De vi ginite malo za svoj klub. Niste daleko od zone ispadanja. Nije valjda da vam drugi klubovi moraju davati premije da bi ginuli na terenu?
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nećemo ispasti jer ima gorih od nas, al će biti čejf izbiti fukareščini 2 ili 3 bodaDamirT je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:45De vi ginite malo za svoj klub. Niste daleko od zone ispadanja. Nije valjda da vam drugi klubovi moraju davati premije da bi ginuli na terenu?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PostenoTruhlo je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:48Nećemo ispasti jer ima gorih od nas, al će biti čejf izbiti fukareščini 2 ili 3 boda![]()

Kiksat ce i Supci negdje jbg. Mada i da uzmete bod(ove) nije smak svijeta. Opet je pristojna razlika.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kratak je put od najveceg kluba lige, do kluba koji ceka za premije od skoro seoskog kluba da bi nekog pobijedio.DamirT je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:45De vi ginite malo za svoj klub. Niste daleko od zone ispadanja. Nije valjda da vam drugi klubovi moraju davati premije da bi ginuli na terenu?
I sto je najgore, ponosis se tim.
Slobodan pad najveceg kluba.
Bolje ovo smatrajte kao ponizenje, sto i jest, jer mislim da je taj gest mjerilo o velicini klubova, koju toliko potencirate.
Stupcanica daje premije likćetu da dobije Slobodu, e zivote...
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 15 okt 2023, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Ja sam se nadao da će nas Čelik dočekati na drugoj poziciji uoči derbija , a vidi belaja oni bliži zoni ispadanja i nakon naše pobjede ostaju pri dnu. Sreća pa na proljeće do utakmice na Tusnju protiv Čelika vec ćemo obezbjediti PL pa možemo dati bodove da naši stari prijatelji ne strahuju do zadnjeg kola
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
I dalje daleko najveć klub u ovoj ligi. 7 trofeja, ostatak lige 0. Forma je prolazna, preživio je Čelik i gore, idemo se trznuti i fukareščini izbiti koji bod, na tribinama su svakako popišani wagnerovciantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:11Kratak je put od najveceg kluba lige, do kluba koji ceka za premije od skoro seoskog kluba da bi nekog pobijedio.
Bolje ovo smatrajte kao ponizenje, sto i jest, jer mislim da je taj gest mjerilo o velicini klubova, koju toliko potencirate.
Stupcanica daje premije likćetu da dobije Slobodu, e zivote...

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Beduin
- Kontakt:
Rece robijasnicaze95 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:322023 godina ljudi se nazivaju fukare
De truhlo jednom onaj smajlic kako ti gace spadaju i guzu okreces Slobodasima.
Onaj kaze najveci klub u BiH.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Makar malo postene i iskrene raje i u Zenici 
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Haman i 107 da imate, mi bi opet ispred vas bili.Truhlo je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:46I dalje daleko najveć klub u ovoj ligi. 7 trofeja, ostatak lige 0. Forma je prolazna, preživio je Čelik i gore, idemo se trznuti i fukareščini izbiti koji bod, na tribinama su svakako popišani wagnerovciantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:11Kratak je put od najveceg kluba lige, do kluba koji ceka za premije od skoro seoskog kluba da bi nekog pobijedio.
Stupcanica daje premije likćetu da dobije Slobodu, e zivote...![]()
Jer eto to ne mislimo samo mi, vec i sira masa.
To isto npr Simin Han da premije Sarajevu da pobijedi Zrinjski.
Sarajevo bi im i premije i kitu kroz guzicu protjerali.
Al da ponude Gosku, oni bi to objerucke prihvatili, ponosili se tim i na sva zvona hvalili.
Volim tebe, više od sebe
Da vam isplate i sve dugove prema poreskoj, al djaba ne poaze vam, kada ste ostali sa kvalitetom iz kantonalnog ranga.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ne budi pretjerano iskren.linethreader je napisao/la: ↑16 okt 2023, 00:18Fin si momak, al glup ko Qurac![]()
075 ❤
075 ❤
Socios model vec poceo sa zrtvama Duvnjak je bivsi
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Bitno da premije u koverti sa

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Može li neko podijeliti par savjeta za sve koji planiraju posjetiti Zenicu radi utakmice Ćelik-Sloboda?
Da li je potrebno nositi masku stalno? Koliko je dozvoljeno boraviti na otvorenom prostoru? Je li sigurno jesti hranu na ulici? Da li je voda s česme ispravna? Da li je potrebno nositi Gajger Milerov brojač? itd
Da li je potrebno nositi masku stalno? Koliko je dozvoljeno boraviti na otvorenom prostoru? Je li sigurno jesti hranu na ulici? Da li je voda s česme ispravna? Da li je potrebno nositi Gajger Milerov brojač? itd
Nego momci jel dolazite vcrs u srce drzave da gledate reprezentaciju i jednog od najboljih nogometasa svih vremena ?
Čak su i trenera promijenili, ne bi li pozitivnim šokom uspjeli ostvariti neki rezultat protiv Slobode. Golema si! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ako nista u socios modelu se zna ko pije a ko placa,sto u vasem modelu nije slucaj. Zavisite od dvojice seljaka koje ste prije sezone bojkotovali,a sad vam ko dobri. Pricate kako je Zenica zagadena ,a Tuzla zagadenija duplo. Mi smo usli u pricu u koju vjerujemo i koja ce za 2,3 godine donijeti rezultate. Pozdrav za Tuzlu i nadam se da ce ubrzo bitnu ulogu PL igrati i Sloboda,Celik,Zeljo a ne neke vjestacke tvorevine.
Da gledamo Dzeku?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 11 gostiju.