Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MocMahale444

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la MocMahale444 » 16 okt 2023, 23:03

GIBRA je napisao/la:
16 okt 2023, 22:46
MocMahale444 je napisao/la:
16 okt 2023, 22:04
Ovako si branio i Kuhara druže Vivi :kafa:
Taj je poznat da brani kriminalce i nehljebare
Kuhare i sve koji su tuzili klub kao Bogicevic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 23:04

Težak poraz, ne nešto pretjerano bitan, ali težak, ostavlja gorak okus.

Nije se moglo vaditi protiv treće najskuplje reprezentacije svijeta koja igra u nevjerovatnoj formi.

Milošević je na teren poslao najbolje, bez mudrovanja i egzibicija sa pozicijama, ali penal nas je baš presjekao. Prestrogo dosuđen, bespotreban, a mi nismo tim koji se vraća nakon takvog šoka.

Kvalifikacije za zaborav, ali treba odraditi ove dvije preostale utakmice, dodatno se uigrati protiv slabijih ekipa u odnosu na večerašnjeg protivnika. Trebaju nam pobjede i dobri rezultati jer čini mi se da bi mogli završiti u trećem šeširu ako već nismo.

Selektor veoma ozbiljno treba razmisliti o promjeni na golu obzirom da Šehić ulijeva dosta nesigurnosti, a što se ostalog tiče, ne vidim da su potrebne neke drastične promjene, večeras smo izveli najbolje što imamo u ovom trenutku.

Vucevich je napisao/la:
16 okt 2023, 22:57
Kad ga je ono gofno Virtu4l onoliko nahvalio, moglo je jedino ovako završiti.
Naravno da lažeš kao pas, nigdje ga ja nisam nahvalio kao trenera, ali tebe razumijem. Ti bar imaš razloga da prozivaš, imao si težak period prije i poslije svakog prethodnog selektora. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 okt 2023, 23:05

dzeko se cereka i sprda, boli njega qurac
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 23:06

Sveti je napisao/la:
16 okt 2023, 22:59
harden je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
16 okt 2023, 22:55
A sta ste vi ocekivali? Covjek je morao da se ofanzivno postavi protiv yebenog portugala i ganja rezultat, a primio je gol u petoj minuti iz nepostojeceg penala, ovo je najmanje njegov poraz
Ma ko da su izgubljene kvalifikacije sada protiv Portugala. Kvalifikacije se gube protiv Islanda i Luxemburga.
Pa to je to. Doveden je u situaciju da mora da dobije portugal da bi ostao u igri dok su prosli selektori gubili od luxa i islanda.
Napoleon1921 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
A sta ste vi ocekivali? Covjek je morao da se ofanzivno postavi protiv yebenog portugala i ganja rezultat, a primio je gol u petoj minuti iz nepostojeceg penala, ovo je najmanje njegov poraz
Daj ba covjece lik izaso ko da igramo sa San marinom

Ljudi salju pasove od 50metara po zemlji
Nemoj kruha ti ti o fudbalu, drzi se politike i klixa ziv bio
Jel nisam upravu? tebi je dobar pristup bio

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 23:07

Cartman je napisao/la:
16 okt 2023, 23:02
Nije on neki trener, ali ovi igraci su ljudski sljam. Ne znam jesu li vise bezobrazni ili takticki retardirani. Nesto nevjerovatno, ovako ni Lihtenstajn ne gubi utakmice vise.
Meni je ovo stvarno nevjerovatno, evo treći selektor, a pristup ostaje isti. Je li moguće da niti jedan od njih nema bar onu osnovnu motivaciju, da pokaže želju i htijenje kad je već došao da igra.

Nikad nismo imali taktički lošije igrače.
Voli te tvoje Sarajevo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 okt 2023, 23:11

Ovi igraci su cisti odron.

Ovdje ima sugavih faca koje treba eliminisati totalno sa spiska.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 16 okt 2023, 23:11

Imajednabrigada je napisao/la:
16 okt 2023, 23:03
Yebo mu ja mater i uze i sire stablo. Ne zato sto je izgubio i sto je rekao da je on vjerovatno najveci krivac vec zato sto mi vrijedja inteligenciju kada kaze da su drugo poluvrijeme odigrali na karakter...dakle isti ko i prethodni ublehasi.
A komedija :D drugo poluvrijeme je formula za uspjeh.
Oni prije su bili treneri i ublehaši, on je samo ublehaš.
Al evo sad ide da je do igrača, a ono prije je bilo do Faruka i Mehe :D
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 16 okt 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 okt 2023, 23:12

Jbg ako ne poznaješ igrace takticki i nisi mogao nešto odigrati vrijeme nije nikakav izgovor da nemozeš igrace da kažem "nafurati" ,ovo je te strane vjerovatno najgora utakmica,bukvalno vecinu je bolio k.urac i sem 2 igraca nisi mogao vidjeti neku želju kod vecine,a to je trenerovo svakako.

Isto što mi je sad zaparalo kad rece,kao morao sam Cimirota zrtvovati da igra defanzivno(kao to inace nije takav igrac) ,a bukvalno i jeste samo takav igrac,ocito nezna ni sa kakvim igracima još raspolaže.

Opet kažem ovo za energiju je strogo njegovo,mozes se vaditi na kvalitet ali kada ti ekipa nema energiju onda je njegovo za zapitati se kako nema pricu za motivaciju.

Pogotovo sto je tek došao,uvijek je novi trener šok terapija.Ovo je obratno bilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 16 okt 2023, 23:13

mogu li se oprostit pjanic sehic i dzeko napokon

nemamo od njih nikakve koristi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2023, 23:14

Virtu4l je napisao/la:
16 okt 2023, 23:07
Cartman je napisao/la:
Nije on neki trener, ali ovi igraci su ljudski sljam. Ne znam jesu li vise bezobrazni ili takticki retardirani. Nesto nevjerovatno, ovako ni Lihtenstajn ne gubi utakmice vise.
Meni je ovo stvarno nevjerovatno, evo treći selektor, a pristup ostaje isti. Je li moguće da niti jedan od njih nema bar onu osnovnu motivaciju, da pokaže želju i htijenje kad je već došao da igra.

Sigurno da nismo, Krunic i Tahirovic mogu za nijasnu pomoc, ali sve je to tanko.

Bude li Ukrajina u barazu bez sanse smo. Finska, Izrael i Island su dovoljno losi da bi mogli na srecu, ali u ovom trenutku je jedan Luksemburg favorit protiv ovakve ekipe, jer ovo nije ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 okt 2023, 23:14

Sasvim ok izjave je dao, ne znam sta Serete dzaba
naprijed rejal

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 okt 2023, 23:16

Virtu4l je napisao/la:
16 okt 2023, 23:07
Cartman je napisao/la:

Sta vam je, oni ne znaju i to je to. Uz to nisu tim, klapa, sto Dzeko kaze ne dere se niko jedan na drugog gdje da ide, trci i sl., pa bolju mi komunikaciju imamo s rajom na terminu nego oni. Nije to do selektora.

Zao mi je sto se ovo gledalo kao neka sansa za EP a realno kvale smo trebali halalit protiv Luxa a protiv Islanda da opadne optimizam i najzagrizenijima. Steta sto smo ovo nekako visoko izasli i sad palo psihicki zbog petarde, a mogli "pripremati baraz", bunkerisati i primiti koji gol manje sto bi bilo podnosljivije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 16 okt 2023, 23:19

Horoz je napisao/la:
Napoleon1921 je napisao/la:
Horoz je napisao/la:
16 okt 2023, 22:51
Ne treba se ljutiti Miloševića, čovjek nije trener. Treba se ljutiti na one koji su ga doveli i koji su to sve podržavali.
Ne sumnjam da će dati dobru, političku izjavu nakon tekme, ali ovo je trenerski debakl.
Sreća pa su stali na 5, da su nastavili bilo bi 10-0.
Ma jok dobar vico, vidis da krive svakoga samo im IDOLA NE DIRAJ ....

Jedno pitanje za navedene, sto konstatovase i ovi u studiju..JE LI REALNO DA JE SAVO LEVAT IZVEO OVAKVU FORMACIJU OVOLIKO SIROKO I VISOKO

Bukvalno cu pocet vjerovat da je namjerno izveo ovo da nas nabuse

Ne kazem da ne bi izgubili da je druga formscija bila, ali ovo uradit nestvarno
A šta očekuješ, biće sada svi drugi krivi. :roll:
Tekma je poptpuni trenerski promašaj, pa svaki napad je bio šansa za go. Postavio je igru ko protiv Lihtenštajna.
Al hajde, to se moglo i očekivati od čovjeka koji nije trener. Nego saće biti interesantno čitati kako ga brane. :D
Ja i dalje mislim da ga ne treba dirati, neka završi ovo mrcvarenje. Drugo sve je još veći cirkus.
👍

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 okt 2023, 23:22

Mi nemamo taj luksuz da u isto vrijeme izgubimo Krunica, Tahirovica i Ahmedhodzica. Nama je svaki igrac prebitan, koliko god se busali u prsa i furali neki ponos.

Pjanic, Dzeko i Sehic nakon baraza moraju se oprostiti i da krenemo dalje sa novim snagama i uigravamo ono sto imamo, ali makar na svjezinu i snagu da idemo. Narocito zadnja dvojica trebaju ici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 16 okt 2023, 23:22

Da li je pokeras spustio karte da bude sarkatican u faznu on bi bolje sa ovim istim igracima.

P.S. Ne moze nama Murinjo sa pomocnikom Gvardiolom pomoci sa ovakim igracima, a tek sa ovakvim savezom.

Badava sve nece ljudi da prihvate realnost da nemamo igrace.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 16 okt 2023, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 16 okt 2023, 23:22

Posao trenera je da grupu igrača oblikuje i napravi tim. Da igračima kaže šta je čiji zadatak na trenu i da to funkcioniše.
Za to postoje treneri, za to se angažuju i plaćaju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 23:22

Cartman je napisao/la:
16 okt 2023, 23:14
Sigurno da nismo, Krunic i Tahirovic mogu za nijasnu pomoc, ali sve je to tanko.

Bude li Ukrajina u barazu bez sanse smo. Finska, Izrael i Island su dovoljno losi da bi mogli na srecu, ali u ovom trenutku je jedan Luksemburg favorit protiv ovakve ekipe, jer ovo nije ekipa.
Krunić je sad izuzetno važan, on mora umjesto Cimirota ili ko je već konkurencija na tom zadnjem veznom.

Kroz cijeli ciklus nismo uspjeli uspostavili dominaciju ni na jednoj utakmici, Lihtenštajn ne računam. Čak i protiv Islanda u prvoj utakmici nismo igrali na nekom nivou bez obzira na rezultat. Ni protiv jedne ekipe nismo uspjeli zadržati loptu više od par dodavanja i to je krivica veznog reda, Pjanić i Hadžiahmetović ne mogu nositi ovaj tim i diktirati tempo. Plus što im uvaljuju Demirovića koji na kraju ispada smiješan.

Mi sa ovim veznim redom ne možemo ništa u baražu, bez obzira što smo na papiru jači od potencijalnih protivnika. Čovjek nešto mora izmisliti jer ovo ne ide.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 okt 2023, 23:26

Rijesenje ti je 3-5-2. Vratiti Ahmedhodzica, i igrati sa Dedicem i Kolasincem po stranama. Demirovic i Dzeko i napadu. I danas bi bolje prosli sa takvom formacijom, posto bi Demirovic koji inace dosta trci mogao da vrsi pritisak na njihovu zadnju liniju.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2023, 23:26

Sljedece okupljanje obavezno Vasilj na gol, dosta je i Sehica vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 16 okt 2023, 23:26

Horoz je napisao/la:
16 okt 2023, 23:11
Imajednabrigada je napisao/la:
16 okt 2023, 23:03
Yebo mu ja mater i uze i sire stablo. Ne zato sto je izgubio i sto je rekao da je on vjerovatno najveci krivac vec zato sto mi vrijedja inteligenciju kada kaze da su drugo poluvrijeme odigrali na karakter...dakle isti ko i prethodni ublehasi.
A komedija :D drugo poluvrijeme je formula za uspjeh.
Oni prije su bili treneri i ublehaši, on je samo ublehaš.
Al evo sad ide da je do igrača, a ono prije je bilo do Faruka i Mehe :D

Def si bio u pravu. I ja sam bio protiv njega ali nisam sudio odmah dok ne vidim kako Ce se ponašati jos neke bosnjice se nalazili kako je on neki karakter a on **** obicni vidi se posle utakmice.

I bas sto kazes ovi kreteni podanici jos govore da je sad do igraca pa glupani jes do igraca ali mozda je tako i prije bilo
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, General505, perun, torbica i 41 gost.