Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
U drugom poluvremenu se adaptirao i osigurao cleen sheet 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Oni koji su govorili nakon utakmice protiv Lihtenštajna da nismo godinama ovako stojali na terenu nisu pogriješili. Najteži poraz u historiji.
-
- Kontakt:
Vraćaj Hadziju da zavrsi sto je započeo. Jos Bazdarevica mu staviti za pomoćnika i svi sretni i zadovoljni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bazinga12345
- Kontakt:
Barem nije primio 6 golova kao Pape?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Taj je poznat da brani kriminalce i nehljebare
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Baždarević zvani "Mogli smo on i ja zajedno".19vendetta87 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:42Vraćaj Hadziju da zavrsi sto je započeo. Jos Bazdarevica mu staviti za pomoćnika i svi sretni i zadovoljni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nismo imali boljeg trenera od Sava, pokazao je elokventnost, povedi nas Sava.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne treba se ljutiti Miloševića, čovjek nije trener. Treba se ljutiti na one koji su ga doveli i koji su to sve podržavali.
Ne sumnjam da će dati dobru, političku izjavu nakon tekme, ali ovo je trenerski debakl.
Sreća pa su stali na 5, da su nastavili bilo bi 10-0.
Ne sumnjam da će dati dobru, političku izjavu nakon tekme, ali ovo je trenerski debakl.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
A sta ste vi ocekivali? Covjek je morao da se ofanzivno postavi protiv yebenog portugala i ganja rezultat, a primio je gol u petoj minuti iz nepostojeceg penala, ovo je najmanje njegov poraz
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Ma jok dobar vico, vidis da krive svakoga samo im IDOLA NE DIRAJ ....Horoz je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:51Ne treba se ljutiti Miloševića, čovjek nije trener. Treba se ljutiti na one koji su ga doveli i koji su to sve podržavali.
Jedno pitanje za navedene, sto konstatovase i ovi u studiju..JE LI REALNO DA JE SAVO LEVAT IZVEO OVAKVU FORMACIJU OVOLIKO SIROKO I VISOKO
Bukvalno cu pocet vjerovat da je namjerno izveo ovo da nas nabuse
Ne kazem da ne bi izgubili da je druga formscija bila, ali ovo uradit nestvarno
Ma ko da su izgubljene kvalifikacije sada protiv Portugala. Kvalifikacije se gube protiv Islanda i Luxemburga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad ga je ono gofno Virtu4l onoliko nahvalio, moglo je jedino ovako završiti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:51Nismo imali boljeg trenera od Sava, pokazao je elokventnost, povedi nas Sava.
-
- Kontakt:
Daj ba covjece lik izaso ko da igramo sa San marinom
Ljudi salju pasove od 50metara po zemlji
Napredak, nije ko spaček pitao Ognjena "bil ti bolje" 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strucno ovo Savo objasnjava.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa to je to. Doveden je u situaciju da mora da dobije portugal da bi ostao u igri dok su prosli selektori gubili od luxa i islanda.
Nemoj kruha ti ti o fudbalu, drzi se politike i klixa ziv bioNapoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:57Daj ba covjece lik izaso ko da igramo sa San marinom
Ljudi salju pasove od 50metara po zemlji
naprijed rejal
Ma niko ništa nije očekivao. Samo se i može sprdati nad ovom situacijom. Ne vadi se protiv Portugala.
Remi protiv ovog Portugala bi bio ravan čudu, to sam pisao i prije utakmice.
A šta očekuješ, biće sada svi drugi krivi.Napoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:55Ma jok dobar vico, vidis da krive svakoga samo im IDOLA NE DIRAJ ....Horoz je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:51Ne treba se ljutiti Miloševića, čovjek nije trener. Treba se ljutiti na one koji su ga doveli i koji su to sve podržavali.
Jedno pitanje za navedene, sto konstatovase i ovi u studiju..JE LI REALNO DA JE SAVO LEVAT IZVEO OVAKVU FORMACIJU OVOLIKO SIROKO I VISOKO
Bukvalno cu pocet vjerovat da je namjerno izveo ovo da nas nabuse
Ne kazem da ne bi izgubili da je druga formscija bila, ali ovo uradit nestvarno

Tekma je poptpuni trenerski promašaj, pa svaki napad je bio šansa za go. Postavio je igru ko protiv Lihtenštajna.
Al hajde, to se moglo i očekivati od čovjeka koji nije trener. Nego saće biti interesantno čitati kako ga brane.

Ja i dalje mislim da ga ne treba dirati, neka završi ovo mrcvarenje. Drugo sve je još veći cirkus.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nije on neki trener, ali ovi igraci su ljudski sljam. Ne znam jesu li vise bezobrazni ili takticki retardirani. Nesto nevjerovatno, ovako ni Lihtenstajn ne gubi utakmice vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Yebo mu ja mater i uze i sire stablo. Ne zato sto je izgubio i sto je rekao da je on vjerovatno najveci krivac vec zato sto mi vrijedja inteligenciju kada kaze da su drugo poluvrijeme odigrali na karakter...dakle isti ko i prethodni ublehasi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Maverick i 36 gostiju.