Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Pa dobro, kod Portugalaca da stave onog najgoreg od 23 igraca, opet je klasa za sve nase. Nemaju oni nekog ocajnog igraca, pa da bude bolje za nas. Vecina ih je ista.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Razlog zbog kojeg propadamo kao reprezentacija jeste taj da je dovoljno pogledati sastav protiv Lihtenštajn i usporediti ga sa ovim protiv Portugala. Obe utakmice a najjači sastav što ga imamo.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ne pljujem ništa, ovo je samo činjenica.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa dobro, kod Portugalaca da stave onog najgoreg od 23 igraca, opet je klasa za sve nase. Nemaju oni nekog ocajnog igraca, pa da bude bolje za nas. Vecina ih je ista.
Vala baš. Pa eno Martinez ostavio na tribinama igrača iz Wolverhamptona jbt. Kod nas bi taj bio glavni igrač repke.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Da vidimo kakvi će biti bez Bernarda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.