Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Nadam se da nece opet htjeti mijenjati trenera. Daj brate dragi jedan ciklus treneru, pa cemo vidjeti je li taraba ili zna nesto. Glupo je bilo od svih utakmica da se vadimo na jednom Portugalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Protov jacih 4312
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Hadjikadunic Kolasinac
Pjanic Tahirovic Krunic
Rahmanovic
Dzeko Demirovic
A protiv slabijih 4213
Vasilj
Tahirovic Krunic
Rahmanovic
Stevanovic Dzeko Demirovic
Vasilj
Pjanic Tahirovic Krunic
Rahmanovic
Dzeko Demirovic
A protiv slabijih 4213
Vasilj
Tahirovic Krunic
Rahmanovic
Stevanovic Dzeko Demirovic
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da ce on i baraz docekati.
E vala ih i dobismo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ne znam kako neke bukovine ne kontaju da nas je samo pobjeda ostavljala u igri, a isti govore da smo preofanzivno izasli 
Jok trebo je autobus parkirat u utakmici u kojoj gubis sve ako ne pobijedis

Jok trebo je autobus parkirat u utakmici u kojoj gubis sve ako ne pobijedis
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Sa Savom ispade ko kad mlada skine sminku i vidis realnost. Jednostavno citav taj kredibilitet koji je imao prije i poslije prve utakmice pada u vodu, i kako sada dalje poslije poraza kojeg nismo vidili od 1998, na strani protiv Argentine.
- Beduin
- Kontakt:
Ja od ofanzive vidio samo onog na krovu kako spopada Ronalda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav kredibilitet je imao trener koji je u karijeri vodio Partizan i Maribor?Hansestadt je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:24Sa Savom ispade ko kad mlada skine sminku i vidis realnost. Jednostavno citav taj kredibilitet koji je imao prije i poslije prve utakmice pada u vodu, i kako sada dalje poslije poraza kojeg nismo vidili od 1998, na strani protiv Argentine.
U prvoj utakmici dobio 2:0 ekipu gdje pola igrača nisu profesionalci uopšte i nemaju cijenu na TM.
I zbog toga mu forumski puk dao kredibilitet i počeo pisati kako prolazimo grupu na Europskom prvenstvu

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Ima pricu i iskustvo Uefinog analiticara. Kod nas ocigledno dovoljno.Espiritosanto je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:41Kakav kredibilitet je imao trener koji je u karijeri vodio Partizan i Maribor?Hansestadt je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:24Sa Savom ispade ko kad mlada skine sminku i vidis realnost. Jednostavno citav taj kredibilitet koji je imao prije i poslije prve utakmice pada u vodu, i kako sada dalje poslije poraza kojeg nismo vidili od 1998, na strani protiv Argentine.
U prvoj utakmici dobio 2:0 ekipu gdje pola igrača nisu profesionalci uopšte i nemaju cijenu na TM.
I zbog toga mu forumski puk dao kredibilitet i počeo pisati kako prolazimo grupu na Europskom prvenstvu![]()
-
- Kontakt:
Forumski puk rezonuje kao i savez, odnosno imamo generalno glup mentalitet, zaostao, u skladu sa nekim vremenima koja su davno prošla.
Tri prethodna selektora su igrala sa tri nazad jer se jedino tako može igrati sa ovom ekipom, a onda je na valu populizma ovaj odlučio mijenjati sistem. Nemamo nijedno krilo, doslovno nijedno, niko od njih, pa ni Stevanović, nije nikakav igrač reprezentativnog kalibra. Kolašinac se u sistemu sa četiri nazad može komotno penzionisati, tu niti može biti bek, niti može biti stoper. Prva alternativa Ćivić.
Ali ne, daj mijenjaj. Smislenije je bilo ono što je Kodro pokušao raditi, ali ne, znaju eksperti da ne valja.
Sinoć se ja ne bih onako osramotio kao selektor, garantujem. Ali naravno da nije do njega, nego do kompletne priče oko reprezentacije. Divljaci na čelu saveza ne vjeruju u sistem i vrijeme potrebno da se stvari izgrade. Hoće li usvojiti izvještaj selektora jednoglasno ovaj put?
Svako moralan, normalan i prosječno inteligentan će po defaultu biti protiv ovog saveza. Oni koji su uz njega su uglavnom maliciozni i ne misle dobro ni državi ni fudbalu.
Tri prethodna selektora su igrala sa tri nazad jer se jedino tako može igrati sa ovom ekipom, a onda je na valu populizma ovaj odlučio mijenjati sistem. Nemamo nijedno krilo, doslovno nijedno, niko od njih, pa ni Stevanović, nije nikakav igrač reprezentativnog kalibra. Kolašinac se u sistemu sa četiri nazad može komotno penzionisati, tu niti može biti bek, niti može biti stoper. Prva alternativa Ćivić.
Ali ne, daj mijenjaj. Smislenije je bilo ono što je Kodro pokušao raditi, ali ne, znaju eksperti da ne valja.
Sinoć se ja ne bih onako osramotio kao selektor, garantujem. Ali naravno da nije do njega, nego do kompletne priče oko reprezentacije. Divljaci na čelu saveza ne vjeruju u sistem i vrijeme potrebno da se stvari izgrade. Hoće li usvojiti izvještaj selektora jednoglasno ovaj put?
Svako moralan, normalan i prosječno inteligentan će po defaultu biti protiv ovog saveza. Oni koji su uz njega su uglavnom maliciozni i ne misle dobro ni državi ni fudbalu.
Nadam se da će mu usvojiti izvještaj. Bila bi šteta da se ovakv trenerski potencijal otpusti bez prave prilike 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Savo je sinoć pokazao veće neznanje od Kodre i Hadzibegica i to je činjenica. Onako ni Varesanovic ne bi postavio ekipu. 
Iskreno se nadam da ce pameti doći nakon sinoćnje blamaze. Totalno je razočarao postavkom na terenu.
Jeste on preuzeo na sebe odgovornost ali to nije dovoljno. Kao sto nije dovoljan izgovor ni to da je par dana s ekipom.
Znaš protiv koga igraš (Ronaldo, Leao, Feliks, Fernandes...) i ti izadjes bez pravog DM-a. U biti ga nisi ni imao, ali u tom slučaju moraš pojačati s dvojicom koji bi igrali tu poziciju (Cimirot, Amir) ako želiš forsirati igru s 4 nazad i tako koliko toliko zaštiti stopere i olakšati im, a ne onako na vjetrometini ih ostaviš ali bukvalno.
Ili kreni s 3 nazad...igraj na sigurno (koliko se to moze protiv jednog Portugala) i čekaj neku šansu u 90 minuta.
Dobio je dobru samarcinu i nadam se da ce ga dobro otrijezniti. Rekao bih u pravom trenutku.

Iskreno se nadam da ce pameti doći nakon sinoćnje blamaze. Totalno je razočarao postavkom na terenu.
Jeste on preuzeo na sebe odgovornost ali to nije dovoljno. Kao sto nije dovoljan izgovor ni to da je par dana s ekipom.
Znaš protiv koga igraš (Ronaldo, Leao, Feliks, Fernandes...) i ti izadjes bez pravog DM-a. U biti ga nisi ni imao, ali u tom slučaju moraš pojačati s dvojicom koji bi igrali tu poziciju (Cimirot, Amir) ako želiš forsirati igru s 4 nazad i tako koliko toliko zaštiti stopere i olakšati im, a ne onako na vjetrometini ih ostaviš ali bukvalno.
Ili kreni s 3 nazad...igraj na sigurno (koliko se to moze protiv jednog Portugala) i čekaj neku šansu u 90 minuta.
Dobio je dobru samarcinu i nadam se da ce ga dobro otrijezniti. Rekao bih u pravom trenutku.
Ono što me je kod Save dojmilo je što je preuzeo odgovornost za poraz i naveo koje je greške napravio, za razliku od dosadašnjih selektora koji su preuzimali odgovornost i tu prestaje sve. Savo je na konferenciji za štampu analizirao svoje propuste u vidu korištenja istih startnih 11, činjenice da je možda trebao početi u formaciji s petoricom pozadi, ali je istakao i mane ekipe u vidu **** pristupa u suštini i nemanja veznjaka s defanzivnim karakteristikama. Vjerovatno bi mu Tahirović vrijedio kao suho zlato u ovoj formaciji.
Sad vidjeti da li će nešto naučiti iz ovih grešaka i prilagoditi se u budućnosti, jer bi bio prvi nakon Peteva sposoban da analizira svoje greške i nauči nešto iz toga.
Sad vidjeti da li će nešto naučiti iz ovih grešaka i prilagoditi se u budućnosti, jer bi bio prvi nakon Peteva sposoban da analizira svoje greške i nauči nešto iz toga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prevario se misleci da neki igraci mogu, a ne mogu. Onakav pristup igri od sinoc ne bi prosao ni na seoskom turniru, a ne protiv jedne od najjacih ekipa na svijetu. Sinoc smo vidjeli da Sehic, Pjanic, Kolasinac, Demirovic i jos neki ne mogu, jednostavno manjak kvaliteta ili visak godina, tromo, lose, bezidejno. Ono sto je pozitivno je da zna vidjeti gresku, hoce li popraviti istu vidjet cemo vec sljedecu. Ono sto je cinjenica jeste da mi nemamo tim ni za baraza, a kamoli za nesto vise. Finska, Izrael i Ukrajna su trenutno puno kvalitetnije ekipe, tesko se od govvana pravi pita. Nemamo sirinu, a ni Bgm neku buducnost kad pogledamo ove mladje uzraste. Bilo ko da je na Savinom mjestu, ne bi napravio apsolutno nista, mi smo propali u temeljima. Iza Save su dvije utakmice, ne bi bilo cudno da i on dobije vec sutra otkaz, sa ovom bandom se nista ne zna.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Nece dobiti otkaz, ima ugovor do marta, a nemaju u savezu pare da ga isplate unaprijed, jer moraju platiti kaznu za bakljadu u Vaduzu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Znaci ovo sto je savo uradio je u fazonu da trebas preko zice prec sa zgrade na zgradu al da se ne peglas ti si se zaletio i pokusao preskocit sa jedne na drugu iako je razdaljina 50 metara....
Ovo sinoc je doslovno formacija kakvu bi martinez izveo sa B timom protiv A tima da uvjezba akcije. Ljudi nam slali pasove po zemlji od 30/40 metara, felix i otavio pretrce pola terena s loptom nidje nikoga...
Da smo odigrali najbolji mec sa najboljom formacijom vjerovatno bi izgubili, al ova bruka od sinoc ide njemu na dusu pa onda pojedinim igracima..sto je u sustini i sam priznao
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 17 okt 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
De allahati prestani me citirat, stavio sam te na listu gnjavatora da ne moram citat tvoje debilne postove, al ti ko bivo navalio
naprijed rejal
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sveti, ti nam još nikad nisi fudbalski analizirao zašto je Kodro bio loš, a sada ovog braniš 
Stavi i mene na listu gnjavatora slobodno, ali nemoj svoje neznanje prodavati pod to da te neko gnjavi.
To da se fudbal dijeli na "Branimo se i stojimo nisko" i "Napadamo i stojimo visoko" je jako površno, a tako ti zvuče argumenti u pokušaju da odbraniš neodbranjivo.

Stavi i mene na listu gnjavatora slobodno, ali nemoj svoje neznanje prodavati pod to da te neko gnjavi.
To da se fudbal dijeli na "Branimo se i stojimo nisko" i "Napadamo i stojimo visoko" je jako površno, a tako ti zvuče argumenti u pokušaju da odbraniš neodbranjivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.