL nismo preko 3 godine, veceras aBd i to da zavrsimo.

Istini za volju, Mirza je uzeo Lišticu nakon dugo vremena dole, u BL smo pokradeni, a derbi no comment.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kyeremeh peneranda?
Sretno igračima i hordama. Obradujte nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Očekivati je Anđusića umjesto Ziljkića, Čatakovića umjesto Hasića, Buljubašić umjesto nego od veznih i Duraković umjesto Radovića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Vala ja pomalo gubim nadu u vezi ovog Penerande.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kyeremeh,Peneranda,Vrancic,Anicic,Zeljkovic - 5 igraca i odmah je klupa sem Hamze jako tanka , pogotovo naprijed.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Prodati Penu, dovesti nekog stranca i vratiti gulishu
Borcu Cortes ne igra prvu, baš neugodan igrač.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Anicic, Pena, Kyeremeh, Zeljkovic, Vrancic...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Proximic i 12 gostiju.