FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sad vidim one parole Fukara po gradu. Sta je ono jbt? Jel se moglo sta smisliti bez vrijedjanja drugih? Mada ja sumnjam da ce ih biti vise od 50. Kakve su parole stavili, kontam doci ce ih 500.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Momak je u Tuzli, ali zbog nekih njegovih ličnih problema nećemo ništa plasirati u medije dok to ne riješi. Čim se to završi ide zvanična potvrda. Ovo će trajati neke 2-3 sedmice, ali će biti tu s nama. Čak je bio sad i na utakmici.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ono je sramota, posebno jer je utakmica 2. lige, dječije furke, a i vjerovatno će ih ponizit Robijaši dole, svakako se skupljaju po FB da idu na utakmicu.
Međutim, treba se isključivo držati dešavanja na terenu, gdje stvarno očekujem gostujuću pobjedu Slobode i maksimalno zalaganje kao protiv Željezničara.
joj fukara koje je ono balavurdija
lvl 3. osnovne

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nema potrebe za vrijedjanjem ipak je i Celik nas klub, hajd da igramo s nekim iz BL, Bijeljine i sl, al ovo je nepotrebno.
Fukara sve manje na tribinama i to su djecurlija uglavnom, zeleni su jos.
Fukara sve manje na tribinama i to su djecurlija uglavnom, zeleni su jos.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ti si lud, dodji u udruzenje ako si faca pa vidi ko sve ide u Zenicu, sta pricas bezveze
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ovdje se bez razloga napadaju i Fukare. Momci organizovali X sastanaka, a cisto sumnjam da je iko od nas otisao, pa da kaze svako sta mu smeta, sta bi mijenjao, kako i sta dalje...
Da nekad stvarno izgube kompas, izgube.
Nadat se da ce se vremenom stanje i tu popravit i da bude bolje.
Sa 300-400 Fukara redovnih na sjeveru i Sloboda je 20% jaca.
Da nekad stvarno izgube kompas, izgube.
Nadat se da ce se vremenom stanje i tu popravit i da bude bolje.
Sa 300-400 Fukara redovnih na sjeveru i Sloboda je 20% jaca.
Volim tebe, više od sebe
Ma nemam potrebe dolaziti vidim na tribinama sve.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Valjda si skontao o čemu pričam?
Sarajevo, Zeljo, Velez, Sloboda, Celik...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Sta onda koji qurac samo kudite, a prstom niko ne bi mrdnuo.
Niti u tom tifo fazonu? Onda Zapad, kospe, pivo i uzivaj. Ali ne kudi, jer svaka cast svakome pojedincu koji trosi vrijeme i novac da pravi parolu, galami 90 minuta, protrati cijeli dan da ode na gostovanje i vrati se ziv i zdrav, riskira policijsku represiju ili krivicnu prijavu. Naklonite se i toj maloj, ali ispravnoj trupi momaka, momcica, kako god i ko dozivljavao.
Vazda svoje pljujemo i ismijavamo, a svako to stanje je i nama na obraz.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Svaka cast, svaka na mjestu.Beduin je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:32Sta onda koji qurac samo kudite, a prstom niko ne bi mrdnuo.
Niti u tom tifo fazonu? Onda Zapad, kospe, pivo i uzivaj. Ali ne kudi, jer svaka cast svakome pojedincu koji trosi vrijeme i novac da pravi parolu, galami 90 minuta, protrati cijeli dan da ode na gostovanje i vrati se ziv i zdrav, riskira policijsku represiju ili krivicnu prijavu. Naklonite se i toj maloj, ali ispravnoj trupi momaka, momcica, kako god i ko dozivljavao.
Vazda svoje pljujemo i ismijavamo, a svako to stanje je i nama na obraz.
Pogotovo ovo na kraju.
Volim tebe, više od sebe
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam samo kome se pravdate i objasnjavate kad vecina ovih ljudi nema dodira sa stvarnoscu, nisu i ne zele biti upuceni, zadovoljni su i sretni da piskaraju, kude i pljuju, pljuju pa polizu - ovdje u virtuelnom svijetu.
Stvarno mi nije jasno kako onaj lik napisa da je ovaj pdf rak rana Kluba... kakav idiot, gdje ce to... Ovaj pdf je DEBIL rana Kluba, definitivno! Cast izuzecima naravno i kvalitetnim momcima (&djevojkama) kojih je jedno 20ak% max.
Stvarno mi nije jasno kako onaj lik napisa da je ovaj pdf rak rana Kluba... kakav idiot, gdje ce to... Ovaj pdf je DEBIL rana Kluba, definitivno! Cast izuzecima naravno i kvalitetnim momcima (&djevojkama) kojih je jedno 20ak% max.
075
Volkan je ok lik, ali se slažem s Beduinom.
Ne znam jel ima iko od nas ovdje da je u kopu trenutno?
Prvi ja više ne idem, ali barem ne ljagam naše. Biti će to bolje i nadoći će Fukare, kad tad. Do tad respect za one koji su tu.
Ima li neko upućeniji, koliko Fukara otprilike ide u Černobil?
Ne znam jel ima iko od nas ovdje da je u kopu trenutno?
Prvi ja više ne idem, ali barem ne ljagam naše. Biti će to bolje i nadoći će Fukare, kad tad. Do tad respect za one koji su tu.
Ima li neko upućeniji, koliko Fukara otprilike ide u Černobil?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
dobro igraju igrači, izgleda su ovosezonski sendviči kod Ace na ručku punomasno popunjeni sa dosta slanine i suhog mesa, a ne jeftinog Menprom pilećeg parizera. Igrači pucaju od energije, vidi se to po rezultatima, a i Bundeva se garant isprsio s kojom hiljadarkom za Acijevu kuhinju
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Zar ima i djevojaka na forumu?TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 19:34Ne znam samo kome se pravdate i objasnjavate kad vecina ovih ljudi nema dodira sa stvarnoscu, nisu i ne zele biti upuceni, zadovoljni su i sretni da piskaraju, kude i pljuju, pljuju pa polizu - ovdje u virtuelnom svijetu.

Ovo je bruka i sramota šta se radi.
U Doboju i BL se otvoreno skandira Ratku Mladiću, u "Mostaru" herceg bosni, dok mi u svojoj državi ne smijemo ništa reći.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sve navijačke grupe trebaju stati uz nas , jer ovo se tice svih nas..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 5 gostiju.