Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Mozda je Savo htjeo da stavi do znanja Pjqnicu i nekima da vise ne mogu i nek se oproste !
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ti tvrdis da moramo igrati sa trojcom nazad, jedina formacija koja nam odgovara, a igraci nam se sudaraju na sredini terena i gubimo kvale protiv direktnih konkurenata igrajuci upravo tu formaciju, a sad si naso prosipat pamet kad je jedini motiv pobjeda i to protiv jednog portugala.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:16Sveti, ti nam još nikad nisi fudbalski analizirao zašto je Kodro bio loš, a sada ovog braniš
Stavi i mene na listu gnjavatora slobodno, ali nemoj svoje neznanje prodavati pod to da te neko gnjavi.
To da se fudbal dijeli na "Branimo se i stojimo nisko" i "Napadamo i stojimo visoko" je jako površno, a tako ti zvuče argumenti u pokušaju da odbraniš neodbranjivo.
Ali yebiga, ja tebi sad treba Konture da izvlacim i bojim o tome kako nas pobjeda drzi u zivotu, ali tebi je to povrsno, jer haman danas u fudbalu ako hoces pobjedu povuces se u 16.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Pa nije, eto objasni mi. Ti tvrdiš da se BiH treba nadigravati sa Portugalom sa zadnjom linijom na centru?
Ja opet ponavljam, nisu jedina dva modela igre svi u 16 i 2-3-5 u fazi napada. Ili jesu?
Ja opet ponavljam, nisu jedina dva modela igre svi u 16 i 2-3-5 u fazi napada. Ili jesu?
Savo samo makni Sehica s gola posto niko nije dovoljno pametan da to uradi ocigledno i odmah si ogroman posao uradio. Stevanovic i Demirovic ne mogu od prve da igraju nikako daj nove igrace. Ahmedhodzica precrtat ako ne dodje sljedeci put.
Zamalo.
Al vise sam vjerovao da cemo dobit Portugal nego sto bi prosli baraz. Baraz ne mozemo dobit da se protiv Gibraltara igra 11 na 9.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Cudi me kako nikl ne spomenu izvalu selekotra da smo durgo poluvirjeme odigrali na karakter
Ljudi nam se dodavali po 10 minuta, onaj Jota se ohaldio dok je uso nije bilo prekida
Da su zapeli sa 10% portugalci bilo bi jedno 0:8, da su nastavili ko u prvom ja mislim da bi cenera fasovali
Ljudi nam se dodavali po 10 minuta, onaj Jota se ohaldio dok je uso nije bilo prekida

Da su zapeli sa 10% portugalci bilo bi jedno 0:8, da su nastavili ko u prvom ja mislim da bi cenera fasovali
Jeste spomenulo se, al su nadglasali ovi što ga veličaju jer je priznao odgovornostNapoleon1921 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:45Cudi me kako nikl ne spomenu izvalu selekotra da smo durgo poluvirjeme odigrali na karakter
Ljudi nam se dodavali po 10 minuta, onaj Jota se ohaldio dok je uso nije bilo prekida![]()

Tom je izjavom selektor najviše pokazao svoj karakter Nažalost još jedna ubleha, koja misli da Bosancima možeš prodavati najjeftinije folove. A na koncu, što ne bi i mislio. Tako je i došao na mjesto selektora. S obzirom da su ga predstavljali kao moralnu gromadu i čovjeka sa integritetom, zanima me da li će podnijeti ostavku kad nas Luksemburg i slovačka pobijede.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Mislim da su mu izjave ok, mada su sve to prazne rijeci ako se ne vidi na terenu. Previse je bio blag i hvalio ove igrace. Sto je cudno imali smo 3 selektora u ovim kvalifikacijama, ali igraci manje-vise isti u prvih 11. Treba napravit veliki rez, i da sam na njegovom mjestu izbacio bi Pjanica i Sehica direkt sa spiska. Najradije i Dzeku, ali nema Milosevic kapital za takav jedan potez.
Dalje neka stavi igrace prvenstveno po fizickoj spremi, borbi i volji da se drze taktike. Mnogi pljuju Hadziahmetovica ali bi ga stavio ispred Cimirota, Pjanica i njima slicnim svaki put, jer je borben, zahvalan i u svakoj utakmici pod Petevom je uradio tacno sta je bilo trazeno od njega. Kad je usao protiv Finske (ja mislim, moguce da je bila Rumunija) u ligi nacija, odma je se popravila igra. Nije Zidane, ali zna sta treba.
Nazalost ce vjerovatno morat 5 pozadi, mada je formacija ovdje najmanji problem. Neke elementarne stvari koje i najgore ekipe imaju mora prvo uvest. Ovo kao jucer nisam vidio ni od jedne reprezentacije zadnjih 10 godina, ovo nije bio fudbal. Igrao je City protiv petoligasa u kupovima pa se ovo nije desavalo. Gora ekipa BiH je izvukla bod protiv bolje Francuske prije 18 mjeseci. Nesto nevjerovatno ono prvo poluvrijeme.
Dalje neka stavi igrace prvenstveno po fizickoj spremi, borbi i volji da se drze taktike. Mnogi pljuju Hadziahmetovica ali bi ga stavio ispred Cimirota, Pjanica i njima slicnim svaki put, jer je borben, zahvalan i u svakoj utakmici pod Petevom je uradio tacno sta je bilo trazeno od njega. Kad je usao protiv Finske (ja mislim, moguce da je bila Rumunija) u ligi nacija, odma je se popravila igra. Nije Zidane, ali zna sta treba.
Nazalost ce vjerovatno morat 5 pozadi, mada je formacija ovdje najmanji problem. Neke elementarne stvari koje i najgore ekipe imaju mora prvo uvest. Ovo kao jucer nisam vidio ni od jedne reprezentacije zadnjih 10 godina, ovo nije bio fudbal. Igrao je City protiv petoligasa u kupovima pa se ovo nije desavalo. Gora ekipa BiH je izvukla bod protiv bolje Francuske prije 18 mjeseci. Nesto nevjerovatno ono prvo poluvrijeme.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 okt 2023, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Sinoc smo o tomee odmah poslije izjave provali i to mi bas zapalo za oko, vrijedja nam covjek inteligenciju sto doduse nama je nije teskoNapoleon1921 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:45Cudi me kako nikl ne spomenu izvalu selekotra da smo durgo poluvirjeme odigrali na karakter
Ljudi nam se dodavali po 10 minuta, onaj Jota se ohaldio dok je uso nije bilo prekida![]()
Ovi podanici koji ga brane govore kako je neki karakter i ocekujem da Ce covjek pricati realno kako je i bilo kad taj veliki karakter izvali takvu glupost.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Kao prvo savo je los trnere, mi bi izgubili od portugala kako god u 99.9% slucajeva al ono sto je on sinoc uradio je nesto sto ne bi ni laik s ulice....bukvalno smo im bili sparing partner sa formacijomImajednabrigada je napisao/la: ↑17 okt 2023, 14:03Sinoc smo o tomee odmah poslije izjave provali i to mi bas zapalo za oko, vrijedja nam covjek inteligenciju sto doduse nama je nije teskoNapoleon1921 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:45Cudi me kako nikl ne spomenu izvalu selekotra da smo durgo poluvirjeme odigrali na karakter
Ovi podanici koji ga brane govore kako je neki karakter i ocekujem da Ce covjek pricati realno kako je i bilo kad taj veliki karakter izvali takvu glupost.
Izjave poslije utakmice...iskreno ubleha....samo sam ceko da kaze "prava prvenstvena utakmica"....
A sto se tice karaktera...da je kakav karakter ne bi se prihvatio ovoga trenutno
A podanicima su svi krivi osim saveza i vice iako smo u najvecem kanalu od postanka saveza i rep
Savo je sinoc dokazao da ne zna, da nije Savo odmah bi dobio otkaz. Ovako ce biti otjeran tek nakon baraza.
-
- Kontakt:
Ako bude izgledalo lose ove zadnje dvije utakmice, nije nista drugo zasluzio osim otkaza.
Covjek bi lagano mogao otici sa titulom najgoreg trenera u Vicinom mandatu, a to nije lako
-
- Kontakt:
Treba vidjeti rezultat protiv Luksemburga i Slovacke, ove zadnje dvije utakmice nisu pravo mjerilo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa i Martinez je isto izjavio za nasImajednabrigada je napisao/la: ↑17 okt 2023, 14:03Sinoc smo o tomee odmah poslije izjave provali i to mi bas zapalo za oko, vrijedja nam covjek inteligenciju sto doduse nama je nije teskoNapoleon1921 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:45Cudi me kako nikl ne spomenu izvalu selekotra da smo durgo poluvirjeme odigrali na karakter
a Savo je sam priznao da snosi krivicu za prvo poluvrijeme jer je visoko postavio zadnju liniju, s nekim drugim trenerom ne bi sig dozivjeli onakav debakl
mnogi brzo zaboravljaju da je ova ista nasa ekipa prije godinu-dvije igrala egal sa Francuzima (cak smo bili bolji na Grbavici a blizuz pobjede u gostima), Italijanima, Holandjanima
Don't believe the hype.
Pa Madafaka je u Lisabonu postavio igru ko Guardiola, u odnosu na ono od sinoć. Portugalci su prestali igrat na poluvremenu, valjda se čuvaju za vikend i lige. Da su nastavili bilo bi 10-0.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Postavio jer je bilo 3, 4 kolo. Sinoc nam je samo pobjeda igrala, normalno da ce pokusati ofanzivno igrati. E druga je stvar sto im svira penal u 3 minuti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad moraš pobijediti, prvo moraš paziti da ne primiš gol. Onda nakon 70 minute ide totalna ofanziva.
Ono je bio taktički amaterizam, igraš protiv Ronalda, Leaa, Felixa, Bruna i podigneš odbranu na 30 metara

To jeste, mada opet sumnjam da bi ih i tako dobili. Glupo je kriviti Savu, pa i Mehu jer je najveci krivac za propale kvalifikacije Rukfas sa debilnim formacijama protiv Slovaka i pogotovo Luksemburga u Zenici.Horoz je napisao/la: ↑17 okt 2023, 16:49Kad moraš pobijediti, prvo moraš paziti da ne primiš gol. Onda nakon 70 minute ide totalna ofanziva.
Ono je bio taktički amaterizam, igraš protiv Ronalda, Leaa, Felixa, Bruna i podigneš odbranu na 30 metara![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet kriv selektor. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies