Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Uvijek oplačem na ovaj posthurem je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:06Hoće li Savo biti prvi selektor koji je pobijedio veliku reprezentaciju?!
Dosta toga mu ide u prilog:
- naša rezultatska neopterecenost
- domaci teren i pozitivan psiholoski momenat s novim selektorom i dobrom partijom veceras
- Slovačka dala 2 gola Portugalu i pokazali da su ranjivi
- umorni Portugalci nakon teške utakmice protiv nezgodnog protivnika i po velikom pljusku
- Portugalci najvjerovatnije u izmijenjenom sastavu...
Sretno Savo i do pobjede.

Ljudi misle da neki polu-trener koji je vodio 2 kluba može uraditi nešto normalno. I to u jednom od ta dva kluba otjeran kao životinja još ga je i vlasnik kluba ponižavao po gostovanjima kako je bio loš izbor. E zamisli očekivati od ove spodobe nešto a Mirza jjebeni Varešanović ima bolju karijeru od tebe

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Unaprijed da svima vama kazem yebite se, svima koji spomenu 'Vahu, Amara Osima, Barabreza, Bajramovica ... Mancinija, Gvardiolu itd.
Mi imamo mnogo vecih problema od k'urcevog selektora !
Mi imamo mnogo vecih problema od k'urcevog selektora !
Mjau !
Za selektora i igrače, samo glavu gore. Ovo nije početak kvalifikacija nego kraj. Idemo dalje.
Odlazi Savo!
Sta kaze virtual?
Ima li kvalitete u Savi?
Ima li kvalitete u Savi?
A sta su radili od pocetka istih ?
Koga boli k'urac za dva poraza od Portugala, ostale utakmice sta su radili ?
Mjau !
Sava je odlican politicar, prodao vam maglu, kao sto sam i rekao na pocetku, lik je trenerski anonimus, nikad gora odbrana. Nikad.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nije do Save. Ekipa je goli ****!
-
- Kontakt:
Nije Petev glup, zna da treba igrati sa 5 u odbrani protiv jacih reprezentacija
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Možemo li mi nekoga dobiti nekad da njihov selektor kaže: “danas svi igraju fudbal”?
To je moderan trener. Prilagodi se protivniku formacijom. Kod nas svaki drugi selektor samo poreda igrace i kaze eto igrajte. Priprema utakmice 70% odradjenog posla.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:50Nije Petev glup, zna da treba igrati sa 5 u odbrani protiv jacih reprezentacija
Kod ostalih jel protivnik Lihtenstajn ili Portugal, igra se sa istom formacijom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj tim me bi ni Magat i Gvardiola probudili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je ostavstina nesposobnog Faruka i nikog vise. Ubio je volju svim igracima porazima protiv amatera.
- MocMahale444
Ovako si branio i Kuhara druže Vivi 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Dovedite sad nekog iz zvezde eo npr onaj cetnik Koroman
Pa onda vidite imal kakvih UZPovaca..nek se svi izredaju
A Virto i ovi nek ga nastave glabat vici
-
- Kontakt:
1) Bolje domacinsko navijanje u Vaduzu nego u Zenici. Zdravije navijanje, gdje je covjek ponosan na svoju drzavu i tako se ponasa kao navijac. To se reflektira i na igrace i na igru. Nikad nisam dozivio da ljudi dolaze prije svega da gledaju protivnicke igrace, pa tek domace. A i igraci se cudno ponasaju po tom pitanju. To na Zapadu nema.
2) Taktika, pisali smo vec ranije da je 3-5-2 bila sasvim ok formacija, vec da je bitnije samo selektiranje igraca. Stvarno je izgledalo kao hrkljus kad se nazor i nesto pokusalo sa visokim loptama, na Dzeku i Rahmanovica, a preko Kolasinca i Dedica ne mozes, upravo zbog formacije.
Ovo je cini mi se najgori rezultat jednog selektora na klupi reprezentacije. I opet neko ima obraza da brani. Doduse, nije ni krenulo dobro za nas sto barem meni nije izgledalo kao penal, i onda gol iz ofsajda. Ali svakako najlosiji rezultat jednog selektora, i zao mi je da je tako.
2) Taktika, pisali smo vec ranije da je 3-5-2 bila sasvim ok formacija, vec da je bitnije samo selektiranje igraca. Stvarno je izgledalo kao hrkljus kad se nazor i nesto pokusalo sa visokim loptama, na Dzeku i Rahmanovica, a preko Kolasinca i Dedica ne mozes, upravo zbog formacije.
Ovo je cini mi se najgori rezultat jednog selektora na klupi reprezentacije. I opet neko ima obraza da brani. Doduse, nije ni krenulo dobro za nas sto barem meni nije izgledalo kao penal, i onda gol iz ofsajda. Ali svakako najlosiji rezultat jednog selektora, i zao mi je da je tako.
-
- Kontakt:
Ne treba kriviti Uefinog analiticara, bezveze se nazor pokusava da normalan covjek uvlaci u nacionalna pitanja. Medjutim, ljudi u Savezu su pokazali da su najveci amateri koji su obavljali ove funkcije od osnivanja Saveza. Pusina je Netzer za njih.Napoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:06Dovedite sad nekog iz zvezde eo npr onaj cetnik Koroman
-
- Kontakt:
Nisu oni brate amateri nego im je ovo i bio cilj..oni su ustvari pravo profesionalno i uspjesno svoj posao obaviliHansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:20Ne treba kriviti Uefinog analiticara, bezveze se nazor pokusava da normalan covjek uvlaci u nacionalna pitanja. Medjutim, ljudi u Savezu su pokazali da su najveci amateri koji su obavljali ove funkcije od osnivanja Saveza. Pusina je Netzer za njih.Napoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:06Dovedite sad nekog iz zvezde eo npr onaj cetnik Koroman
Činjenica je da smo bolje prošli kada nas je Fare vodio. Samo kažem. 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, CAGarfia, invincible1921, Maverick, Sheyi i 42 gosta.