Demirović i nekako. Može on to odigrati, ali onako u stilu Višće, na trčanje. Ne treba se očekivati da predribla nekog i na taj način napravi višak, njemu se mora napraviti višak dobrim dodavanjem.Beduin je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:05Znaci nista novo kod nas. Imamo mi Demirovica i StevanovicaMoodyHank je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:01Spominjali su ovog Šošića u kontekstu krila, gledao sam ga dvaput uživo i ne daj bože nikome.Beduin je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56
Nakom onih lutanja sa Todorovicem, Susicem, onaj iz Sirokog mali, ne mogu se vise ni sjetiti silnih promasaja, sad definitivno imamo desnu stranu narednih 10 godina bez ikakve glavobolje. Ali nikako ni solidna lijeva opcija da iskoci.
Isto kao i krila sto kuburimo. Ni za lijeka ne mozes iskopati solidno krilo.![]()
![]()
S druge strane, Stevanović je na zalasku karijere iako mi je beskrajno drag. Sumnjam da će s 33 godine još dugo dolaziti da igra za reprezentaciju. Njemu treba podići neki spomenik kao jedinom našem igraču koji se uspio stabilizovati i vratiti nakon što mu je karijera bila u ponoru. Kad se sjetim, šutnuli ga iz grčkog drugoligaša, pa dođe u Željezničar, ko bi rekao da će nakon toga biti jedan od najboljih igrača švicarskog prvenstva...