Pomalo. Nervira što je svaki dan nekakav update...
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
FIFA 24oliverdragojevic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:15Nisam u ovom gaming svijetu, pa imate li vi preporuku koju PS5 igricu pokloniti klincu od 9 godina, šta je sada popularno? Ima FIFU 2023.
Spiderman 2
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisam ni ja u gaming svijetu nesto narocito, ali bi mu za poklon uzeo i tu FIFU 23 i bacio je u smece dok je dijete jos normalnoAzpi je napisao/la: ↑12 okt 2023, 00:06FIFA 24oliverdragojevic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:15Nisam u ovom gaming svijetu, pa imate li vi preporuku koju PS5 igricu pokloniti klincu od 9 godina, šta je sada popularno? Ima FIFU 2023.
Spiderman 2

Sackboy uzmi i rahat.
Sačekaj GTA6 i kupi mu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Taman dok izađe mali će slaviti punoljetstvo i eto mu ideje za rođendan. GTA VI (pod uslovom da izađe

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sto ne bi izas’o, igra odavno u razvoju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sta mislite hoce li ps5 kod nas pasti na 999,99 za black friday jer nema kod nas normalnih BF popusta. Vidjao sam vec u Njemackoj prije par mjeseci da je bilo par puta akcija ispod 1000KM.
Gledam uzeti to i novi TV, min 65 inchi, svaki moze osim Tesla i Hisense. Philips mi imaju roditelji 55 inchni, 4k, ne svidja mi se. Moj Sony je je i nakon 5 godina ziv, vakat ga mijenjati. Za BF ce tu cijene tv-a sigurno padati, bit ce zanimljivo analizirati sve da izaberem pravi.
Gledam uzeti to i novi TV, min 65 inchi, svaki moze osim Tesla i Hisense. Philips mi imaju roditelji 55 inchni, 4k, ne svidja mi se. Moj Sony je je i nakon 5 godina ziv, vakat ga mijenjati. Za BF ce tu cijene tv-a sigurno padati, bit ce zanimljivo analizirati sve da izaberem pravi.
U Hrvatskoj digitalna edition (ne bi je nikad uzeo) 450 eura, kod nas 1079KM.
Spiderman edition 660 eura kod nas 1499KM, ista radnja, pardon, sada nije santa domenica ba nego bigbang.
Ludorija. Reci kolegi da mi uzme tamo i ponese, neka baci kutiju, nidje veze ova razlika u cijeni.
Spiderman edition 660 eura kod nas 1499KM, ista radnja, pardon, sada nije santa domenica ba nego bigbang.
Ludorija. Reci kolegi da mi uzme tamo i ponese, neka baci kutiju, nidje veze ova razlika u cijeni.
Trazim da kupim PS Plus na 30 dana,cisto da probam kako to sve izgleda.
US mi je lokacija,nema poreza.
Ali ne mogu nigdje da nadjem na netu,moze li pomoc.
US mi je lokacija,nema poreza.
Ali ne mogu nigdje da nadjem na netu,moze li pomoc.
Posalji poruku momcima u CPU Infotech, mozda tamo bude. Znaju tako izaci u susret i napraviti akciju kad nesto trazis.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od njih sam uzeo i laptop nedavno, tu su mi izasli u susret.
Hocu.
Od utorka poslijepodne opet pc u pogonu. Ako radite od kuce, nemojte da vam neko dane opremu nego koristite laptop
Samo imam problem. Dobio od kolege koji je otisao u Njemacku svoj stari LG ultrawide 25' i imam Asus 24', ne znam kako cu ih poredati. Ultrawide fenomenalan ali za gaminga upitan barem za mene. Asus standarno strasan, nema mi drazeg brenda, laptop kada uzimam iskljucivo oni.
Hocu.
Od utorka poslijepodne opet pc u pogonu. Ako radite od kuce, nemojte da vam neko dane opremu nego koristite laptop
Samo imam problem. Dobio od kolege koji je otisao u Njemacku svoj stari LG ultrawide 25' i imam Asus 24', ne znam kako cu ih poredati. Ultrawide fenomenalan ali za gaminga upitan barem za mene. Asus standarno strasan, nema mi drazeg brenda, laptop kada uzimam iskljucivo oni.
Iskreno ne isplati se na mesec uzeti ali evo ako hoćeš da probas
https://www.g2a.com/playstation-plus-ca ... 0000249144
Samo napravi novi akaunt sa poljskom kao državom
Ali nemaš šta testirati bar za ovaj obični plus imaš samo opciju da možeš online igrati i za taj mjesec igre
Ako ti se svidi imaš za US godišnje oko 100 KM su
A druga stvar je ovaj ps plus extra gdje imaš listu igara koje dobijas free
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Još malo zima samim tim i dijeljenje pokolna od Epica

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma teško, znaš da je kod nas taj Black Friday šuplja.Neutral je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:50Sta mislite hoce li ps5 kod nas pasti na 999,99 za black friday jer nema kod nas normalnih BF popusta. Vidjao sam vec u Njemackoj prije par mjeseci da je bilo par puta akcija ispod 1000KM.
Ova nedavna akcija (PS5 + EA FC 24) za 1119 KM nije bila loša, znam 2-3 ljudi što su u par dana to uzeli. Yebiga sam PS5 ispadne ispod milje, 970 KM otprilike.
Doduše ako sačekaš početak sljedeće godine moguće je da će se vrtiti negdje oko milje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta ljudi uradise od spider mana 2
imam ps4 pa sam bukvalno citav gameplay odgledao na yt, strasno.. jos kad vidis venoma sa krilima gotovo 

1946-1987
pozz svima,imam problem sa Samsung tv cesto mi izbaci ukljucen/iskljucen game mode.
Drugo,imam USA akaunt i novi Poljski,na PL imam PS plus.
Jel moguce igrati na oba akaunta sa jednim klubom(isti save) na E fudbal a po trebi zamjenim usher.
Drugo,imam USA akaunt i novi Poljski,na PL imam PS plus.
Jel moguce igrati na oba akaunta sa jednim klubom(isti save) na E fudbal a po trebi zamjenim usher.
- numanumaye22
- Kontakt:
Spider Man 2, za prvih 24 sata, 2.5M komada prodano 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
becoming the fastest selling first-party title in PlayStation history.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.