FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Dogan je dobar samo na pricu i pucanje u prazno, praksa nula bodova. A realno balila je nekolicina na njegov dolazak, kone tugovale za njim.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nije, ali je ubio većinu igrača, satrao ih je svojim neznanjem. Pa evo Rožman i dan danas čisti iza Varešanovića. To što je Zeljković bio na Vidiću je puno manji problem od onog što je Varešanović ostavio nasljedniku.
Čitaj sa razumijevanjem šta se piše.spezial je napisao/la: ↑17 okt 2023, 08:56Ljudi brane Dogana u 2023. godini... lik je primjer ublehasa balijskog koji na sve ima neku kritiku, ali nema pojma kako ista popraviti i nema nikakvog prakticnog znanja. Nakon sloge trebao se pocet bavit poljoprivredom, mene bi stid bilo i kladionicu popunit s fudbalom na listicu, a ne kritikovat fudbal na najvisem nivou.
- napoleon72
- Kontakt:
Za Dogana su ovdje momci pisali koliko je unazadio akademiju, koliko je reducirao obaveze i treninge djeci, da se vise nego ikad prije guraju babini sinovi. Al eto, profa nas dobri, nek smo se mi one ublehe iz Udinesea rijesili.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Nije otjeran i nismo ga se rijesili nego je bio u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. Došao je kad je bila kriza kad Nam nije placo a Sabrina i Kasum prodavali maglu, covjek se spakovao i vratio se u Italiju.napoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:47Za Dogana su ovdje momci pisali koliko je unazadio akademiju, koliko je reducirao obaveze i treninge djeci, da se vise nego ikad prije guraju babini sinovi. Al eto, profa nas dobri, nek smo se mi one ublehe iz Udinesea rijesili.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne govorim o tom sta se zvanicno desilo nego kakvi su komentari debila bili ovdje i na drustvenim mrezama. Zatvorio nam skolu fudbala, ubleha, nasa djeca placu, glumi strucnjaka...bordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 11:00Nije otjeran i nismo ga se rijesili nego je bio u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. Došao je kad je bila kriza kad Nam nije placo a Sabrina i Kasum prodavali maglu, covjek se spakovao i vratio se u Italiju.napoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:47Za Dogana su ovdje momci pisali koliko je unazadio akademiju, koliko je reducirao obaveze i treninge djeci, da se vise nego ikad prije guraju babini sinovi. Al eto, profa nas dobri, nek smo se mi one ublehe iz Udinesea rijesili.
Onaj neki debil dijete uslikao ispred kapije stadiona kako tuzno gleda kroz resetke prema terenu i lijepio tu sliku svugdje, dan te yebo ko da je mali u Ausvicu. Nismo bolje ni zasluzili od Dogana.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Vicu su naljutila posljednja desavanja oko repke. Imam osjecaj da ide klanje i to ofirno bas da bude. Da pokaze koje baja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
tu je prodani b.alija Sabrija da odradi prljavi posao
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nego raja, tekma sutra, de malo hajca i da mlatnemo one placenike i rastavimo ih na proste faktore
MOZEMO ZIVOTA MI, ‘TA CE ONI LEVATI

MOZEMO ZIVOTA MI, ‘TA CE ONI LEVATI

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Mateo Musa na centru.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Skor sa njim 6-1-2
Borac sa njim 0-4-1 (poraz 1:0 od nas prošle godine kad je Dal dao na Bilinom).
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Koliko se sjecam pofino je siljio Borcu u Zenici, ali na kraju u 90+ nije svirao diskutabilan penal za Borca(koji bi skoro svaki sudija u BIH svirao za Borac.)

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Never forgetnapoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 11:03Onaj neki debil dijete uslikao ispred kapije stadiona kako tuzno gleda kroz resetke prema terenu i lijepio tu sliku svugdje, dan te yebo ko da je mali u Ausvicu. Nismo bolje ni zasluzili od Dogana.bordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 11:00Nije otjeran i nismo ga se rijesili nego je bio u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. Došao je kad je bila kriza kad Nam nije placo a Sabrina i Kasum prodavali maglu, covjek se spakovao i vratio se u Italiju.napoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 10:47Za Dogana su ovdje momci pisali koliko je unazadio akademiju, koliko je reducirao obaveze i treninge djeci, da se vise nego ikad prije guraju babini sinovi. Al eto, profa nas dobri, nek smo se mi one ublehe iz Udinesea rijesili.

Ubij ih igrom i pritiskom ne može im 100 sudija pomoći. Vjerujem 100% u ovaj tim i Rožmana da imamo kvalitet da ih poderemo ko zelju. Melji Rajvoooooo 

Bilo je suđenje za standardan naše lige i Borca sasvim ok , a penal na kraju je bila ona ruka , gdje se od tijela odbilo u ruku

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne mislim da će sutra biti klanja. Mi moramo izaći jako i agresivno. Kvalitetniji smo od njih dosta, a imamo igrače koji mogu riješiti utakmicu. Ako damo svoj maksimum, nećemo izgubiti. Nama sutra i X odgovora jer nam Borac ubrzo stiže na Kosevo. S 4 boda iz te dvije utakmice, otvara nam se titula jer ćemo se na zimu još dodatno pojačati + ekipa će proći pripreme s Rožmana. Prevelik je pritisak na savezu trenutno, Uefa već istražuje odredjene navode, reprezentacija je dibidus pala kurci za uši, a sve oči javnosti će biti uperene na sutrašnji meč. Stoga, klanja neće biti. Sigurno će navlačiti domaćinski 55-45 ili 60-40, ali i uz takvo sudjenje možemo izvuci pozitivan rezultat.
-
- Kontakt:
Najgore sudjenje koje sam uzivo svjedocio svojim ocima.A idem 20 i kusur godina svaku utakmicu.
Sutra ocekujem 75-25 sudjenje u korist znate koga ali ako budemo bolji izvuci cemo dobar rezultat siguran sam.Igrom izgubiti ne mozemo,ostalo nije u nasoj moci.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pobjeda od 2 gola razlike bi bila sasvim ok