FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kvote 2,10 3,45 3,50
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi nesmijemo dopustit sebi da Rozman ode niti da mu sta fali. DOVESTmu zenu djecu ako je ozenjen ako nije ozenit ga bosankom i zdravo..
Dat mu koliko zeli love produzit ugovor cak mu ponudit mjesto onog sto se lize sa dzekom. Da bude menager/ sd /trener..
Dosta je bilo repusa avdica hurtica varesa i takvih lavatins
Covjek otjero 4 igraca i za 4 kola dokazo da to nisu nikakvi igraci nit je treber koji ih je doveo trener
Doveo 3 igraca za 3 kola ti igraci dokazali da su igracine, za 4 kola od igraca koji su mogli da igraju 23 minute napravio da igraci svih 23 mogu lagano da igraju 180 minuta i tek prvi znoj da izadje iz njih..
Evo i bisanski naucio bolje govori od obuce
Dat mu koliko zeli love produzit ugovor cak mu ponudit mjesto onog sto se lize sa dzekom. Da bude menager/ sd /trener..
Dosta je bilo repusa avdica hurtica varesa i takvih lavatins
Covjek otjero 4 igraca i za 4 kola dokazo da to nisu nikakvi igraci nit je treber koji ih je doveo trener
Doveo 3 igraca za 3 kola ti igraci dokazali da su igracine, za 4 kola od igraca koji su mogli da igraju 23 minute napravio da igraci svih 23 mogu lagano da igraju 180 minuta i tek prvi znoj da izadje iz njih..
Evo i bisanski naucio bolje govori od obuce
-
- Kontakt:
Pitar6738494938
De olaksaj bratu, pojede me nervoza...
Na sta bi ovo moglo danas izac, al uzmi minut, dva dok sve saberes...
De olaksaj bratu, pojede me nervoza...
Na sta bi ovo moglo danas izac, al uzmi minut, dva dok sve saberes...
Uzimamo vica 1-2 mozda 0-3
Jebomo borac **** dodicka **** vica i sudiju gigsa
Jebomo borac **** dodicka **** vica i sudiju gigsa
A u stvarnosti imaju više gostujucih nego mi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas je bod ko Trebević. Biće svega, javašluk, cirkus, papanluk, ciganija i lakrdija. Ako naši budu samo disciplinovani mogu nešto. Sretno Rožmanu i ekipi, posebno Hordama.
Ma braco kako god igrali..
Mi znamo da smo kvalitetniji od njih na svakoj poziciji, da smo kolektivno mnogo bolja ekipa i imamo bolju igru, te ako bude sve regularno to bi trebalo biti 0-4 do 0-5. Sve ispod je lakrdija i nema potrebe za nerviranjem
Mi znamo da smo kvalitetniji od njih na svakoj poziciji, da smo kolektivno mnogo bolja ekipa i imamo bolju igru, te ako bude sve regularno to bi trebalo biti 0-4 do 0-5. Sve ispod je lakrdija i nema potrebe za nerviranjem
NEMA NAZAD
- belosevic23
- Kontakt:
večeras napasti od prve minute, nema ekipe koja se može braniti na naš visok pritisak.
Gdje je onaj avanti iz banja luke da kaže ko će braniti ?
Mateo Musa... ne znam šta ovo znači.
Naš skor s njim je odličan, a Borčev katastrofalan. Da li će sve to nadoknaditi večeras, vidjet ćemo
Treba napasti, oni će valjda biti bez prvog golmana, ne znam šta je sa ostalim i ko će im uopšte braniti, treba to iskoristiti.
Naš skor s njim je odličan, a Borčev katastrofalan. Da li će sve to nadoknaditi večeras, vidjet ćemo

Treba napasti, oni će valjda biti bez prvog golmana, ne znam šta je sa ostalim i ko će im uopšte braniti, treba to iskoristiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja očekujem danas dobro sudjenje kao i u derbiju, ova utakmica je isto pod lupom. Pozzbodi123 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 09:01Mateo Musa... ne znam šta ovo znači.
Naš skor s njim je odličan, a Borčev katastrofalan. Da li će sve to nadoknaditi večeras, vidjet ćemo![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Treba pobijediti u hendikepu i pokazati ko je glavni kandidat za titulu. Čuj razmišljanja dobar je i bod

-
- Kontakt:
Sta je slijedeće?
Banja Luka!
Banja Luka!
Ako mene pitaš, Mijatovićbelosevic23 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 08:49večeras napasti od prve minute, nema ekipe koja se može braniti na naš visok pritisak.

Neka pobjedi fudbal večeras, pa kako god završilo

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Raja,jesul spremni Anicic,Durakovic,Pena?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dura je ušao protiv kona i napokon podsjetio na period iz Igmana, tako da ne vidim razloga da ne bude spreman za danas osim ako nije obnovio povredu?
Pena je ja mislim spreman, najveći upitnik je svakako Aničić. Još ako se i Đuričković na bolove neke žali, sranje u najavi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne sluti Boga ti, krene li od prve minute krenuo, svaka je minuta njegova na terenu potencijalni trenutak da će neku glupost napraviti.
Nije odigrao dobre utakmice od perioda Sablića kad smo kone za rođendan pobjedili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako im ne bude branio ovaj golman, to je fenomenalna vijest za nas. To je njihov najbolji pojedinac na terenu po onome sto sam ja gledao Borca ove sezone.
ZZ
Radije bih gledao Zeljkovica na stoperu nego Traku. Ma sta Zeljkovica, radije bih i penzionere Serbecica i Baltu gledao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.