AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Uuuu David bi došao ko budali šamar
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najvažnije je da je ova pauza prošla bez povreda i da će svi igrači biti spremni za derbi.
Također Bennacer od danas počinje sa treninzima i on će biti sprema za 20ak dana.
Što se tiče Tonalija, dečko je očito glup kad se uspio upustiti u klađenje. Sad kad dobije zabranu od godinu dana neka bude redovan gost u kladionicama.
Također Bennacer od danas počinje sa treninzima i on će biti sprema za 20ak dana.
Što se tiče Tonalija, dečko je očito glup kad se uspio upustiti u klađenje. Sad kad dobije zabranu od godinu dana neka bude redovan gost u kladionicama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svi mi sad gustamo sto smo pozdravili potez da se Tonali proda i ulozi u nove igrace, kakav masterclas uprave 
Steta je sto nema Thea protiv Juventusa ali hajd valjda se saberu i dobiju ove drogerase i kockare

Steta je sto nema Thea protiv Juventusa ali hajd valjda se saberu i dobiju ove drogerase i kockare

- Romagnoli13
- Kontakt:
Taman kad sam pomislio da je sve super prošlo, Chukuweze OUT 3-4 sedmice. Eto prilike za Romera, ali će tu najvjerovatnije Musah, poznavajući Piolija.
Što se tiče Juventusa, njih redovno šamaramo u zadnje 2-3 sezone. Tako da bi se taj trend trebao nastaviti.

Što se tiče Juventusa, njih redovno šamaramo u zadnje 2-3 sezone. Tako da bi se taj trend trebao nastaviti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fakat ne kontam, zar se utakmica sa Juventusom nije mogla igrati u subotu? PSG igra u subotu, Dortmund čak u petak, a mi u nedjelju i to u večernjem terminu.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sportiello OUT 10 dana. Mirante brani u nedjelju. Ne može bez komplikacija u Milanu.
Jbt bas smo baksuzi, da se povrijedi bas sad kad Mika nema. Haman da bi Girou mogao opet medju stative 

Il Club più titolato al mondo!
Ukoliko ne zijane vs Juve, Pioli i Milan obaraju još jedan historijski rekord, naime nisu nikada 6 utakmica u nizu vs Juve odigrali bez poraza.
Po prvi put od 2011 god i infamoznog Muntarijevog gola protiv merde, je (napokon) Milan-Juve opet derbi između dva realna kandidata za Scudetto. Ovaj put je i američki derbi, priznajem da mi je jako žao što sin velikog King George-a, odnosno el presidentea, brani boje Omladine iz Torina.
Mirante dođe kao Giroud na golu, patnja u najavi
Kao što neko napisa, protivnici u CL grupi igraju svi dan-dva ranije, baš bzvz što Milan igra nedjelju navečer.
Po prvi put od 2011 god i infamoznog Muntarijevog gola protiv merde, je (napokon) Milan-Juve opet derbi između dva realna kandidata za Scudetto. Ovaj put je i američki derbi, priznajem da mi je jako žao što sin velikog King George-a, odnosno el presidentea, brani boje Omladine iz Torina.
Mirante dođe kao Giroud na golu, patnja u najavi

Tonali keca igro
Otkud sad priče da će Sportielo biti odsutan 2 mjeseca, ovo samo kod nas ima da se golmani ovoliko povređuju.
Mirante je kao mrtav konj, bolje i Giroud da brani.

Mirante je kao mrtav konj, bolje i Giroud da brani.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zadnjih 9 tekmi protiv juventusa imamo 4-4-1 , nesto nisam za vcrs optimistican kao do sada ali eto nadam se pobjedi, jednostavno ovaj izostanak dosta bitnih igraca mi ne ulijeva neku vjeru u vise od remija
Al hajd nek me vec u prvih 20 min demantuju, u slucaju pobjede lagano bi se mi i inter vec poceli odvajati na tabeli
Al hajd nek me vec u prvih 20 min demantuju, u slucaju pobjede lagano bi se mi i inter vec poceli odvajati na tabeli
Steta bas sto nema Thea, pa da na Gattija idu on i Leao, bilo bi veselo, ovako Rafa mora sam dati 2 gola 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam uvjeren u dobru partiju i pobjedu. Juventus ih nema čime iznenaditi. Ekipa koja uvijek igra isto protiv svih ekipa gotovo.
Nama je najveći problem Mirante, taj čovjek je mrtav, samo mu to još niko nije rekao. Bolje da je počeo onaj mali iz Primavere, bar ima reflekse živućeg čovjeka.
Ovo ostalo je ok, čak i bez Thea, skrpiti će se nekako.
Ovo ostalo je ok, čak i bez Thea, skrpiti će se nekako.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad smo mogli uživati u Drakulinim bravurama prošle godine iz utakmice u utakmicu, možemo vala i večeras u Miranteovim 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mirante je osrednji golman uvijek bio i danas je takav. Samo da ne bude nekih velikih greški od njega i dosta sa njegove strane. Na ekipi je da pokuša smanjiti prilike Juventusa na minimalno. A naprijed će već neko ugurati loptu u gol.
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Milan 

Dajte maksimum pa šta bude na kraju.
Dajte maksimum pa šta bude na kraju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovi smetljari su umrtvili utakmicu, baš onako kako su i željeli. Pulišić i Reijnders moraće da se malo trznu.
Kakva glupost ne mogu da vjerujem!
Yeboga tito i crveni karton više.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.